Miért a legjobb a LLumar?

10 indok arra, hogy miért válasszák a LLumar filmeket:

 1. A CPFilms (LLUMAR filmek gyártója) a Világon egyedül rendelkezik olyan előállító üzemmel, mely házon belül tartalmazza az összes fázist, ezáltal biztosítva a legmagasabb színtű minőségellenőrzést és a leggyorsabb rendelkezésre állást.
 2. A CPFilms rendelkezik a Világ legnagyobb gyártó üzemével (USA) több mint 60.000 négyzetméternyi területen, mely legnagyobb része teljesen hermetikus körülmények között üzemel, ISO 9001 minősített.
 3. Az egyetlen fólia előállító cég, mely az USA-ban lévő üzemein kívül Európában is üzemeltet kutató - fejlesztő és gyártó részlegeket is. Tudását, anyagi lehetőségét egyetlen termékcsoport fejlesztésére összpontosítva mindig a legkiválóbbat alkotja.
 4. Az egyetlen előállító, akinek mind a síküveg, mind az autó üveg termékeiben Ultraviola elnyelő réteg található (szemben azokkal a termékekkel, melyeknek csak a ragasztó rétegükben van UV elnyelő).
 5. Karcmentesített réteggel ellátott filmek, melyek független tesztek által igazoltan ellenállóbbak a sérülésekkel szemben.
 6. A CDF ragasztóval ellátott filmek 20 évnyi folyamatos használata alatt nem történt meghibásodás.
 7. A legszélesebb körű típus- és méretválaszték. Közép-Kelet Európa legnagyobb vámraktár készlete (Budapest) biztosítja a zavartalan ellátást.
 8. A fólia ipar legmegbízhatóbb és legátfogóbb garancia feltételei. Anyagaink minden lehetséges és szükséges nemzetközi minősítéssel rendelkeznek a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, BS, DIN, EN, MABISZ)
 9. A CPFilms rendelkezik a legkomolyabb technikai háttérrel és felhasználási szaktanácsadással. Technikai ismertetők, Internetes szakmai oldal, gyakorlati oktatások, tréning szemináriumok biztosítják a forgalmazók legmagasabb szintű elméleti és szakmai hátterét.
 10. Eladói és marketing csapatunk 10 éve kimagasló szakmai ismerettel és gyakorlattal, piacvezetőként áll minden érdeklődő rendelkezésre.

KINEK VAN SZÜKSÉGE A THOMY FOLIA ÁLTAL FORGALMAZOTT LLumar FÓLIÁKRA?

 • Előfordult-e, hogy belátható időn belül kifakultak otthoni lakberendezési tárgyai, a kárpitozások, szőnyegek vagy drapériák, képek, stb?
 • Volt már példa arra, hogy a kirakat-, lakás- vagy munkahely-üvege a kiállított termékek vagy árucikkek károsodást szenvedtek a vandalizmustól?
 • Érezte-e már kényelmetlenül magát az autóban a perzselő hőségtől és a vakító napsütéstől?
 • Kell-e árnyékolnia redőnyökkel, vagy sötétítő függönyökkel a tükröződésmentes tévénézéshez, számítógép használathoz vagy olvasáshoz a tűző napfényben?
 • Aggódik-e Ön a személyi ill. vagyoni károk valószínűsége miatt, amit a betört vagy megrepedt üvegek okozhatnak betörések, földrengések, terrorista támadások alkalmával?
 • Nem fizet-e Ön túl sokat energiaszámlákra a téli időszakban a fűtésre, a nyáriban pedig a helyiségek hűtésére, légkondicionálására?
 • Autója belseje (műszerfal, üléshuzat, kárpit) nem károsodott még a napsütéstől?
 • Szokott-e érezni egyenlőtlen hőmérsékletet illetve forró pontokat az egyenlőtlen hő eloszlás miatt? 

Ha Ön igent válaszolt bármelyikre a fenti kérdések közül, akkor Önnek LLumar fóliára lesz szüksége. A fólia segítségével Ön meg fog szabadulni a kellemetlen tükröződéstől, kifakulástól, égető napsütéstől, sugárzó hőtől és vagyontárgyait biztonságban tudhatja, s mindezt az LLuamar ablakfóliákkal a Thomy Folia támogatásával.

Keressen fel bennünket e-mail címünkön, vagy hívja a 435 09 71, 435 09 72 vagy a 06 30 941 73 70-es telefonszámokon!
Kérésére felkeressük és helyszíni felmérés alapján tesszük meg ajánlatunkat. 

 A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.

Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.

Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.

Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.

A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.

A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.

A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.