Professzionális fényszóró újraélesztés

Ingyen végezzük a fényszóró újraélesztést ....

 

Thomy® Folia - fényszóró újraélesztés

 

... hogyha a munkálatokra az online bejelentkező rendszerünk segítségével foglalsz időpontot a következő hónapra és Te leszel a szerencsés kiválasztott. Elég nagyok az esélyeid, mert van akinek problémát jelent a számítógép használata, nemhogy még időpontot is foglaljon, ezért inkább felhív minket telefonon, így hiába van egy hónapban 35 fényszóró újraélesztésünk, hogyha ezek közül csak Te veszed a fáradtságot, hogy online foglalj időpontot, így nagy eséllyel a következő hónapban Te lehetsz a szerencsés, aki ingyen fog tőlünk kapni egy komplett prémium kategóriájú szolgáltatást. Neked mindössze annyit kell tenned, hogy az onlline időpont foglaló oldalunkon regisztrálj és a megjelölt időpontban elhozd az autót vagy a kiszerelt fényszórókat, mi pedig jól újjávarázsoljuk a fényszóróidat. Hogyha más nem jelentkezik be ONLINE a fényszóró újraélesztésünkre, akkor győztél. Abban az esetben ha még 1 bejelentkező van, akkor még mindig 50% az esélyed a győzelemre. Nyereményed más egyéb Thomy® Folia által nyújtott prémium szolgáltatásokra áregyeztetéssel tudod felhasználni.

A győztes nevét szakmai profil oldalainkon közöljük, valamint a megadott elérhetőségeken kiértesítést is küldünk. A szakoldalunkon található kedvezmények nem vonhatóak össze. 

Hogyha esetleg mégsem Te lennél az aki ingyen kapja meg szolgáltatásunkat, akkor se keseredj el, mert:

  • van egy szép autód, amire igényes vagy,
  • szereted ha sötétben nem csak látsz, de szereted ha téged is látnak,
  • igaz, hogy kifizetted a szolgáltatásunkat, de 1 olyan terméket és szolgáltatást kaptál, amelyet Magyarországon kevesen vagy egyáltalán nem végeznek ilyen technológiával és termékekkel,
  • és még sorolhatnám.

     INGYEN SZERETNÉM MEGCSINÁLTATNI A BEMATTULT FÉNYSZÓRÓIM ÚJRAÉLESZTÉSÉT ÉS MOST AZONNAL IDŐPONTOT FOGLALOK A JŐVŐ HÓNAPRA, ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁVAL!!! >>>

 

 

 Thomy® Folia - fényszóró újraélesztés

 

Három gyors kérdés:

1, Bemattult az autód lámpája?

2, Próbáltad tisztítani, de nem értél el látványos a sikert, viszont a sikertelenség elvette a kedved a további próbálkozásoktól?

3, Esténként már csak az elemlámpa illetve egy mécses fényének megfelelő,- csökkent fényt bocsátanak ki még a reflektorok is?

   

Hogyha valamelyik kérdésre "IGEN" a válaszod, akkor ne halogasd tovább,

RENDELD MEG MOST, ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁVAL! >>>

 

 

Thomy® fényszóró újraélesztés - felújítás, amely jobb és tartósabb mint a lakkozás

 


Az elöregedett - bemattult fényszórók balesetveszélyesek, mert akár 50-60%-al kevesebb fényt bocsátanak ki a mattulás miatt. Hogyha bizonyos forgalmi helyzetekben a csökkent világítás miatt későn vesszük észre az úton lévő akadályt, akkor annak beláthatatlan következményei lehetnek.  

 

A Thomy® fényszóró újraélesztés technológiánkal biztosítjuk, hogy a bemattult műanyag fényszórók ismét makulátlanul csillogjanak - villogjanak egy új fényszóró árának gyakran a töredékéért. 
 

Tudtad-e, hogy a fényszóró újraélesztések esetén figyelembe kell venni, hogy az utólagos és nem gyári fényszórók párásodhatnak, amelynek semmi köze nincs a kivitelezés minőségéhez valamint a felhasznált anyagokhoz.

 

A véleményekkel lehet vitatkozni, a tényekkel viszont nem.

Tények:
- a plexit nem lehet túlpolírozni,
- a védőfólia alatt nem tud bepárásodni a plexi csak a belső oldalról, ami egyértelművé teszi, hogy a lámpatest szigetelésében vagy szerkezetében keresendő a párásodás oka, amely lehet egy ártatlan kis bogár maradvány, amely eldogaszolja a szellőző nyílást.

 

Annyi jót hallottam kollégáimtól és láttam az általatok csodásan "újraélesztett" fényszórókat, hogy most meg is rendelem ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁVAL.>>>

 

Két lehetősség közül választhatsz amennyiben új fényszórók látványát szeretnéd, annak akár a töredék áráért:

  1. Kiszerelt fényszóróidat hozod be szakműhelyünkbe.
  2. Autódbaszerelve hozod szakműhelyünkbe a fényszórókat.

Az első verzió azért lehet praktikusabb részedre, mert vannak olyan autó modellek, melyeknek a fényszórójára rányúlnak - rátakarnak a mellette lévő karosszéria elemek (lökhárító, sárvédő, motorháztető) így a fényszóró széleihez nem lehet tökéletesen hozzáférni. Nem azt mondom, hogy nem lehet megcsinálni, hanem, hogy akkor tökéletes számomra az elvégzett munka, ha mindenhol (teljes plexi felületen) egyaránt 100%-os munkát tudunk végezni. Az Én autómat is az első verzóval varázsoltam újjá, mert pont akkor javíttattam fényezővel az első lökhárítón lévő sérüléseket, ezért azt leszerelték, így tökéletesen hozzáfértem a teljes plexi felülethez.

 

  Thomy® Folia - Fényszóró újraélesztés

 

Nem lehetetlen megoldani a feladatot szétszedés nélkül, mert mindegyiket megoldjuk, de nekem az tettszik és az számomra a 100%-os kivitelezés, hogyha a teljes plexi felülethez egyaránt hozzáférünk.

 

         Thomy® Folia - Fényszóró újraélesztés         Thomy® Folia - Fényszóró újraélesztés

 

Minden autónak, amelynek plexi fényszórója van, már az első néhány ezer km megtétele után megjelennek a kavicsnyomok  homokszem becsapódásnyomok, amikor felkapcsolja a világítást amit még az is tud fokozni, hogy a 6-8 év fölötti autók fényszórója már el kezd mattulni az UV sugárzás hatására, amit a fényszóró még jobban kiemel negatív irányba.

 

Thomy® Folia - Fényszóró újraélesztés

  

 A végeredmény magáért beszél. Olyan mintha új lenne, pedig nem az. Mindössze ráfordítottam néhány szakszerű órát valamint 1 jó nagy darab konzerváló - mattulásgátló fóliát és ez lett belőle. Tetszik? Neked is varázsoljuk újjá a fényszóróidat?

 

 

INGYEN SZERETNÉM MEGCSINÁLTATNI A BEMATTULT FÉNYSZÓRÓIM ÚJRAÉLESZTÉSÉT ÉS MOST AZONNAL IDŐPONTOT FOGLALOK A JŐVŐ HÓNAPRA, ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁVAL!!! >>>

 

 

A leggyakoribb bemattulásra hajlamos autó tipusok a teljesség igénye nélkül tapasztalataink alapján:

Audi, BMW, Daewoo, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart 5 ajt. Toyota, Volkswagen, Volvo.

 

Thomy® fényszóró újraélesztés - felújítás, amely jobb és tartósabb mint a lakkozás

Suzuk Liana

 

 Thomy® fényszóró újraélesztés - felújítás, amely jobb és tartósabb mint a lakkozás

Renault Thalia