Professzionális fényszóró újraélesztés

Ingyen végezzük a fényszóró újraélesztést ....

 

Thomy® Folia - fényszóró újraélesztés

 

... hogyha a munkálatokra az online bejelentkező rendszerünk segítségével foglalsz időpontot a következő hónapra és Te leszel a szerencsés kiválasztott. Elég nagyok az esélyeid, mert van akinek problémát jelent a számítógép használata, nemhogy még időpontot is foglaljon, ezért inkább felhív minket telefonon, így hiába van egy hónapban 35 fényszóró újraélesztésünk, hogyha ezek közül csak Te veszed a fáradtságot, hogy online foglalj időpontot, így nagy eséllyel a következő hónapban Te lehetsz a szerencsés, aki ingyen fog tőlünk kapni egy komplett prémium kategóriájú szolgáltatást. Neked mindössze annyit kell tenned, hogy az onlline időpont foglaló oldalunkon regisztrálj és a megjelölt időpontban elhozd az autót vagy a kiszerelt fényszórókat, mi pedig jól újjávarázsoljuk a fényszóróidat. Hogyha más nem jelentkezik be ONLINE a fényszóró újraélesztésünkre, akkor győztél. Abban az esetben ha még 1 bejelentkező van, akkor még mindig 50% az esélyed a győzelemre. Nyereményed más egyéb Thomy® Folia által nyújtott prémium szolgáltatásokra áregyeztetéssel tudod felhasználni.

A győztes nevét szakmai profil oldalainkon közöljük, valamint a megadott elérhetőségeken kiértesítést is küldünk. A szakoldalunkon található kedvezmények nem vonhatóak össze. 

Hogyha esetleg mégsem Te lennél az aki ingyen kapja meg szolgáltatásunkat, akkor se keseredj el, mert:

  • van egy szép autód, amire igényes vagy,
  • szereted ha sötétben nem csak látsz, de szereted ha téged is látnak,
  • Hogyha már matt a fényszóróid plexije, akkor megoldjuk a problémádat és nyújtsunk egy megoldást, hogy ne mattuljon be többet? 

     INGYEN SZERETNÉM MEGCSINÁLTATNI A BEMATTULT FÉNYSZÓRÓIM ÚJRAÉLESZTÉSÉT ÉS MOST AZONNAL IDŐPONTOT FOGLALOK A JŐVŐ HÓNAPRA, ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁVAL!!! >>>

 

 Milyen garanciát vállalunk a fényszórók újraélesztésére?

Ameddig az autó a tulajdonodban van (fényszóró újraélesztés Megrendelője), addig a garancia érvényes vagyis élettartam garanciát vállalunk a szolgáltatásunkra, amely nem vonatkozik vágásra, szakadásra, karcolásra, magasnyomású mosó vagy bármilyen más fizikai behatás okozta sérülésre.

 

 Thomy® Folia - fényszóró újraélesztés

 

Három gyors kérdés:

1, Bemattult az autód lámpája?

2, Próbáltad tisztítani, de nem értél el látványos a sikert, viszont a sikertelenség elvette a kedved a további próbálkozásoktól?

3, Esténként már csak az elemlámpa illetve egy mécses fényének megfelelő,- csökkent fényt bocsátanak ki még a reflektorok is?

   

Hogyha valamelyik kérdésre "IGEN" a válaszod, akkor ne halogasd tovább,

RENDELD MEG MOST, ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁVAL! >>>