Professzionális fényszóró újraélesztés

Ingyen végezzük a fényszóró újraélesztést ....

 

Thomy® Folia - fényszóró újraélesztés

 

... hogyha a munkálatokra az online bejelentkező rendszerünk segítségével foglalsz időpontot a következő hónapra és Te leszel a szerencsés kiválasztott. Elég nagyok az esélyeid, mert van akinek problémát jelent a számítógép használata, nemhogy még időpontot is foglaljon, ezért inkább felhív minket telefonon, így hiába van egy hónapban 35 fényszóró újraélesztésünk, hogyha ezek közül csak Te veszed a fáradtságot, hogy online foglalj időpontot, így nagy eséllyel a következő hónapban Te lehetsz a szerencsés, aki ingyen fog tőlünk kapni egy komplett prémium kategóriájú szolgáltatást. Neked mindössze annyit kell tenned, hogy az onlline időpont foglaló oldalunkon regisztrálj és a megjelölt időpontban elhozd az autót vagy a kiszerelt fényszórókat, mi pedig jól újjávarázsoljuk a fényszóróidat. Hogyha más nem jelentkezik be ONLINE a fényszóró újraélesztésünkre, akkor győztél. Abban az esetben ha még 1 bejelentkező van, akkor még mindig 50% az esélyed a győzelemre. Nyereményed más egyéb Thomy® Folia által nyújtott prémium szolgáltatásokra áregyeztetéssel tudod felhasználni.

A győztes nevét szakmai profil oldalainkon közöljük, valamint a megadott elérhetőségeken kiértesítést is küldünk. A szakoldalunkon található kedvezmények nem vonhatóak össze. 

Hogyha esetleg mégsem Te lennél az aki ingyen kapja meg szolgáltatásunkat, akkor se keseredj el, mert:

 • van egy szép autód, amire igényes vagy,
 • szereted ha sötétben nem csak látsz, de szereted ha téged is látnak,
 • igaz, hogy kifizetted a szolgáltatásunkat, de 1 olyan terméket és szolgáltatást kaptál, amelyet Magyarországon kevesen vagy egyáltalán nem végeznek ilyen technológiával és termékekkel,
 • és még sorolhatnám.

     INGYEN SZERETNÉM MEGCSINÁLTATNI A BEMATTULT FÉNYSZÓRÓIM ÚJRAÉLESZTÉSÉT ÉS MOST AZONNAL IDŐPONTOT FOGLALOK A JŐVŐ HÓNAPRA, ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁVAL!!! >>>

 

 Milyen garanciát vállalunk a fényszórók újraélesztésére?

Ameddig az autó a tulajdonodban van (fényszóró újraélesztés Megrendelője), addig a garancia érvényes vagyis élettartam garanciát vállalunk a szolgáltatásunkra, amely nem vonatkozik vágásra, szakadásra, karcolásra, magasnyomású mosó vagy bármilyen más fizikai behatás okozta sérülésre.

 

 Thomy® Folia - fényszóró újraélesztés

 

Három gyors kérdés:

1, Bemattult az autód lámpája?

2, Próbáltad tisztítani, de nem értél el látványos a sikert, viszont a sikertelenség elvette a kedved a további próbálkozásoktól?

3, Esténként már csak az elemlámpa illetve egy mécses fényének megfelelő,- csökkent fényt bocsátanak ki még a reflektorok is?

   

Hogyha valamelyik kérdésre "IGEN" a válaszod, akkor ne halogasd tovább,

RENDELD MEG MOST, ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁVAL! >>>

 

 

Thomy® fényszóró újraélesztés - felújítás, amely jobb és tartósabb mint a lakkozás

 


Az elöregedett - bemattult fényszórók balesetveszélyesek, mert akár 50-60%-al kevesebb fényt bocsátanak ki a mattulás miatt. Hogyha bizonyos forgalmi helyzetekben a csökkent világítás miatt későn vesszük észre az úton lévő akadályt, akkor annak beláthatatlan következményei lehetnek.  

 

A Thomy® fényszóró újraélesztés technológiánkal biztosítjuk, hogy a bemattult műanyag fényszórók ismét makulátlanul csillogjanak - villogjanak egy új fényszóró árának gyakran a töredékéért. 
 

Tudtad-e, hogy a fényszóró újraélesztések esetén figyelembe kell venni, hogy az utólagos és nem gyári fényszórók párásodhatnak, amelynek semmi köze nincs a kivitelezés minőségéhez valamint a felhasznált anyagokhoz.

 

A véleményekkel lehet vitatkozni, a tényekkel viszont nem.

Tények:
- a plexit nem lehet túlpolírozni,
- a védőfólia alatt nem tud bepárásodni a plexi csak a belső oldalról, ami egyértelművé teszi, hogy a lámpatest szigetelésében vagy szerkezetében keresendő a párásodás oka, amely lehet egy ártatlan kis bogár maradvány, amely eldogaszolja a szellőző nyílást.

 

Annyi jót hallottam kollégáimtól és láttam az általatok csodásan "újraélesztett" fényszórókat, hogy most meg is rendelem ÉLETRESZÓLÓ GARANCIÁVAL.>>>

 

Két lehetőség közül választhatsz amennyiben kívülről újraélesztenéd,- vagy új fényszóród szép látványát,- és állapotát szeretnéd megóvni a sérülésektől, a fényszórók akár a töredék áráért:

 1. Kiszerelt fényszóróidat behozod szakműhelyünkbe, amelyre így 10% kedvezményt nyújtunk.
 2. Autóval együtt (beszerelve) hozod szakműhelyünkbe a fényszórókat.

Az első verzió azért lehet praktikusabb részedre, mert vannak olyan autó modellek, melyeknek a fényszórójára rányúlnak - rátakarnak a mellette lévő karosszéria elemek (lökhárító, sárvédő, motorháztető) így a fényszóró széleihez nem lehet tökéletesen hozzáférni. Nem azt mondom, hogy nem lehet megcsinálni, hanem, hogy akkor tökéletes számomra az elvégzett munka, ha mindenhol (teljes plexi felületen) egyaránt 100%-os munkát tudunk végezni. Az Én autómat is az első verzóval varázsoltam újjá, mert pont akkor javíttattam fényezővel az első lökhárítón lévő sérüléseket, ezért azt leszerelték, így tökéletesen hozzáfértem a teljes plexi felülethez.

 

  Thomy® Folia - Fényszóró újraélesztés

 

Nem lehetetlen megoldani a feladatot szétszedés nélkül, mert mindegyiket megoldjuk, de nekem az tettszik és az számomra a 100%-os kivitelezés, hogyha a teljes plexi felülethez egyaránt hozzáférünk.

 

         Thomy® Folia - Fényszóró újraélesztés         Thomy® Folia - Fényszóró újraélesztés

 

Minden autónak, amelynek plexi fényszórója van, már az első néhány ezer km megtétele után megjelennek a kavicsnyomok  homokszem becsapódásnyomok, amikor felkapcsolja a világítást, amit még az is tud fokozni, hogy a 6-8 év fölötti autók fényszórója már el kezdett mattulni az UV sugárzás hatására, amit a fényszóró még jobban kiemel negatív irányba.

 

Thomy® Folia - Fényszóró újraélesztés

  

A végeredmény magáért beszél. Olyan mintha új lenne, pedig nem az. Mindössze ráfordítottam néhány szakszerű órát, valamint 1 jó nagy darab konzerváló - mattulásgátló fóliát és ez lett belőle. Tetszik? Neked is varázsoljuk újjá a fényszóróidat?

 

A professzionális fényszóró újraélesztés egy komplett szolgáltatás, amelynek a következtében eltüntetjük a sérüléseket (kavics és homokszemek okozta apró pontokat, karcolásokat valamint az UV sugárzás okozta matt réteget.

 

Fényszórók felújításának kiváltó okai:

1, A Nap UV sugárzása által a felső lakkréteg bemattult - megrepedezik,

2, Szinte vadonatúj autóknál, sok autópályán nagy sebességű közlekedéskor a homokszemek becsapódnak, melyek úgy néznek ki mint a sok-sok pici apró pötty (gombostűhegynyi), rosszabb esetben pedig mintha homokvúvott lenne a fényszóró,

3, Balesetekkor keletkezett drasztikus felületi és mélyebb karcolások.

 

Hat féle újraélesztési - felújítási technológiát különböztetünk meg:

1, Fogkrémes (csináld magad otthon), mélyebb sérüléseket - karcolásokat nem tűnteti el.  Az UV sugárzás miatt rövid idő alatt újra bemattul.

2, Polírozott, de mivel nincs UV védőréteg, így az UV sugárzás miatt rövid idő alatt újra bemattul.

3, Polírozott és UV lakkozott, mely a pelpattanó kavicsok okozta sérülések ellen nem nyújt védelmet, így az ismételten sérült lakkréteget újra el kell távolítani, felpolírozni majd  UV lakkozni.

4, Polírozott, UV lakkozott és védőfóliázott, ez a trió akkor készül el, amikor a Megrendelő máshol políroztatja és UV lakkoztatja a fényszórókat, majd eljön hozzánk, hogy a kavicsvédő fóliát felragasszuk a felületre a lakkréteg kavicsvédelmében.

5, Interneten is vásárolható varázskendővel valamennyire el lehet tűntetni a mattulást, de rövid időn belűl újra mattul védelem hiányában.

6, A fényesre felpolírozott, fényszóró plexire egy 150-210 µ (mikron) vastag színtelen védőfóliát ragasztunk, amely helyettesíti az UV lakk réteget, így kombinált UV védő, vízlepergető, öngyógyuló, mattulásvédő korcolásvédő, kavicsvédő fóliával egy rétegben nyújta a tökéletes védelmet a lámpáknak, így ennek a védőfóliánknak köszönhetően nem lesz többé gondja a Megrendelőnek a fényszórókkal.

 

A kivitelezés folyamata:

A legmélyebb kőfelverődésekig - karcolásokig lekoptatjuk a plexi felső hámrétegét - régi lakkozást, majd több ütemben felfényesítjük a felületet.

Azért, hogy ezt a csodálatosan csillogó - villogó (újszerű fényszóró) eredményt megőrizzük az utókornak a szokásos és közismert lámpapolírozók által alkalmazott egyszerű, de védelmet nem nyújtó színtelen UV védő lakk réteg helyett a Thomy® kavicsvédő fóliát ragasztjuk fel, 150-210 µ (mikron) vastagságban, amely speciális védőréteg, rugalmaságának és színtelen UV védő rétegének köszönhetően. Hatékonyan véd a felpattanó kavicsok,- okozta sérülésektől - karcolásoktól valamint a legjobb mattulásvédő hatása van, ugyanakkor lepergeti a vizet, szennyeződés taszító valamint öngyógyuló tulajdonságokkal rendelkezik, begyógyulnak a rajta keletkező karcolások. Ezzel a professzionális - kombinált UV védő réteggel látjuk el zárás képen az újjávarázsolt plexi felületet. Ez utóbbi rugalmassága és szakító szilárdsága által hatékonyan véd a nagyobb kövek és az autópályán nagy sebességnél becsapódó homokszemek okozta sérülésekkel szemben is.  

Amennyiben nem szeretnél új fényszórót vásárolni, mert nincs kedved, illetve másra is el tudod költeni azt a sok autó tipus esetében szabadszemmel is jól látható kisebb vagyont, akkor mielőtt megrendelnéd a fényszóró újraélesztést szakműhelyünkben, viszonyítási alapként érdeklődj körbe, hogy vajon mennyibe kerül a szóban forgó új fényszóróknak darabja, amin természetesen semmilyen speciális védőfólia nincs és ezáltal néhány év múlva az is be fog mattulni, illetve a kavicsok ellen semmilyen védelem nem lesz rajta.

Hogyha összehasonlítod a tőlünk kapott árakkal, akkor Én garantálom, hogy még aznap be is jelentkezel fényszóró életmentő beavatkozásunkra.

Abban az esetben ha azon dilemmázol, hogy melyik technológia éri meg jobban neked, akkor elmondok néhány tényt, ami megkönnyíti a döntésedet.

A lakkozással újraélesztett fényszórók előnye, hogy olcsóbb mint a védőfóliával ellátott újraélesztett fényszórók, hátránya viszont az, hogy néhány év múlva ismételni kell az újraélesztést, ami legalább ennyibe fog kerülni és akkor még azzal nem számol senki, hogy 1-1 ilyen újraélesztés során komolyan le kell koptatnunk a plexi felületet a sérülések eltüntetése érdekében, viszont ezt nem lehet sokszor megismételni, mert el fog fogyni a plexi anyaga és kilyukad a felület. Akkor viszont biztosan új fényszórót kell majd venni.

A védőfólia nagy előnye, hogy csak egyszer kell megcsináltatni és ameddig autó az autó és részt vesz a forgalomban, addig az hibátlanul csillog - villog mint új korában. Többet nem kell újraéleszteni, így a felületén sem kell a későbbiekben eltüntetni sérüléseket - mattulásokat. Maximum a fóliát kell cserélni hogyha esetleg fizikailag sérülne az évek során. Hátránya, hogy egy kicsit többe kerül és több idő a fólia száradása miatt a kivitelezés, de jól ismeri mindenki a magyar közmondást, hogy a drágát csak egyszer kell megvenni, így nem a drága kerül sokba, hanem az olcsóból kell többször vásárolni, mert ugye olcsó húsnak híg a leve.

Abban az esetben hogyha más szakemberek nem a neked megfelelő minőségben újították fel fényszóridat, akkor várunk szeretettel a szakműhelyünkben és egy eszmecsere után megtesszük szakmai ajánlatunkat.

 

Műanyag fényszórók karcolás védelme

Törés szempontjából a műanyag búrák mindenképpen többet bírnak mint az üveg burák. Ezzel szemben nem lehet minden tökéletes, így ennek a megoldásnak is megvannak a hátulütői:

 • karcolódik - opálosodik (használati intenzitástól függően, akár fél év alatt is látványosan),
 • sárgul (a nap UV sugárzása és a rendkívül magas hő hatására).

Ezek a problémák egy kis szorgalommal és időráfordítással vagy ezek hiányában némi készpénz ellenében szakember által orvosolhatók, de minek szórjuk a pénzt ha egy kis odafigyeléssel meg is előzhetjük a probléma kialakulását?

A műanyag fényszóró burák - nem tudjuk, hogy szándékosan vagy csak nemtörődömségből - de közel sem bírnak annyit, mint a jó öreg üveg lámpa testek. Karcosodásuk miatt negatív élményt nyújtanak és elrondítják az autó megjelenését. Újra cserélésük beszerzési forrástól függően 50 - 300 ezer Forint is lehet akár darabonként is. Mindezen problémák megelőzhetőek a Thomy® fényszóróvédő (színtelen - szagtalan - víztiszta) kavics- és karcolásvédő fóliával.

 

ködlámpavédő fólia - Thomy® Folia

 

Az új modelleket szinte kivétel nélkül műanyag fényszóró testekkel látják el, ugyanakkor nagyon sok esetben találkoztunk olyan típusokkal, amelyek ködlámpái (jobban ki van téve a kavicsfelpattanások okozta üvegtöréseknek, mert lent van) üveg burával rendelkeznek. Logikát nem látok benne, de ez nem is az Én dolgom. A Megrendelő figyelmét viszont minden esetben felhívjuk az autója épségét veszélyeztető egyéb behatásokra, illetve azok lehetséges megelőzési lehetősségeire.

Mióta bevezették a plexi fényszórókat azóta nem kaptam választ, pedig napi szinten gondolkodom, amikor csak a kezeim közé kerül egy ilyen autó, amelyiknek a magasabban lévő fényszórói plexiből vannak, míg az alacsonyan (veszélyzónában) lévő ködlámpák üveg búrával vannak megáldva. Logika nincs benne, ezért egy módon tudom védeni őket a leghatékonyabban, fogom és a legvastagabb 210 mikron vastagságú színtelen - rugalmas kavicsvédő fóliával lefóliázom. Nincs az a kavics, amely ezután megsértené az üveget. Illetve van, de ha az becsapódik, akkor már nincs autód. 

kavicsvédő fólia - Thomy® Folia

 

Vajon mitől sérül meg egy műanyag fényszóró?

Minden olyan környezeti behatástól, amelyet mi okozunk (kefés autómosó, szárazon törölgetés, stb), illetve a menetszél által a levegőben lévő por,- és homokszemekegyüttes hatása, amelyek mint homokfúvó berendezésm működnek és mattítják be a plexi valamint kicsit lassabban, de az üvegbúrákat is. A fényszórókárok megelőzésére több lehetősséget is ajánlunk és mindenki belátásának és pénztárcájának terhelhetősége alapján tud dönteni az alábbiak közül:

1, Kiszerelt fényszórókkal közlekedik.

2, Leadja a rendszámot és garázsban tárolja, lekonzerválva az autót.

3, Thomy® fényszóróvédő fóliával lefóliázzuk a fényszórókat és a ködlámpákat.

 

A Thomy® fényszóróvédő fóliák felhasználásával az esetleges sérülések nem hatnak a műanyag és az üvegfelületre, így csak a fólia sérülhet meg, amelynek a pótlása vagy cseréje még többszöri előfordulás esetén sem fog annyiba kerülni a két darab esetében, mint 1db lámpatest ára.

 

Miért fontos, hogy a lámpatestek ne legyenek bemattulva?

 • Nagyobb fénnyel és távolabbra világítsa meg az éjszakai utat.
 • Hamarabb és távolabbról lássanak meg a szembejövő autósok.
 • Biztonságos, mert az opál réteg által irányítatlanul szétszórt fény a szembejövőket ne vakítsa.
 • Esztétikailag nagy mértékben növeli az újraélesztett fényszóró az autó megjelenését, ezáltal növeli értékét.
 • Gondolj bele, hogy használt autót szeretnél venni, akkor mit szólnál hozzá, hogyha egy egyébként jó állapotú autó megtettszene, de a lámpái teljesen be vannak mattulva. Mellette áll egy szimpatikus darab, viszont annak csillognak - villognak a lámpái, pedig hasonló korosztály, csak a régi gazdája újraélesztette a fényszóróit és levédte Thomy® fényszóróvédő fóliával. Lenne nálad esélye a matt fényszórósnak?
 • A bemattult - elszíneződött fényszóró miatt a műszaki vizsgán is lehetnek problémák. Az utóbbi időben a vizsgasorról egyenesen hozzánk vezetnek a megbuktatott autók gazdái, akiknek a vizsgabiztos bennünket ajánlott a matt fényszórók újjávarázslására. Érdemes előre gondolkodni és megelőzni a kellemetlenséget, nehogy megbuktassák az autót a matt fényszórók miatt.
 • Hogyha azt látod, hogy már nem olyan fényes a fényszóród mint régen, akkor minél hamarabb egyeztess egy időpontot fényszóróid újraélesztésére.
 • Az UV lakkozott plexi fényszórók, néhány év alatt ismét opálosodni fognak. Az UV sugárzás és a nagy sebességgel a plexinek csapódó homokszemek maradandó károsodást idéznek elő a fényszórón.
 • A fényszóró gyártók azért, hogy kiküszöböljék a gyors mattulást, vastagabb és időtállóbb UV lakkréteggel látják el a felületeket, de ez a keményebb réteg már nem véd semmit a kavicsokokozta sérülések ellen. Amikor még jó állapotban vannak a fényszórók, kevés autótulajdonoshoz jut el az információ, mely szerint még a sérülések bekövetkezése előtt lenne érdemes lefóliázni rugalmas,- színtelen fényszóróvédő fóliával a drága lámpákat.
 • Mivel nem ismerjük a lehetetlent, ezért vettük a fáradtságot és a legkeményebb lakkréteg eltávolítására is kidolgoztunk egy technológiát, így néhány óra alatt újraélesztjük a lámpáidat. 

 

 Fólia vagy lakkozás?

Mindenképpen fólia a védőfólia mellett tedd le a voksodat. Évek óta varázsoljuk és élesztjük újjá a bemattult fényszórókat, amelyeket csiszolás után egy speciális 220µ vastagságú, színtelen, rugalmas, öngyógyuló-vízlepergető-szennyeződéstaszító védőfóliával látunk el, amelyekre hogyha mi végezzük a kivitelezést, akkor élettartam garanciát vállalunk.