Professzionális fényszóró újraélesztés

http://thomyfolia.hu/slider_photos/kg9x4uzi.jpg

Három gyors kérdés:

1, Bemattult az autód lámpája?

2, Próbáltad tisztítani, de nem értél el látványos a sikert, viszont a sikertelenség elvette a kedved a további próbálkozásoktól?

3, Esténként már csak az elemlámpa illetve egy mécses fényének megfelelő,- csökkent fényt bocsátanak ki még a reflektorok is?

   

Hogyha valamelyik kérdésre "IGEN" a válaszod, akkor ne halogasd tovább,

RENDELD MEG MOST! >>>


Az elöregedett - bemattult fényszórók balesetveszélyesek, mert akár 50-60%-al kevesebb fényt bocsátanak ki a mattulás miatt. Hogyha bizonyos forgalmi helyzetekben a csökkent világítás miatt későn vesszük észre az akadályt, akkor annak beláthatatlan következményei lehetnek.  

A fényszóró újraélesztés technológiánkal biztosítjuk, hogy a bemattult műanyag fényszórók ismét makulátlanul csillogjanak - villogjanak egy új fényszóró árának gyakran a töredékéért.
   

Tudtad-e, hogy a fényszóró újraélesztések esetén figyelembe kell venni, hogy az utólagos és nem gyári fényszórók párásodhatnak, amelynek semmi köze nincs a kivitelezés minőségéhez valamint a felhasznált anyagokhoz.

A véleményekkel lehet vitatkozni, a tényekkel viszont nem.

Tények:
- a plexit nem lehet túlpolírozni,
- a védőfólia alatt nem tud bepárásodni a plexi csak a belső oldalról, ami egyértelművé teszi, hogy a lámpatest szigetelésében vagy szerkezetében keresendő a párásodás oka, amely lehet egy ártatlan kis bogár maradvány, amely eldogaszolja a szellőző nyílást.

 

Új szolgáltatásunk:

Szeretnéd, hogy ameddig éjjel alszol, addig autód fényszórói megújulnának és mire reggel felkelsz, újra fényesen csillognának?                  

Így nem kell nélkülöznöd napközben az autódat.  

Hogyha délután 16 órára behozod az autódat vagy annak fényszóróit, akkor reggel meleg péksüteménnyel és egy jó kávéval várunk.                                                                                                                                                             

A fényszóró újraélesztő szolgáltatásunkat saját garázsodban is el tudjuk végezni amennyiben erre igényed lenne.

 

Annyi jót hallottam kollégáimtól és láttam az általatok csodásan "újraélesztett" fényszórókat, hogy most meg is rendelem.>>>

 

A leggyakoribb bemattulásra hajlamos autó tipusok a teljesség igénye nélkül tapasztalataink alapján:

Audi, BMW, Daewoo, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart 5 ajt. Toyota, Volkswagen, Volvo.

 

Thomy® fényszóró újraélesztés - felújítás, amely jobb és tartósabb mint a lakkozás

Suzuk Liana

 

 Thomy® fényszóró újraélesztés - felújítás, amely jobb és tartósabb mint a lakkozás

Renault Thalia

 

Thomy® fényszóró újraélesztés - felújítás, amely jobb és tartósabb mint a lakkozás

Renault Thalia