Villanyautó fóliázás

Minél több villanyautó fut az utakon, annál több tapasztalatunk lesz ezekről a típusokról is.

Családunkban és céges szinten 3 ilyen autón teszteltük és kisérleteztük a hővisszaverő rendszereket, így szerezve kiemelkedő tapasztalatot, amelyet érdeklődő villanyautó (plugin hybrid, hybrid) tulajdonosoknak kínálunk.

 

Tesla fóliázás

 

Tesla fóliázás       Tesla fóliázás

 

Már az elején leszögezhettük, hogy az akkumulátor hatékonyság kihasználása miatt esetenként csökkentették az autó súlyát, ami a hang és hőszigetelés rovására is ment.

 

Hővédő fólia nélkül

 

A Thomy® Folia az elektromos autók (plugin hybrid is) hőszigetelésben partner tud lenni speciális hővisszaverő üvegfóliáival, amely az utastérbe eddig akadálytalanul beáramló UV sugárzás 99%-át visszaveri, valamint a napenergia nagy részét (fóliatípustól függően) kint tartja, ami elérheti akár a 67-69%-ot is, mely anyagokra 15 év, illetve kerámia anyagoknál élettartamra szól a garancia.

 

Belátásvédő fólia

 

Ezek a fóliák védenek a leghatékonyabban a belátás ellen is, így az autóban hagyott értékek nem látszanak a belátásvédő fólia jóvoltából.

A hátsó ülésen utazó gyermekünk szemét is ezek a fóliák védik a legjobban, mert a gyárilag színezett - sötétített üvegek nem nyújtanak védelmet a kicsik szemét és bőrét érő UV sugárzással szemben.

 

Bababarát fólia

 

Hogyha beépített rolókat használnának az autósok, akkor az árnyék következtében a gyermekek pupillája kitágul a hamis biztonságérzet hatására, így az UV sugárzás akadálytalanul áramlik a retinába, okozva ott beláthatatlan károsodásokat.

Ha nem használnánk az első és eredeti "BABABARÁT FÓLIÁT" akkor a kicsit menet közben kintről égeti a napsugárzás, bentről pedig a klíma hűti a kis testét. Ez viszont nem a hosszú és egészséges élet titka.

 

Hővédő tetőfólia

 

Másik leghatékonyabb elektromos autó hővisszaverő anyagunk a Thomy® hővédő tetőfólia, amely fényes fehér vagy a még drasztikusabb ezüst reflektív (tükrös) színekben ajánljuk, melyek a tetőt érő és az utasteret felülről felmelegítő - forrósító napenergia nagy részét visszaverik.

 

Bababarát fólia

 

Szilánkvédő fólia

 

Bármelyik Thomy® fóliánkra esik a választásod, tudnod kell, hogy balesetek esetén az összetört üvegeket egyben tartják, megvédve az utasokat a súlyos - beláthatatlan következményekkel járó vágási sérülesektől.

 

Fényezésvédő fóliázás

 

A fent felsorolt védőfóliákon kívül a villanyautók fényezését valamint fényszóróit is (ezáltal értékét) a leghatékonyabb Thomy® fényezésvédőfóliákkal látjuk el, amelyek védenek a felpattanó kavicsok okozta sérülésekkel szemben, karcolások ellen, madarak ürülékében valamint a szétkenődő bogarak maradványaiban lévő maró hatású anyagokkal szemben, melyeket hogyha nincsenek szinte azonnal lemosva, és megsüt - ráéget a Nap, akkor nagyon rövid időn belül megrepedezik a legfelső lakkréteg. Az alkalmazott professzionális védőfóliáink színtelenek, rendkívül rugalmasak, az öngyógyuló verzióknál a karcolások hő hatására eltűnnek - begyógyúlnak, a szennyeződések pedig a NANO vízlepergető rétegnek köszönhetően könnyebben eltávolíthatók, nem tapadnak meg.

 

villanyautó fóliázás     villanyautó fóliázás

Tesla Model S P100D, amelynek a csomagtartójában van egy fényes nagyon fekete (alja és teteje) doboz. Ebben a dobozban egy memória szivacs van elhelyezve, amelyből kivéve, az üléseket elfektetve és ráterítve, egy kényelmes ágyat kaphat a Megrendelő.

A doboz nagyon érzékeny, fényes műanyag felületére ragasztottam ugyanazt az öngyógyuló fényezésvédő fóliát, amelyet a Tesla-ra is, így többet nem kell attól tartani, hogy megkarcolódik a műanyag burkolat, míg a korábbi vagy meglévő karcokat is eltüntette a védőfólia.  

 

 

Villanyautó töltés

Erről csak annyit kell tudni, hogy nem ilyen egyszerű, hogy bedugom és szaladjon a villany az autóba.

Van olyan ismerősünk, aki egy Tesla-val meglátogatta vidéken élő szüleit, éjszakára feltette az autót töltőre, de nem kellett volna.

A nagy áramfelvétel miatt a falban lévő vezetékek, amelyek nem erre voltak tervezve, leégtek - ledobták magukról a szigetelő bundát.

A szülőlátogatásból egy komplett elektromos hálózat felújítás kerekedett ki, lényegesen magasabb költségekkel, de szerencsére más komolyabb baj nem történt (történhetett volna).

 

Ha fólia, akkor Thomy® Folia. Mi más?

 

 A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
 

Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.

Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.

Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.

A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.

A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.

A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.