Zöldül a Thomy® Folia

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehetőségeihez képest minden módon védjük a természetet és környezetünket.

 

Az ablaküveg fóliázási munkáink előtt legtöbbször személyes felméréssel egybekötött szaktanácsadásra van szükség, melyért eddig a benzinköltséget valamint az óradíjat kértük el.

 

Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

Miért válaszd a Thomy® Folia szolgáltatásait? Mert ha ez számít manapság, akkor szívügyünk a természetvédelem, környezetvédelem és ami az egészet egybentartja a Földünk iránti szeretet, melyet gyermekeinknek is tanítunk, mert elkeserít amikor látom, hogy vannak emberek, akik teherautószámra hordják a hulladékot folyók medreibe, ami a folyók - tengerek - óceánok élővilágát is károsítja. Törekszünk arra, hogy csökkentsük cégünk széndioxid kibocsátását valamint ökológiai lábnyomát. Az általunk fóliázott elektromos autókra elkezdtük az energia takarékosság keretein belül olyan specilis fóliákat ajánlani, amelyek az 1 töltéssel megtehető út mennyiségét növelheti. Ezen kívül irodánk és szakműhelyünk üvegeit ablakszigetelő fóliákkal láttuk el.

Kislányom az orrom elé dugta a telefonját és mutatott egy video-t, amelyen általa is szomorú képkockákat láttunk. Öröm az ürömben, hogy már a 12 éves kis fejét is foglalkoztatja a természetünk védelme és a hozzá hasonló korú gyermekek jövője. A megjelent video-n az látható, hogy ameddig a szem ellát addig folyamatosan mozgó - hullámzó tenger látszik, szeméttel a víz tetején. A víz egyáltalán nem látszik csak feltételezhető, hogy víz van a hullámzó hulladék alatt. Ha már annyit elértünk beszélgetéseinkkel, hogy Szonja is környezettudatosan éljen valamint minél több barátját erre ösztönözze, akkor már nem volt elfecsérelt idő.

 

környezetvédelem - Thomy® Folia

Egy beszélgetés közben hallottam valakitől, hogy azért nem utazik Balira, mert annak olyan piszkos a tengerpartja. Felvetettem neki a kérdést, hogy szerinted miért piszkos? Természetesen nagyra nyílt érdeklődő szemekkel várta a választ.

 

Thomy® Folia környezetvédelem

A tengerből az áramlatok és a szél segítségével a hulladék a parta vetődik és ott nincsenek part tisztító kombájnok, amelyek az éjszaka leple alatt felszedik a partra vetett szemetet, hogy a túristák tiszta "BEACH"-et találjanak reggelre, mire kijönnek süttetni a hasukat, mint a spanyolországi Alicante-ban.

 

 

A Thomy® Folia anyagai az Európai Unió 2011/65/EU számú, veszélyes anyagok felhasználását korlátozó irányelvének (RoHS) hatálya alá eső anyagokat legfeljebb az irányelvben engedélyezett koncentrációban tartalmazza. 

 

Üvegfólia termékeink NEM tartalmaznak a RoHS irányelv által tiltott anyagokat a maximálisan megengedett koncentrációs értékek feletti mennyiségben.

 

Egyszerű dolgok, de sajnos mégsem mindenkinek egyertelműek: amióta az eszemet tudom emlékszem, hogy úgy neveltek minket a szüleink, hogy kapcsoljuk le magunk után a villanyt a WC-ben, fürdőszobában ha kijöttünk, ne folyassuk a vizet fogmosás közben, stb. Én ezt még kiegészítettem annyival, hogy mosogatás közben sem folyatom a vizet. Kertünkben sem öntöm a vizet a növényekre, hanem csöpögtető rendszert építettem ki. Szakműhelyünkben mozgásérzékelőt szereltünk a világításokra, melyet neon fénycsőről először LED fénycsőre, majd fokozatosan LED panelekre cserélünk, mert senkinek nem volt fontos, hogy takarékoskodjuk az energiával csak nekem illetve a kishugomnak (amikor még együtt dolgoztunk). Mi kapcsolgattuk mindenki után a villanyokat, mert nekünk fontos volt a természetvédelmen kívül az is, hogy mennyi marad a pénztárcában, amit nem kell villanyszámlára kifizetnünk egy ilyen nagy műhely esetén.

Hogyha feltétlenül fontos és már nem tudnak a kollégák másképpen dolgozni, akkor bekapcsoljuk a klíma berendezéseket, de csak addig, ameddig zárva vannak az ajtók. Amikor ki vagy beállunk 1-1 autóval, akkor kikapcsoljuk a készülékeket, így nem az utcát hűtjük.

A szelektív hulladék gyűjtést szakműhelyünkben is bevezetjük.

Meghibásodott készülékeinket inkább megjavítjuk - megjavíttatjuk, minthogy újat vásároljunk a gazdaságosság ésszerű határain belűl. 

Csatlakozunk a "Te szedd" mozgalomhoz, ahol szervezésünkben különféle területeket mentesítünk a hulladékoktól, velünk szimpatizáló embertársainkkal.

 

Te szedd logo

 

Hogyha Te is ilyen elveken működsz, akkor gondolom jó érzéssel tölt el, hogy nem vagy egyedül, ezért támogass bennünket megrendeléseddel.

Amennyiben filozófiánk és küldetésünk szimpatikus neked, akkor várjuk megrendelésed!

 

 

Thomy® Folia a környezetünk védelméért - a Thomy® Folia zöldül

 

 A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.