Autóüveg fóliázás

 

 

 


 

 

ÉN TUDOM, hogy a napallergiásoknak és más bőrbetegeknek mekkora probléma, hogy hogyan védjék bőrüket, amikor kiteszik a lábukat otthonról vagy bármilyen biztonságosnak vélt épületből, ezért is ajánlom a speciálisan ilyen és hasonló igények alapján kifejlesztett és az auó üvegeire ragasztott UV védő anyagunkat, melynek akár 99,9%-os az UV védelme és mindemellett teljesen láthatatlan.

Bővebb információk az alábbi menüpontok alatt olvashatók:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

 

 • Amit a jó hővédő fóliák biztosítanak:
 • Megnyerő megjelenés - felszabadult érzés
 • Növeld az üvegek UV sugárzás elleni védelmét.
 • Kint tartja az égető napsugarakat (44%).
 • Az autó belsejét  kényelmessé és komfortossá varázsolja.
 • Nincs jelzavarás vagyis az elektronikai berendezések jeleit nem befojásolja.
 • Nem tartalmaz fémet így alkalmazásával nem árnyékolja le az utasteret (mobiltelefon, GPS, rádió, TV, stb).
 • 7 év garancia

 

 

      Amit a fém alapú hővédő fóliák biztosítanak:

 • Kisgyermekes családok leghatékonyabb utitársa
 • Kint tartja az égető napsugarakat és a bőrrákot okozó UV sugárzást
 • Pénztakarékos megoldás, mert a kimagasló hővédelme által a klímaberendezésnek nem kell állandóan üzemelnie
 • Prémium kategória 
 • Fém tartalmú hővédő (70%) réteget tartalmaz
 • Azoknak az autósoknak, akik szeretnek gyereksírás nélkül nyugodt körülmények között utazni
 • Az utasok kényelmét fokozza
 • Komfortossá varázsolja az utasteret.
 • 10 év garancia.

 

 

 

Amit a fém nélküli hővédő fóliák biztosítanak:

 • Elegáns megjelenés
 • Prémium kategória 
 • Kerámia hővédő réteget tartalmaz
 • Azoknak az autósoknak, akik legmagasabb UV sugárzás elleni valamint hővédelmét szeretnék elérni az autójukban árnyékolás nélkül.
 • Kint tartja az égető napsugarakat.
 • Az autó belsejét  kényelmessé és komfortossá varázsolja.
 • Nincs jelzavarás vagyis az elektronikai berendezések jeleit nem befojásolja.
 • Nem tartalmaz fémet így alkalmazásával nem árnyékolja le az utasteret (mobiltelefon, GPS, rádió, TV, stb).
 • 12 év garancia.

 

 

 

 

        Néhány érdekesség:

 

 

Néhány gondolat az autóüveg fóliázással kapcsolatban, hogy ne a munkálatok után derüljön ki: "Én mégsem erre gondoltam" vagy "nem gondoltam, hogy így fog kinézni"

Ezzel az információval mindenki el tudja dönteni, hogy meg szeretné-e csináltatni a fóliázást vagy sem,  de tudni kell, hogy nagyon kevés azon autók száma, amely általunk kezelhetetlen raszterrel van megáldva.

Sajnos azoknál az autóknál, amelyeknek az üvegei a karosszériába vannak beragasztva, az üveg széleinél egy fekete "kerámia pöttysor" látható, amelynek az anyagvastagsága gyártótól függően akár 0,5-1mm is lehet. Ezt mi az üvegről nem tudjuk eltávolítani még a Megrendelő kifejezett kérésére sem. Ez annyit jelent, hogy a fóliát ez a "pöttysor" eltartja az üvegtől, ami belülről ugyan nem látszik, viszont kívülről úgy néz ki mintha nem tapadna fel a fólia az üveg szélén. Ez nem csak így néz ki, de így is van. Itt a fólia ezen pöttyöknek a lekmagasabb pontján fekszik fel, azokon kifeszülve és a mélyebben lévő üvegfelülethez nem ér hozzá. A száradási időt követően sok esetben a "pöttysor" láthatósága annyival csökken, hogy a pöttyök körül egy vékony kontúr lesz látható, viszont márkától függetlenül vannak olyan esetek is, amikor a száradást követően belesimítjuk a raszterbe a fóliát, viszont az rövid idő múlva ismét kifeszül a pöttyök felületén. Sajnos ebben az esetben már nem tudjuk megoldani, hogy ez a levegő sáv eltávozzon a raszter pöttyök alól. 

Azt tudni kell, hogy minél vékonyabb (28 mikr.) egy fólia, logikusan annál jobban felveszi a raszter pöttyök formáját, viszont a vastagabb (50 mikr.) anyagok "spűdebbek", kevésbé rugalmasak, így kirúgják magukat a mélyedésekből. A belátásvédő fóliák vékonyabbak, míg a kombinált belátás,- és hővédő anyagok a vastagabb kategóriába tartoznak. A biztonsági fóliák (100, 175 és 200 mikr.) egyáltalán nem simulnak be még a vékonyabb raszterba sem. Minél vastagabb a kerámia réteg, annál nagyobb a kontúr és kevésbé simul be a fólia 

 

     

       Minél vékonyabb a kerámia réteg, annál jobban besimul a fólia (alsó sor)

 

Fontos!

A fóliák száradási ideje 20 fokos hőmérsékleten 30 nap a fólia gyár technológiai adatai alapján.
A száradási időt ugyan mi le tudjuk rövidíteni egy speciális fólia szárító eljárással 30-ról 1 napra, de ennél rövidebb idő alatt már mi sem vagyunk képesek a száradási folyamatot elvégezni, így a lehetetlent meg tudjuk oldani Megrendelőink legnagyobb örömére, de csodákra sajnos mi sem vagyunk képesek.
A közölt információ fontos lehet azoknak a Megrendelőinknek, akik az autójuk átvételekor előre közlik, hogy mikorra száradjon meg a fólia illetve mikorra legyen meg a komplex fóliázás.

Tudni kell, hogy az üvegeken lévő esetleges sérülések (karcolások, kavics és egyéb felverődések) a fóliázás előtt nem látszanak. A Megrendelők között is vannak sajnos olyanok, akik úgy gondolják, hogya fizika és a fizika törvényei rájuk nem vonatkoznak. Tudomásul kell venni, hogy amikor a sötét fólia felkerül az üvegre, azután az ki fogja emelni az üvegen lévő összes sérülést - elváltozást. Ezek tények, amivel nem lehet vitatkozni, mégis megpróbálják. A szakmában eltöltött több mint 25 év alatt láttam néhány csodát az üvegeken, amelyek a fóliázásig rejtve maradnak. Ezek az elkeseredett Megrendelők, akik ezt nem fogadják el és nem veszik tudomásul, így egyszerűbb nekik bennünket támadni és vádolni meg azzal, hogy általunk keletkeztek a sérülések. Sajnos el kell, hogy keserítsük őket, mert mi semmi olyan szerszámmal vagy technológiával nem dolgozunk, amellyel ezek a sérülések keletkezhetnek. Ilyenkor következik a számukra legkellemetlenebb feladat, amikor elnézést kérnek, hogy alaptalanul vádoltak meg bennünket.

 

 

Hatékony védelem BELÁTÁS,- FELMELEGEDÉS,- VAKÍTÓ NAPFÉNY,- ÜVEGTÖRÉS- és a bőrrákot (MELANOMA) okozó valamint a kifakulásért felelős UV sugárzás ellen.

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.

Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.

Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.

Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.

A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.

A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.

A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

 

Save

Save

Save

Mentés

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés