Fényezésvédő,- kavicsvédő,- bogárvédő,- és karcolásvédő,- újautó védőfóliázás

                                                                                      Thomy® karcolásvédő,- és kavicsvédő fóliázás

 

Tudtad, hogy a környezetvédelmi előírások miatt az autók fényezését vékonyabb rétegben fújják fel az autó gyárak, így a tulajdonosoknak nincs sok lehetősségük a karcolások polírozására, mert elvékonyodik a fényezés és egyszercsak a polírozás során előtűnik alóla az alapozó réteg?

 

TÉGED IS BOSSZANT AMIKOR ÚJ, ILLETVE JÓ ÁLLAPOTÚ AUTÓD FÉNYEZÉSE MEGSÉRÜL, ILLETVE A FÉNYSZÓRÓ ÜVEGE BETÖRIK  A FELPATTANÓ KAVICSOK ÁLTAL? Ennél már csak akkor lehet nagyobb a  fejfájásod, hogyha már kértél ajánlatot az autód Thomy® fényezésvédő - karosszériavédő fóliázására, de valamilyen oknál fogva még nem tudtad elhozni szakműhelyünkbe és ez idő  alatt sérül meg a fényezésed.

 

szakszerű fólia eltávolítás, thomy folia 

 Sokan kérdezik tőlem, hogyha a későbbiekben el szeretnék távolítani a védőfóliát, akkor annak lesznek-e negatív következményei a fényezésre nézve?
Amint a fotón is jól kivehető, hogy a saját márkás Thomy® fényezésvédő fóliánk ragasztó nyom,- és maradvány nélkül szakműhelyünkben szakszerűen visszaszedhető. Amennyiben gyári fényezésre lett felragasztva, akkor telrmészetesen a garancia is él, amely akkor is érvényesíthető, hogyha közben az autó eladásra kerül, mert a garanciát nem a Megrendelő kapja, hanem az autó illetve a Thomy® fényezésvédő fóliánk.

 

Fényezésvédő fóliázás - koszos autó

Amint látszik a tiszta autó fogalma nem mindenkinek ugyanazt jelenti. A legnagyobb tisztelettel megkérjük kedves Megrendelőinket, hogy tiszteljenek meg bennünket és autójukat annyival, hogy tisztán hozzák szakműhelyünkbe a fóliázási munkálatokra, mert ugye fogorvoshoz is fogmosás követően, ápoltan érkezünk, nőgyógyászhoz ....... - és még sorolhatnám a hasonlatokat.

Előre is köszönjük - Thomy