Fényezésvédő,- kavicsvédő,- bogárvédő,- és karcolásvédő,- új autó védőfóliázás

                                                                                      Thomy® karcolásvédő,- és kavicsvédő fóliázás

 

Legfrissebb munkáink, melyek a kezeink közül kerültek ki, nézz meg bennünket munka közben, hogyan készül egy fényezésvédő fóliázás: KATT IDE >>>

 

Még mielőtt belemerülnénk a fényezésvédő fóliázás témába, szeretnék néhány gondolatot leszögezni. A védőfólia a fényezést valamint a fényszórókat védi. Ha nincs karbantartva - tisztítva, ugyanúgy mint az autó fényezésébe, ebbe a poliuretán felületbe is bele fog égni a madár ürülék, bogármaradvány, stb. Ettől függetlenül viszont jó hírem, hogy az alatta lévő és védendő fényezés még ekkor sem fog sérülni. Tehát, hogyha felragasztásra kerül a fényezésvédő fólia, akkor az nem azt jelenti, hogy nem kell többet vagy elég évente 1x autót mosni. Rossz hírem, hogy a fólia ugyan szennyeződéstaszító NANO vagy ha úgy tetszik, akkor kerámia réteggel van ellátva, de ez sem mentesít a rendszeres autó tisztítástól. Ha így lenne, akkor már régen milliomosok lennénk.

 A fényezésvédő fóliák öngyógyuló rétegének jóvoltából a mikro karcok hő hatására eltűnnek - begyógyulnak a fólia felületéről. A mélyebb karcolások - horzsolások esetén az adott elem fóliáját cserélni kell. Sokszor koccanások esetén a fényezés nem sérül viszont vannak olyan kavicsok, amelyek olyan nagy sebességgel és szögben csapódnak a felületnek, mint akár egy fegyver lövedék, amelyeknek már nem tud ellenállni.  

Tudtad, hogy a környezetvédelmi előírások miatt az autók fényezését vékonyabb rétegben fújják fel az autó gyárak, így a tulajdonosoknak nincs sok lehetősségük a karcolások polírozására, mert elvékonyodik a fényezés és egyszercsak a polírozás során előtűnik alóla az alapozó réteg?

 

TÉGED IS BOSSZANT AMIKOR ÚJ, ILLETVE JÓ ÁLLAPOTÚ AUTÓD FÉNYEZÉSE MEGSÉRÜL, ILLETVE A FÉNYSZÓRÓ ÜVEGE BETÖRIK  A FELPATTANÓ KAVICSOK ÁLTAL? Ennél már csak akkor lehet nagyobb a  fejfájásod, hogyha már kértél ajánlatot az autód Thomy® fényezésvédő - karosszériavédő fóliázására, de valamilyen oknál fogva még nem tudtad elhozni szakműhelyünkbe és ez idő  alatt sérül meg a fényezésed.

 

szakszerű fólia eltávolítás, thomy folia 

 

 Sokan kérdezik tőlem, hogyha a későbbiekben el szeretnék távolítani a védőfóliát, akkor annak lesznek-e negatív következményei a fényezésre nézve?
Amint a fotón is jól kivehető, hogy a saját márkás Thomy® fényezésvédő fóliánk ragasztó nyom,- és maradvány nélkül szakműhelyünkben szakszerűen visszaszedhető. Amennyiben gyári fényezésre lett felragasztva, akkor telrmészetesen a garancia is él, amely akkor is érvényesíthető, hogyha közben az autó eladásra kerül, mert a garanciát nem a Megrendelő kapja, hanem az autó illetve a Thomy® fényezésvédő fóliánk.

 A fóliázó szakmában eltöltött csaknem 30 év tapasztalata szerint 3 Megrendelő típust különböztetünk meg:

1, Aki konkrét célokkal érkezik, magabiztosan kitart a fóliázandó felületek fóliázásával kapcsolatban és nem fogad el ajánlást.

2, Aki kikéri a szakember véleményét, amelyet el is fogad és aszerint rendeli meg a fényezésvédő fóliázást.

3, Aki kikéri a szakember véleményét, amelyet nem fogad el, mást rendel meg, majd később, amikor beigazolódik, hogy kár volt a szakember tapasztalatát felül írni és figyelmen kívül hagyni, mert közben komoly sérülések érték azokat a felületeket, amelyeket ajánlottam, de mégsem lettek bevonva, akkor ezek után ugyan viccesen, de számon kér, hogy "miért nem voltam erőszakosabb az ajánlásom során", mert akkor úgy rendelte volna meg a fényezésvédő fóliázást. Ez bizony konkrét eset.

 

Fényezésvédő fóliázás - koszos autó

Amint látszik a tiszta autó fogalma nem mindenkinek ugyanazt jelenti. A legnagyobb tisztelettel megkérjük kedves Megrendelőinket, hogy tiszteljenek meg bennünket és autójukat annyival, hogy tisztán hozzák szakműhelyünkbe a fóliázási munkálatokra, mert ugye fogorvoshoz is fogmosás követően, ápoltan érkezünk, nőgyógyászhoz ....... - és még sorolhatnám a hasonlatokat.

Előre is köszönjük - Thomy