Oktatás, tanfolyam, képzés

"Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha az életedben nem kell dolgoznod" – Konfuciusz (Kr.e. 551-479) Kína egyik legjelentősebb filozófusa.
 
Nekünk nem az a célunk, hogy nagyüzemben elárasszuk a fóliázó piacot szakemberekkel több - kevesebb szépérzékkel, hanem az, hogy inkább kevesebb, de professzionális fóliázó mestert neveljünk ki, akik a fóliázó szakma csúcsát képviselik munkásságukkal, ezért nem indítunk csoportos képzéseket még igény esetén sem, hanem minden egyes jelentkezőre külön - külön szentelünk időt, hogy minden részletes információt átadjunk a legkisebb trükköktől a legnagyobb hibákig.
 
 
 
 
Thomy® Folia tanfolyam     Thomy® Folia tanfolyam     
 
 
    Thomy® Folia tanfolyam
 
 
Rengeteg megkeresést kapok, hogy ezt az maximalizmust és felhalmozott egyedi tudást, valamint a dobogó első helyezéseivel járó csodálatos érzést miért nem adom át arra érdemes fóliázó szakember jelölteknek.
 
Eddig azt az elvet vallottam, hogy "aki tudja, csinálja, aki nem, az tanítja". Egyre több helyen hallani "fóliázó tanfolyamokról". Aki látott már olyan embert aki fóliázott vagy van olyan ismerőse, aki látott már fóliát legalább az autósboltban, felhatalmazva érzi magát, hogy jogosan tartson azoknak 1-2 napos intenzív tanfolyamokat, akiknek arra van igényük. Nos az elmúlt lassan több mint 27 esztendő, amelyet a fóliázó szakma élvonalában töltöttem, feljogosít arra, hogy ezt a bennem lévő tudásmennyiséget átadjam azoknak, akik komolyan gondolják, hogy az autók és épületüvegek fóliázásával szeretnének foglalkozni a jövőben. Nem elkapkodva, hanem szó szerint komolyan. Itt most nem azokra gondolok, akiknek van a zsebükben 50-150 ezer Forintjuk és befizetnek egy gyorstalpaló tanfolyamra, majd utána várják a csodát és, hogy a tudás kijöjjön a kezükből, de próbálkoznak egyszer, kétszer, maximum háromszor, majd végül abbahagyják, mert a tudást nem sikerült beleverni a fejükbe illetve azt nem tudják előhívni a már egyénileg elvégzett autóüvegfóliázások során.
 
A magyarországi üvegfóliázó tanfolyamok adatai alapján a legkorrektebb források szerint 10 tanulóból maximum 1-2 marad a szakmában, de van olyan képzés, amelynek résztvevőiből egy sem.
 
Ez az adat, ami elgondolkodtatott és arra ösztönzött, hogy azoknak az "1-2" embereknek szenteljek a drága időmből, akik azt megérdemlik és nem azért végzik el a tanfolyamot, hogy 1 oklevéllel több legyen a falon. Az oklevél sajnos nem a tudásodat mutatja, hanem azt, hogy a jelképesen kifizetett összegért cserébe meghallgattad az előadót. A tudást az fogja muatatni, amikor évek múlva visszatérő Megrendelőid, folyamatosan ismételten megtisztelnek megrendelésükkel valamint tovább ajánlják ismerőseiknek szolgáltatásaidat. Hogyha mindezt akkor még mindig örömmel fogod hétfőn vagy akár hétvégén is végezni, akkor óvatosan, de lassan elmondhatod, hogy "azt csinálod - az a munkád ami a hobby-d, ezért soha többé nem kell dolgoznod"
Én a saját időmet csak olyan tanulóra szentelem, aki komolyan gondolja és Ő maga is olyan komoly áldozatot hoz, mint amit Én is megteszek maximálisan azért, hogy neki a legjobb tudásom szerint a szakma legjobbját hozzam ki belőle.
 
A tudás, biztosíthatlak nem jön magától. Napjainkban sokkal nehezebb kitűnni a millió fóliázó közül, mint az én pályakezdésem során. Hogyha egyedül kezded, akkor nagy szerencse,- kitartás és sok -sok pénz kell az első évekre, hogy egyáltalán kiderüljön, hogy talpon maradsz-e. Én csak azokkal foglalkozom, akik legalább annyira maximalisták vagy még jobban mint Én, türelmesek és az enyémnél kevésbé remeg a kezük, valamint feltétel nélkül elfogadják a tapasztalataimat és nem kezdenek el vitatkozni a tapasztalattal. Arra már örömmel fecsérelek a drága időmből. Hogyha viszont a fentiekben felsoroltakat úgy érzed mintha rólad szólnának, akkor örömmel szentelem rád az időmet, mert tudom, hogy a befektetett energiának, időnek és pénznek meg lesz a gyümölcse. 
 
Thomy® Folia tanfolyam
 
 
Tanulj a legjobbaktól, akik már megjárták a dobogókat. Csak akkor jelentkezz, ha sikeres prémium kategóriát képviselő fóliázó szakember szeretnél lenni. Hogyha beéred kevesebbel, akkor nem engem keresel. A szakmai tananyagon kívül vállalkozási,- értékesítési, valamint marketing ismeretekkel is megismerkedhetsz. Képzéseink egyéni foglakozások tematikájára épülnek, minden jelentkezőre személyre szabva a képességeinek tükrében. 
 
Thomy® Folia tanfolyam
 
 
A Thomy® Folia név kötelez. Hogyha a szerzett okleveledet felmutatod egy állásinterjún, akkor borítékolhatod, hogy az állás a tiéd a jogosan igényelhető kimagasló fizetéssel és juttatásokkal együtt. Sikeres vizsga esetén külföldön akár a Thomy® Folia csapatát is erősítheted.
 
Thomy® Folia tanfolyam
 
 
Amikor valaki Magyarország legjobbjai között látható és hallható, illetve letett már valamit az asztalra, akkor azért a kivitelezőért a Megrendelők az ország másik végéből is el fognak utazni, de hozzánk rendszeresen jönnek más országokból is Megrendelőink.
 
Végül egy idézettel engedlek utadra, mielőtt eldöntenéd, hogy valóban a legjobbat választod és akarod-e annyira a sikert és megérsz-e magadnak annyit, amennyi a saját jövődbe a befektetésed, ahol nincs vagy minimális a konkurenciád vagy beéred a mindenkinek egyszerűbben elérhető célokkal, tele versenytársakkal:
 
"Tartsd távol magadat azoktól, akik kicsinyíteni akarják ambíciódat. A kis emberek mindig ezt csinálják. Az igazán nagyok viszont elhitetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" Mark Twain.
 
"Legyél minél több időt olyan emberek társaságában, akikre hasonlítani szeretnél" - Thomy -
 
 
 A döntés a tiéd.
 
 
Várom jelentkezésed a "thomyfolia kukac thomyfolia pont hu" email címre. 
 
 
Thomy® Folia
 
 
 
 
A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.