Oktatás, tanfolyam, képzés, több mint 28 év tapasztalattal

"Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha az életedben nem kell dolgoznod" – Konfuciusz (Kr.e. 551-479) Kína egyik legjelentősebb filozófusa.
 
 
Thomy® Folia tanfolyam 
 
Következő autóüveg fóliázó szakma oktatási időpontjaink:

 
Ha lemaradtál az első negyedéves képzésről, akkor a június közepén tartandó 2. negyedéves tanfolyamunkon találkozhatunk, melyekre már megkezdtük a helyek értékesítését.
Foglald le elővételben, nehogy arról is lemaradj!
 
Következő tanfolyam időpontok:
 
 
1 napos fényezésvédő alaptanfolyam - 2020 aug. 5. (MÉG 4 HELY VAN!
1 napos autóüveg fóliázó alaptanfolyam - 2020 aug. 6.
5 napos profi autóüveg fóliázó képzés - 2020 aug. 6-10.
(MÁR CSAK 1 HELY VAN!)  

5 napos profi wrapping képzés - 2020 aug. 12-16.
(MÁR CSAK 1 HELY VAN!)
 
5 napos komplex fóliázó képzés - 2020 aug. 18-22.

(MINDEN HELY ELKELT)
 
1 napos autóüveg fóliázó alaptanfolyam - 2020 aug. 23.
(MÁR CSAK 4 HELY VAN!)

 
Thomy® Folia Tanfolyam
 
 

Oktatásainkról mondták:
 
 
"Köszönöm,hogy részt vehettem a tanfolyamon. Megosztanám a véleményem veletek. Elsősorban kellemes légkör fogadott,  jó hangulatú jól megvilágított műhely, kedves emberek, szendvics, tea, süti :) Thomy szakmailag nagyon sok hasznos információt mutatott és mondott, amivel megkönnyítette a munkám. Azonnal alkalmaztam is. Sokkal könnyeben megy az ablak fóliázás. Jól kezelhető fólia! Jó dolgozni vele Sok hiba lehetőségre felhívta a figyelmünket. Minden kérdésre érthetően és nyugodtan válaszolt vagy meg is mutatta. Örülök, hogy részt vettem ezen a tanfolyamon. Ha az időm engedi akkor a következőn is részt veszek. Külön élvezet a Thomy fóliáival dolgozni, nagyon jó minőségű anyag és nagyon jól kezelhető. Várom az újabb autót, amit fóliázhatok vele :) 
Csak ajánlani tudom!✌"
- Misurda Attila -
  
"Végre nem a tömeg gyártásra, értékesítésre törekszik egy cég!!  Profi csapat, profi alapanyaggal, minőségű, precíz munka. Köszönöm, h ott lehettem!"
- Kiss Rózsa -

"Eloszor is nagyon halasan koszonok mindent. A tudast, a sok enni- innivalot, a figyelmet, a turelmet es a Csapat kedvesseget. Halasan koszonom a maradek anyagokat amikkel gyakorolhatok.
- Szerdahelyi Katalin -
 
"Köszönöm Thomy-nak a nagyszerű lehetőséget, hogy élőben láthattam miként dolgozik egy igazi profi! Ez az őszinte véleményem! Szeretnék rövid időn belül büszkén vállalva vissza jelezni neked, hogy sikereket érek el :)"
- Demcsik Márton -
 
"Jó csapat, precíz munka, kiválóan felszerelt műhely. Az oktatás érthető, alapos.
Alig várom hogy újra találkozzunk!" 
- Képíró Ádám -
 
“A február végi öt napos profi autóüveg fóliázás tanfolyamon vettem részt Tomiéknál . A már néhány héttel korábban megkapott elméleti anyagokból megfelelően fel tudtam készülni, Így nem voltak idegenek a látottak, és hallottak, ami nagyban megkönnyítette az időkeret hatékony kitöltését és az intenzív tanulást. Az első napon még csak az alapokat vettük át, viszont az utolsó nap végére már gyakorlatilag a szakma minden apró részletével megismerkedhettem. A tanfolyamnak köszönhetően megfelelő elméleti tudást, és gyakorlati tapasztalatot is szereztem, amit a későbbiekben remekül kamatoztathatok. Köszönöm szépen még egyszer a profi oktatást, és a segítőkészséget! Mindenkinek bátran tudom ajánlani a Thomy Folia tanfolyamjait, aki a legjobbaktól szeretne tanulni!„
- Paróczai Dávid -
  
"Tavaly Decemberben döntöttem arròl hogy szeretnèk egy szàmomra èrdekes kreatív szakmàt elsajàtítani , règòta szemezgetek az autòfòliàzàs szakmàval ès ez mellett is döntöttem , több cèg is szòba jött , de aztàn a Thomy fòlia honlapjàn làtottak meggyöztek ( több tíz èves tapasztalat , versenyeken elèrt helyezèsek ) szòval nem volt kèrdès hogy a legjobbtòl tanuljak ( Thomy ) 
Termèszetesen egyèni 5 napos kèpzèsre jelentkeztem , ahol maximàlis figyelmet kaptam,ès profi kèpzèsben rèszesültem .
Így utòlag is szeretnèm megköszönni mind Thomynak mint kis csapatànak a szakmai fejlödèsemhez valò maximàlis hozzààllàsukat ès kedvessègüket!"
- Mihalkò Norbert -
 
 
 
Thomy Folia tanfolyam
 
 
Nekünk nem az a célunk, hogy nagyüzemben elárasszuk a fóliázó piacot szakemberekkel több - kevesebb szépérzékkel, hanem az, hogy inkább kevesebb, de professzionális fóliázó mestert neveljünk ki, akik a fóliázó szakma csúcsát képviselik munkásságukkal, ezért csak alap és haladó tanfolyamot indítunk csoportosan. A kezdőtől a profi szintig tanfolyamot viszont nem indítunk csoportos képzésként még igény esetén sem, hanem maximum 1-1 jelentkezőre fogok külön - külön koncentrálni, átadva a személyre szabott tematikát, hogy minden részletes információt bemutassak és gyakoroljunk a legkisebb trükköktől a legnagyobb hibákig.
 
 
Thomy Folia tanfolyam
 
 
 
"Tudd, hogy mindenki csak abból adhat, ami neki is van. Tudást az adhat át neked, aki maga is megtanulta és nem csupán hiszi, hogy tudja, hanem be is bizonyította."
 Náray Tamás
 
 
Thomy Folia tanfolyam
 
 
Nem akarom senkinek a kedvét elvenni a képzéseinktől, de vannak néhányan, akik a fóliázásokat maguktól tanulták meg mint például Én is, tehát jól gondolod, nem lehetetlen, mivel a lehetetlen nem is létezik, bár 28 évvel ezelött még nem volt választási lehetősségem, fóliázó képzés hiányában, hogy beíratkozzak egy jónevű céghez és egy híres mentort állítsak magam mögé vagy önfejemből és káromból tanuljak..
Hogyha van fölösleges időd és ráérsz pénzt keresni majd évek múlva, mert van akinek addig is eltart, és még ráadásul sok pénzed is van az állandó illetve a váratlan kiadásaid fedezésére, akkor neked nem kell jelentkezned a tanfolyamainkra, mert azon kevesek egyike vagy, akik a saját kárukon és saját bőrükön tanulhatják meg a szakma bukatóit, de ez se vegye el a kedved, mert Én már kijártam előtted ezt az utat - iskolát és mint látod még mindig élek. Nem haltam bele, bár Én nem ismerem a lehetetlen fogalmát, maximalista vagyok és sosem adom fel.
 
 
Thomy Folia tanfolyam
 
Abban az esetben viszont ha nincs fölösleges időd, amelyet nem kisérletezéssel szeretnél eltölteni sok - sok pénzt kidobva az ablakon és energiát elpocsékolva, hanem inkább a családoddal, hobby-val, vagy pihenéssel töltenél, akkor neked a sorainkban a helyed.
 
 A Te lelkesedéseddel és az  Én tapasztalatommal - tudásommal nagyszerű csapatot alkotunk. 
 
 
Thomy® Folia tanfolyam
 
 
Thomy® Folia tanfolyam
 
 
Tudod, hogy min kell keresztül menned, hogy sikeres fóliázó legyen belőled? Rengeteg kudarcon. Mindemellett pedig napról napra úgy felkelni az ágyból mosolyogva és kezdeni a napodat, hogy ma sikerülni fog. Én biztosan állíthatom, hogy lerövidíthetem neked az előtted álló kudarcokkal kikövezett utat úgy, hogy közben a lelkesedésed a sikereiden felbuzdulva folyamatosan növekedhet.
 
 
Thomy® Folia tanfolyam     Thomy® Folia tanfolyam     
 
 
Van fogalmad róla, mennyit nyomnak a latba egy megrendelés esetén, hogy téged válasszanak a Megrendelők, mert neked vannak szakmai elismeréseid más konkurensekkel szemben, akik mindezekkel nem dicsekedhetnek? Tapasztalatból és elfogultság nélkül állíthatom, nagyon sokat.
 
Sokan nem tudják, hogy az autóüveg fóliázók dél-kelet európai versenyét úgy nyertem meg, hogy előző éjszaka nem aludtam 1 percet sem, mert az akkori autómat (azt hiszem Mercedes Vito) neveztem a legszebb autódekoráció címre és miért is lettem volna kész vele korábban mint az utolsó pillanatban, bár ezzel mindenki tisztában van, aki valaha is kiállított vagy vett részt autós rendezvényen. Ha jól emlékszem, akkor hajnali 6-kor készültem el a teljes dekorációval. Lefürödtem, majd indultam a versenyre és mint kiderült kétszeresen is megérte a befektetett munka,- és energia, mert Én nyertem meg az autóüveg fóliázó versenyt, valamint a Vito is elhozta az első helyezést az autódekoráció szekcióban.
Ez az eset is megerősített hitemben, mely szerint nincsenek lehetetlenek és sosem szabad feladni. 
 
 
 
    Thomy® Folia tanfolyam
 
 
Rengeteg megkeresést kapok, hogy ezt a maximalizmust és felhalmozott egyedi tudást, valamint a dobogó első helyezéseivel járó csodálatos érzést, miért nem adom át arra érdemes fóliázó szakember jelölteknek.
 
Egyre több helyen hallani "fóliázó tanfolyamokról - tanfolyamocskákról". Eddig azt az elvet vallottam, hogy "aki tudja, csinálja, aki nem, az tanítja". Aki látott már olyan embert aki fóliázott vagy van olyan ismerőse, aki látott már fóliát legalább az autósboltban, felhatalmazva érzi magát, hogy jogosan tartson azoknak 1-5 napos intenzív tanfolyamokat, akiknek arra van igényük. Nos az elmúlt több mint 27 esztendő, amelyet a fóliázó szakma élvonalában töltöttem, feljogosít arra, hogy ezt a bennem lévő tudásmennyiséget átadjam azoknak, akik komolyan gondolják, hogy az autók és épületüvegek fóliázásával szeretnének foglalkozni a jövőben. Nem elkapkodva, hanem szó szerint komolyan. Itt most nem azokra gondolok, akiknek van a zsebükben 50-150 ezer Forintjuk és befizetnek egy gyorstalpaló tanfolyamra, majd utána várják a csodát és, hogy a tudás kijöjjön a kezükből, de próbálkoznak egyszer, kétszer, maximum háromszor, majd végül abbahagyják, mert a tudást nem sikerült beleverni a fejükbe illetve azt nem tudják előhívni a már egyénileg elvégzett autóüvegfóliázások során. Legyintenek a pénzösszegre is, mert azzal nyugtatják magukat, hogy vesztettek már többet is.
 
"Akiknek a tudás megszerzése drága, vajon számolt-e a tudatlansággal járó költségekkel?" - Tonk Emil -
 
A magyarországi üvegfóliázó tanfolyamok adatai alapján a legkorrektebb források szerint 10 fóliázó tanulóból maximum 1-2 marad a szakmában, de van olyan képzés, amelynek résztvevőiből egy sem.
 
Ez az adat, ami elgondolkodtatott és arra ösztönzött, hogy azoknak az "1-2" embereknek szenteljek a drága időmből, akik azt megérdemlik és nem azért végzik el a tanfolyamot, hogy 1 oklevéllel több legyen a falon. Az oklevél sajnos nem a tudásodat mutatja, hanem azt, hogy a jelképesen kifizetett összegért cserébe időben felkeltél és meghallgattad az előadót. A tudást az fogja mutatni, amikor évek múlva visszatérő Megrendelőid, folyamatosan - ismételten megtisztelnek megrendelésükkel valamint tovább ajánlják ismerőseiknek szolgáltatásaidat. Hogyha mindezt akkor még mindig örömmel fogod hétfőn vagy akár hétvégén is végezni, akkor óvatosan, de halkan elmondhatod, hogy "azt csinálod - az a munkád ami a hobby-d, ezért soha többé nem kell dolgoznod", mert imádni fogod és alig várod, hogy egy újabb autó kerüljön a kezeid  közé.
Én a saját időmet csak olyan tanulóra szentelem, aki komolyan gondolja, hogy a fóliázás az álma és Ő maga is olyan komoly áldozatot hoz, mint amit Én is megteszek maximálisan azért, hogy a legjobb tudásom szerint a szakma legjobbját hozzam ki belőle.
 
A tudás, biztosíthatlak nem jön magától. Napjainkban sokkal nehezebb kitűnni a millió fóliázó közül, mint az Én pályakezdésem elején. Hogyha egyedül kezded, akkor nagy szerencse,- kitartás és sok -sok pénz kell az első évekre, hogy egyáltalán kiderüljön, hogy talpon tudsz-e maradni. Én csak azokkal foglalkozom, akik legalább annyira maximalisták vagy még jobban mint Én, türelmesek és az enyémnél kevésbé remeg a kezük, valamint feltétel nélkül elfogadják a tapasztalataimat és nem kezdenek el vitatkozni. Ezekre az emberekre már örömmel fordítok a drága időmből. Hogyha viszont a fentiekben felsoroltakat úgy érzed mintha rólad szólnának, akkor szívesen tanítalak, mert tudom, hogy a befektetett energiának, időnek és pénznek meg lesz a gyümölcse. 
 
 
Thomy® Folia tanfolyam
 
 
Tanulj a legjobbaktól, akik már megjárták a dobogókat. Csak akkor jelentkezz, ha sikeres prémium kategóriát képviselő fóliázó szakember szeretnél lenni. Hogyha beéred kevesebbel, akkor nem engem keresel és nem a legjobb szeretnél lenni, hanem csak fóliázgatnál az alsóbb minőségi szinten. Akkor neked az olcsóbb kategóriájú tanfolyamok lesznek a legmegfelelőbbek, de tudnod kell, hogyha valami olcsó, annak minden esetben meg vannak az okai. A szakmai tananyagon kívül igény esetén vállalkozási,- értékesítési, valamint marketing anyagokkal is megismerkedhetsz. Képzéseink egyéni és csoportos (4 főtől) foglakozások tematikájára épülnek. Az egyéni oktatást minden jelentkezőre személyre szabjuk a képességei tükrében. Négy féle képzést indítunk: alap - kezdő, haladó, profi illetve 5 napos komlpex képzés. Az alap képzés 1 napos. A haladó továbbképzés 2 napos, míg a profi és komplex képzés 5 napos.  Az egyéni képzést azoknak ajánlom, akik nem szeretnek vagy nem tudnak több ember előtt beszélni illetve számot adni tudásukról, mert lámpalázasak, valamint nem szeretnék végig asszisztálni, hogy mások hogyan tanulnak, stb. inkább ezt a felszabadult időt a saját fejlődésükre szentelnék.
 
 
Thomy® Folia tanfolyam
 
 
A Thomy® Folia név kötelez. Hogyha a szerzett okleveledet felmutatod egy állásinterjún, akkor borítékolhatod, hogy az állás a tiéd a jogosan igényelhető kimagasló fizetéssel és juttatásokkal együtt, persze csak akkor ha be is bizonyítot néhány szakmai fogással, hogy a papír mögött komoly tudás is meglapul.
 
Sikeres vizsga esetén külföldön akár a Thomy® Folia csapatát is erősítheted, akár a partnerprogram tagjaként is. Használd ki tanfolyamaink nyújtotta extra előnyöket a jövődre nézve, mert a Thomy® Folia-nál nincs Magyarországon jobb ajánló levél már csak azért is, mert üvegfóliázást sokan végeznek, de ha ki akarsz tűnni a sorból, akkor itt nem állsz meg, henem megtanulod a fényezésvédő fóliázást is, mert azt nagyon kevesen merik felvenni a profiljukba, viszont neked ezáltal óriási lehetősséged nyílik egy nagy szelet kihasítására a magyarországi fényezésvédő fóliázás piacából, ami nagyon jól fog jönni neked is. Magyarországon mi végezzük a legtöbb fényezésvédő fóliázási munkálatokat, így ezt az óriási rutint is nálunk fogod megszerezni évente több mint 100 autó védőfóliázásának a jóvoltából. 
 
Thomy® Folia tanfolyam
 
 
Amikor valaki Magyarország legjobbjai között látható és hallható, illetve letett már valamit az asztalra, akkor azért a kivitelezőért a Megrendelők az ország másik végéből is el fognak utazni, de büszkén mondhatjuk el, hogy hozzánk rendszeresen jönnek más országokból is Megrendelőink.
 
Végül egy idézettel engedlek utadra, mielőtt eldöntenéd, hogy valóban a legjobbat választod és akarod-e annyira a sikert és megérsz-e magadnak annyit, amennyi a saját jövődbe a befektetésed, ahol minimális a konkurenciád vagy beéred a mindenkinek egyszerűbben elérhető célokkal, tele versenytársakkal:
 
"Tartsd távol magadat azoktól, akik kicsinyíteni akarják ambíciódat. A kis emberek mindig ezt csinálják. Az igazán nagyok viszont elhitetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" Mark Twain -
 
"Legyél minél több időt olyan emberek társaságában, akikre hasonlítani szeretnél" - Thomy -
 
"Előre jutni igazából csak úgy lehet, ha elhatározol valamit és jobban akarod, mint amennyire félsz tőle" - anonim -
 
 A döntés a tiéd.
 
 
Várom jelentkezésed a "thomyfolia kukac thomyfolia pont hu" email címre. 
 
 
Thomy® Folia
 
 
 
 
A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.