Dekorációs fóliázás

A dekorációs fóliázások közül a legnépszerűbb megrendelések

Néhány ötlet a dekorációs témában:

- Üvegtető (igazi) hatású dupla dekor.

- Matt vagy fényes fekete rétegre ráragasztunk még egy színtelen réteget, amely láttán több Megrendelőnk azt gondolta, hogy valóban üvegtető van az autóján, annyira élethű lett a végeredmény.

- Motorháztető dekoráció (tetszőleges színben)

- Viper csík

- Ország zászló csík

- Tuning csík

 

Lexus RX üvegtető hatású fóliázás egy selyemfényű fekete réteg alkalmazásával

 

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként meghaladhatja a 100,000 Ft. + áfa összeget is.

 

Save

Save