Elérhetőségeink

 

1044 Budapest, (Újpest) Váci út. 85-87.

Tel./fax: +36 1 787 79 47     

Mobil:
06-30-941-73-70
06-30-687-4033

 


                                       
Nagyobb térképre váltás


Amennyiben telefonon keresel meg bennünket, akkor engedélyezd a hívószám kijelzést, egyébként a megszaporodott telefonos csalások elkerülése érdekében, tehát „MAGÁNSZÁM” esetén, nem tudjuk fogadni a bejövő hívásod.

Türelmedet kell, hogy kérjük, amikor nem tudjuk felvenni a telefonokat. Ilyenkor nem kártyázunk vagy napozunk, hanem árajánlatot adunk, átadunk egy elkészült autót, felmérünk egy leendő munkát vagy esetleg másik telefonokon beszélünk Megrendelőinkkel, de amint lehetősségünk lesz rá, vissza fogunk hívni.

Köszönjük a megértésedet. Thomy® Folia Team

 

Szakműhelyünk nyitva tartása:
Hétfőtől péntekig reggel 8-tól 16-ig, előzetes bejelentés alapján.

E-mail:
thomyfolia"kukac"gmail.com
thomyfolia"kukac"thomyfolia.hu  

 

  

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa. 

 

Mentés

Mentés