Rezsicsökkentő fóliázás - Ablakszigetelő fóliázás

Energia megtakarítás egész évben a Thomy® Folia rezsicsökkentő fóliáival. 

 

Magas a fűtési számlája?

Egész nap üzemelnie kell a klímának, hogy nyáron elviselhető legyen a hőmérséklet a helységekben, ezért egy kisebb vagyonra nővekedett a villanyszámlája?

 

A Thomy® Folia tudja a megoldást.

 

Miért érdemes szigetelni az ablaküvegeit?

 • azért, mert azt a pénzt amit ablakszigetelő fólia nélkül ki kell fizetnie villany és gázszámlára, a szigetelő fólia felragasztását követően az Ön pénztárcájában marad,

 • azért mert a nyáron a kiválasztott fólia tulajdonságaitól függő mértékben csökkenti a klíma készülékek üzemeltetési költségeit,

 • azért, mert télen a fűtési energia a Thomy® ablakszigetelő fóliák hatására a helységbe befelé visszatükrözik, csökkentve ezzel a fűtési költségeket,

 • azért, mert a pénztárcáján is érzi a változást,

 • azért, mert a bent tartózkodók komfortétzete növekszik,

 • azért, mert a Thomy® ablakszigetelő fólia alkalmazásával óvjuk a környezetünket, így a CO2-kibocsátás csökkentésével családja, vállalkozása hozzájárul az ökológiai lábnyomának csökkentéséhez.

 

Ablakszigetelés - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

Speciális ablakszigetelő fóliáink most már télen és nyáron egyaránt előtérbe helyezik az energiamegtakarítást, hőszigetelést valamint a CO2-kibocsátás csökkentését, ami napjainkban minden eddiginél jobban napirenden van.
 

Ablakszigetelés - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

Egy infravörös kamera segítségével a Thomy® Folia képes meghatározni az üvegen keresztüli hőveszteség mértékét. Ennek eredményeként Megrendelőinknek két féle ablakszigetelő üvegfóliát tudunk ajánlani problémája megoldására, amely akár a redőnyők hővédelmét is kiváltják, anélkül, hogy besötétítené a helységet. A fóliák nagy koncentrációban tartalmaznak fémrészecskéket, melynek hatásaképpen visszaverik a nyári napenergiát befelé, valamint a téli radiális hőt (fűtési energiát) kifelé, ezáltal a komoly "pénzösszegeket" nem engedi akadálytalanul átáramlani az üveg felületén.

 

Ablakszigetelés - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

Amennyiben nincs az ablaküveg felülete Thomy® ablakszigetelő fóliával leszigetelve, akkor az bizonyos mértékben, kis túlzással olyan, mintha télen nyitva hagynánk az ablakot, csak a szél nem fúj be, mert a fűtési energia az üveg felületén keresztül akadálytalanul távozik a helységből, okozva ezzel fölösleges plusz költségeket a tulajdonosoknak.

 

Ablakszigetelés - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

A munkahelyek hővédelme és a munkaminőség megtartása valamint a hibahányad alacsonyan tartása érdekében ajánlott a napenergiát a helységen kívül tartani, mivel a felmelegedés miatt, amit eddig már megtapasztaltuk, egyre növekszik a kánikulai napok száma.

 

Ablakszigetelő fóliázás - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

Az ablakszigetelő fóliák jóvoltából jóval kevesebb hőterhelésnek lehetnek kitéve az ott tartózkodók, így a komfortérzetük növekszik.
Köztudott tény, hogy a nyári meleg levegő hűtésére fordított költségek magasabbak, mint a téli hideg levegő felfűtésére kifizetett költségek.
A hővédelem nagyon komoly dolog manapság, amikor egyre többet hallani rezsicsökkentésről, környezetvédelemről valamint az energia megtakarítás fontosságáról.
Megrendelés esetén valamelyik hővédelmi technológiánkkal nagymértékben csökkenthetjük az eddig hűtési - fűtési energiára fordított kiadásokat, dolgozók munkakörülményei javulhatnak a legnagyobb kánikulában is, így a számítógépes munkahelyeket, akár az ablakokhoz közel eső területeire is lehet helyezni a jobb helykihasználás érdekében.
A hőszigetelésre fordított kiadások belátható időn belül megtérülhetnek. A cégük illetve az épület ökológiai lábnyoma csökkenhet.

 

Ablakszigetelő fóliázás - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

Ablakszigetelő fóliáink a hatékony hővédelem mellett, ideális fényvédelmet biztosítanak és az anyag típusának megfelelően, megvalósítják munkahelyeken a megvilágításra vonatokozó követelményeket, ezáltal megfelelnek az Európai Unió képernyős munkahelyekre vonatkozó fényvédelmi előírásainak. Az ablak mellett dolgozók komfort érzete növekszik, a klímaberendezés csökkentett használatával pedig komoly energia költséget takaríthat meg.

 

Ablakszigetelő fóliázás - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

A Thomy® ablakszigetelő fóliáink alkalmazásával sok esetben elkerülhető a régebben gyártott nyílászárók cseréje, mert akár a szimpla üveg hővisszaverő képességét is annyira megemelheti, mintha az egy thermo üveg lenne. A 2 rétegű thermo üveget is egy szintel feljebb hozza, mert a 3 rétegú thermo üvegek hővédelmét érhetjük el.

 

Ablakszigetelő fóliázás - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

Miért érdemes a Thomy® ablakszigetelő fóliát alkalmazni nyílászáró csere helyett?

 • nincs bontási költség,

 • olcsóbb mint a nyílászáró komplett cseréje, 

 • nincs véletlen üvegtörés által okozott vágási sérülés,

 • nincs a bontással járó kosz - szennyeződés,

 • rövid a kivitelezési idő,

 • nincs a bontáskor keletkező veszélyes hulladék, amely terhelné a környezetünket.

 

Ablakszigetelő fóliázás - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

Végszó: 

A Thomy® ablakszigetelő fóliák nyáron csökkentik a napenergia akadálytalan beáramlását az üvegen keresztül, télen pedig korlátozzák a helység hőveszteségét. Jelentős megtakarítás érhető el az alkalmazásával a fűtési és légkondicionálási költségekben, amennyiben a Thomy® Folia által ajánlott ablakszigetelő fóliát az ablaküvegekre ragasztjuk, mely befektetés a jelenlegi és a jövőben még emelkedő energia költségek mellett is belátható időn belül megtérülhet, ellensúlyozva a vásárlás és beszerelés kezdeti költségeit.

  

   Ablakszigetelő fóliázás - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy Folia. Mi más?

 

Milyen előnyei vannak a Thomy® ablakszigetelő fóliáknak:

 • csökkentik a klimatizálási (hűtési - fűtési) költségeket,

 • csökkentik a gázüzemű fűtési rendszer üzemeltetési kiadásait,

 • 99% UV védelmet nyújtanak,

 • nem fakulnak a lakberendezési tárgyak - bútorok,

 • szilánvédelmet biztosít üvegtörés esetén.

 

 

Kérje infravörös kamerás felmérésünket és árajánlatot MOST (thomyfolia@thomyfolia.hu) és ne fizessen ki éves szinten már 1 szabad szemmel is jól látható összegeket fölöslegesen!!!

Költse inkább egészsége megőrzésére, családjára, vállalkozására, szórakozásra, nyaralásra! 

 

 

Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.

A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.