Kisállatbarát fólia - 15 év garanciával

  

SOHA NE ZÁRJ KISÁLLATOT AZ AUTÓBA!!!  

Illetve van egy kivétel. Előtte zárd magadra az autót felhúzott ablakokkal a tűző napon és relaxálj az utastérben 20-30 percet, de tőlem zenét is hallgathatsz. Hogyha ezután még a saját lábadon ki tudsz szállni az autóból, akkor gondolkodj el rajta, hogy az a kis állat milyen kínokat élhet át az idő alatt, ameddig Te éppen vásárolsz, vagy körmöshöz mész a klímával hűtött helységekbe.

Nyáron nem tudod a házi kedvencedet védeni az autóban utazás közben a forró napsugárzástól? A Thomy® kisállatbarát védőfóliánkat a kedvencünk védelmében fejlesztettük ki (kutya, cica, prémgörény, kismadár, nyuszi vagy akár hüllő, stb).

Tudtad, hogyha autód 30 C- fokos külső hőmérsékleten mindössze 5 percet áll, akkor a belső hőmérséklet meghaladhatja az 55 C- fokot?

Az ablakok résnyire leengedése ilyen esetben már nem nyújt megoldást.

A kisállatvédő fólia menet közben hatékonyan véd a vakító napfénytől, drasztikus UV A  sugárzástól (99%), amely az üvegen keresztül akadálytalanul támadja kis kedvencünket.

Az autó belsejét is felmelegítő - perzselő napsugárzástól is megóvja, mivel 69%-os a hővédelme (ennyit ver vissza), ami a kutyánk - cicánk testét forralná elviselhetetlenségig fokozva.

  

Figyelmeztetés:

A kisállatbarát illetve kisállatvédő fóliánk nem nyújt védelmet az autó karosszériájának felmelegedése ellen, vagyis sose hagyd a kedvencedet napsütötte helyen az autóba zárva még a hővédő fóliázott tető valamint üvegek ellenére sem, mert veszélyezteted életét és ez nemhogy felelőtlenség, de bűncselekmény is!

 

          
                   
 

Kattints, hogy megtudd, hogyan tudod meggátolni az autód tetején akadálytalanul beáramló forróságot! >>>

 

 

Az UV sugárzás nem csak az embereket veszélyezteti, hanem kis kedvenceinket is megtámadhatja a bőrrák legveszélyesebb fajtájával a Melanomával?

 

állat Melanoma 

 

állat Melanoma

 

állat Melanoma

 

állat Melanoma

 

állat Melanoma

 

 

Új divat, de ezentúl ami még fontosabb, hogy óriási hővédelmet is jelent kisállatainknak utazás közben autóban az utastértető hővédő fóliázás. 

 

Autó utastértető hővédő fóliázás

 

 

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben

vagy ha nem tudták még beszerezni,

akkor közvetlenül a Thomy® Folia-nál!

 

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.