Kisállatbarát fólia - 15 év garanciával

  

SOHA NE ZÁRJ KISÁLLATOT AZ AUTÓBA!!!  

Illetve van egy kivétel. Előtte zárd magadra az autót felhúzott ablakokkal a tűző napon és relaxálj az utastérben 20-30 percet, de tőlem zenét is hallgathatsz. Hogyha ezután még a saját lábadon ki tudsz szállni az autóból, akkor gondolkodj el rajta, hogy az a kis állat milyen kínokat élhet át az idő alatt, ameddig Te éppen vásárolsz, vagy körmöshöz mész a klímával hűtött helységekbe.

Nem hangsúlyozhatjuk eléggé, hogy 15 ° C- fölötti hőmérsékletnél kisállatot ne hagyjuk bezárva az autóban!

Végeztünk egy valódi "ÁLLATKÍSÉRLETET" a jól ismert gumi macikkal, miszerint 24 ° C-os külső hőmérsékleten az utastér 53 ° C-ra emelkedett. Ezen a hőmérsékleten élőlény esetében már néhány perc is az életébe kerülhet.

 

Kisállatbarát fólia

 

Tudtad, hogy egy óra alatt a tűző napon parkoló autó belső hőmérséklete elérheti és meg is haladhatja az 50°C fokot? Az élőlények ugyanúgy hőgutát kapnak és az életüket vesztik mint az "ÁLLATKISÉRLETÜNK"-ben a híres gumi macik.

Kisállatbarát fólia

 

Ezt soha ne mond gyermekednek vagy kisállatodnak:

 

Kisállatbarát fólia

 

Nyáron nem tudod a házi kedvencedet védeni az autóban utazás közben a forró napsugárzástól? A Thomy® kisállatbarát védőfóliánkat a kedvencünk védelmében fejlesztettük ki (kutya, cica, prémgörény, kismadár, nyuszi vagy akár hüllő, stb).

Az ablakok résnyire leengedése 15°C - fok fölött már nem nyújt megoldást.

A kisállatvédő fólia menet közben hatékonyan véd a vakító napfénytől, drasztikus UV A  sugárzástól (99%), amely az üvegen keresztül akadálytalanul támadja kis kedvencünket.

Az autó belsejét is felmelegítő - perzselő napsugárzástól is megóvja, mivel 69%-os a hővédelme (ennyit ver vissza), ami a kutyánk - cicánk testét forralná elviselhetetlenségig fokozva útközben.

  

Figyelmeztetés:

A kisállatbarát illetve kisállatvédő fóliánk nem nyújt védelmet az autó karosszériájának felmelegedése ellen, vagyis sose hagyd a kedvencedet napsütötte helyen az autóba zárva még a hővédő fóliázott tető valamint üvegek ellenére sem, mert veszélyezteted életét és ez nemhogy felelőtlenség, de bűncselekmény is!

 

          
                   
 

Kattints, hogy megtudd, hogyan tudod meggátolni az autód tetején akadálytalanul beáramló forróságot! >>>

 

 

Az UV sugárzás nem csak az embereket veszélyezteti, hanem kis kedvenceinket is megtámadhatja a bőrrák legveszélyesebb fajtájával a Melanomával?

 

állat Melanoma 

 

állat Melanoma

 

állat Melanoma

 

állat Melanoma

 

állat Melanoma

 

 

Új divat, de ezentúl ami még fontosabb, hogy óriási hővédelmet is jelent kisállatainknak utazás közben autóban az utastértető hővédő fóliázás. 

 

Autó utastértető hővédő fóliázás

 

 

Hat egyszerű dolog, hogy a kisállatok ne kapjanak hőgutát az autóban

 Thomy® kisállatbarát fólia

 

Ha kutyát hagyunk néhány percig a meleg autóban, akkor az komoly egészségügyi problémákhoz vezethet - de a felelősségteljes tulajdonosoknak emlékezniük kell ezekre a dolgokra is, mert ha csak néhány percig hagyod a kisállatot egy autóban meleg időben, akkor azzal megölheted.

Mindannyian olvassuk a horror történeteket a kutyák haláláról. Az állatorvosok tanácsa az, hogy hagyd őket otthon a hűvös szobában, vagy vedd ki őket az autóból.

Az alábbiakban megtudhatod, hogyan tarthatod szőrös barátodat biztonságban a nyári napsütötte napokon.

1. Soha ne hagyd kedvenced az autóban! Az autók, télikertek, üvegezett melléképületek és lakókocsik hőmérséklete rövid idő alatt 47 °C fok fölé is emelkedhet, ami végzetesnek bizonyulhat.
Lisa Hens, a RSPCA kutyavédelmi szakértője elmondta: "Az ablak lehúzása, árnyékban parkolás vagy hogyha egy tál vízet nem adunk, akkor komoly veszélyt jelenthet a kutyák számára.
- Öt percig egy boltba befutni elég hosszú ahhoz, hogy a kutyád hőgutát kapjon. A tulajdonosoknak azt javasoljuk, hogy vegyék ki háziállataikat a járműveikből!

Thomy® kiisállatbarát fólia

Létfontosságú annak biztosítása, hogy a kedvtelésből tartott állatunk elegendő ivóvízzel legyen ellátva

 

2, Tartsd kedvencedet hidratálva! Létfontosságú, hogy annyi vizzel rendelkezzenek mint az emberek. A vastag szőrű állatok nehezebben tudják szabályozni a hőmérsékletüket, ezért nagyobb eséllyel dehidratálódnak. Győződj meg róla, hogy a víz folyamatosan ki van-e töltve vagy több tálat tegyél ki nekik.

3, Óvakodj a hőgutától! Nem kell ahhoz kánikula, hogy a hőguta fenyegesse kedvencünket: már a tavaszi meleg napokon is megtörténhet a baj - nem beszélve a nyári forró napokról!

A hőguta tünetei:

  • Gyors lihegés: A kutyák legfontosabb eszköze szervezetük lehűtésére a lihegés. A megszokott, nyugodt lihegés megváltozása, felgyorsulása, erősödése jelzi: valami nincs rendben! Ez alapján gyanakodhatsz a túlhevülésre, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a túlzott lihegés más baj okozója is lehet!
  • A nyál megvastagodása
  • Vörös nyelv és íny: Jól jelzi a dehidratáltságot: ha a kutya ínye, nyelve pirossá válik, adj neki azonnal vizet! A szín változása mellett a nyelv duzzadtsága is jelzi a bajt!
  • Hányás, hasmenés: akár véres hányás, hasmenés is lehet a tünetek között, erre is figyelj oda!
  • Szédelgés, koordinálatlan mozgás: Ha a kutya szédeleg, bizonytalanul, billegve jár, akkor nagy a valószínűsége, hogy hőgutát kapott. Gyorsan segítened kell rajta, nehogy elveszítse eszméletét, normalizálni kell a testhőmérsékletét!
  • Szapora szívverés
  • Tágra nyílt pupillák
  • Megemelkedett testhőmérséklet: A kutya testhőmérséklete 38-39°C. Hőguta esetén ez emelkedik: ha eléri a 41°C-ot, azonnali sürgős cselekvésre van szükség! Ezt a magas testhőmérsékletet már nem képes a szervezet kezelni, agykárosodás, szerv-leállás lehet a következménye.
  • Eszméletvesztés, kóma.

4, Tartsd háziállatodat távol a közvetlen napfénytől!

5, A fehér vagy vékony szőrű kisállatok különösen ki vann téve a leégés veszélyének, ami bőrrákot okozhat.

6, Ne járj kutyáddal a járdán, ha az túl forró és már neked is kellemetlen az érintése. Vedd le a cipődet! Hogyha néhány másodpercnél nem tudod tovább az aszfalton tartani a lábad, akkor az már a túl forró kategória. Nagy melegben reggel és este sétáltassunk!

 

 

 

  

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.