Kisállatbarát fólia

Kisállatbarát védőfóliák a kedvencünk védelmében (kutya, cica, prémgörény, kismadár, nyuszi vagy akár hüllő).

Tudtad, hogyha autód 30 C- fokos külső hőmérsékleten mindössze 5 percet eltölt, akkor a belső hőmérséklet meghaladja az 50 C- fokot.

Az ablakok résnyire leengedése ilyen esetben már nem nyújt megoldást.

A védőfólia hatékonyan véd a vakító napfénytől, drasztikus UV A  sugárzástól (99%), amely az üvegen keresztül akadálytalanul támadja kedvencünket.

Az autó belsejét is felmelegítő - perzselő napsugárzástól is megvédi, mivel 69%-os a hővédelme (ennyit ver vissza), ami a kutyánk - cicánk testét forralná elviselhetetlenségig fokozva.

 

          
               
 

Figyelmeztetés:

A kisállatbarát illetve kisállatvédő fóliáink nem védenek az autó karosszériájának felmelegedése ellen, vagyis sose hagyd a kedvencedet napsütötte helyen az autóba zárva még a védőfóliázott üvegek ellenére sem, mert veszélyezteted életét és ez nemhogy felelőtlenség, de bűncselekmény is!

 

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

 

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.