CarbonDecor


Fólia anyaga  

Szereted követni a divatot az autózás területén? Idős, unalmas autódat kicsit vagy komolyabban feldobnád?
Autód törött műanyag alkatrészeinek javítási nyomait eltüntetnéd?

A CarbonDecor neked is a tökéletes megoldás lesz. Az eddig ismert fényes felületű Carbon fólia helyett úgynevezett 3D felületű fóliát alkalmazunk.

Ezt a térhatású anyagot installálva kifejezetten látványos eredmény születik és jobban felveszi a versenyt a valódi Carbon felülettel mint a korábban kapható hasonló fényes anyagok. Felhasználható autók külső- és belső felületein, motorkerékpárokon, de a teljes felhasználásra csak a fantázia szab határt. Műanyag, fényezett és üvegfelületekre egyaránt ragasztható.

Ívelt felületeken is tökéletesen alkalmazható, de természetesen csak egy bizonyos fizikai határig.

Néhány ötlet a felhasználási területekről a teljesség igénye nélkül, amelyekről folyamatosan bővülő fotóink is megtekinthetőek: középkonzol, légbeömlő, szellőző- és hűtőrács, szemöldök, műszerfal panel, kilincs, külső tükör hátfal, oszlop, sárvédő ív, motorháztető, küszöb, ablaktörlő kar, bukócső (versenyautó), rendszámtábla világítás takaró burkolat, tanksapka fedél, stb.

Lehetőség szerint a fóliázandó elemeket a helyükön vonjuk be a 3D Carbon anyaggal. Ahol a minőség és a lehetősségek megkövetelik, ott a környezetből kiemeljük az adott elemet vagy annak környezetét tesszük „munkaképessé”.

Csináltass egyedi megjelenést autódnak. Az biztos, hogy a 3D CarbonDecor fóliázás után nem jön veled szemben hasonló. Csak a saját fantáziád a határ. Gyere és alkossunk együtt! Mi leszünk a Te kezed, Te leszel a Mi fantáziánk!!!

Egyedi kedvezményeinkért látogass el az AKCIÓK – KEDVEZMÉNYEK oldalunkra! 

MB C Class – hűtőrács alatti koptató 3D CarbonDecorral 

BMW 5 Touring shadow line - króm-mentesítés 3D CarbonDecorral  

MB CLK Hűtőrács - 3D CarbonDecor  

 

MB CLK Szemöldök - 3D CarbonDecor

MB CLK Csomagtértető - 3D CarbonDecor

MB CLK Tető - 3D CarbonDecor

Suzukis Swit embléma - 3D CarbonDecor

Daihatsu Applause hátfal - 3D CarbonDecor

MB SL55 küszöb spoiler - 3D CarbonDecor

Daewoo Leganza hűtőrács - 3D CarbonDecor

Honda Civic hűtőrács - 3D CarbonDecor

Saab 900 oszlopok - 3D CarbonDecor

 MB CLK Hűtőrács - 3D CarbonDecor

   

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.