3D Carbon Decor

Szereted követni a divatot az autózás területén? Idős, unalmas autódat kicsit vagy komolyabban feldobnád?
Autód törött műanyag alkatrészeinek javítási nyomait eltüntetnéd?

 

    
Fólia anyaga  


A 3D Carbon Decor neked is a tökéletes megoldás lesz. Az eddig ismert fényes felületű Carbon fólia helyett úgynevezett 3D felületű fóliát alkalmazunk akár több színben is.

A fólia anyagának köszönhetően nem csak egyenes, hanem ívelt felületek fóliázására is tökéletesen alkalmas (akár teljes auó bevonásra is)

Ezt a térhatású anyagot installálva kifejezetten látványos eredmény születik és jobban felveszi a versenyt a valódi Carbon felülettel mint a korábban kapható hasonló fényes anyagok. Felhasználható autók külső- és belső felületein, motorkerékpárokon, de a teljes felhasználási lehetősségekre csak a fantázia szab határt. Műanyag (plexire nem), fényezett és üvegfelületekre egyaránt ragasztható.

Ívelt felületeken is tökéletesen alkalmazható, de természetesen csak egy bizonyos fizikai határig.

Néhány ötlet a felhasználási területekről a teljesség igénye nélkül, amelyekről folyamatosan bővülő fotóink is megtekinthetőek: középkonzol, légbeömlő, szellőző- és hűtőrács, szemöldök, műszerfal panel, kilincs, külső tükör hátfal, oszlop, sárvédő ív, motorháztető, küszöb, ablaktörlő kar, bukócső (versenyautó), rendszámtábla világítás takaró burkolat, tanksapka fedél, hátsó lökhárító felső síkja (rakodási zóna) stb.

Lehetőség szerint a fóliázandó elemeket a helyükön vonjuk be a 3D Carbon fóliával. Ahol a minőség és a lehetősségek megkövetelik, ott a környezetből kiemeljük az adott elemet vagy annak környezetét tesszük „munkaképessé”.

Csináltass egyedi megjelenést autódnak. Az biztos, hogy a 3D Carbon Decor fóliázás után nem jön veled szemben hasonló és a márkatársak is irigykedve csorgatják a nyálukat. Csak a saját fantáziád szab határ. Gyere és alkossunk együtt! Mi leszünk a Te kezed, Te leszel a Mi fantáziánk!!!

 

MB C Class – hűtőrács alatti koptató 3D Carbon Decorral 

     

 

 

BMW 5 Touring Shadow Line - króm-mentesítés 3D Carbon Decorral  

       
               

 

MB CLK Hűtőrács - 3D Carbon Decor  

 
 
 

 

MB CLK Szemöldök - 3D Carbon Decor

 

MB CLK Csomagtértető - 3D Carbon Decor

 

MB CLK Tető - 3D Carbon Decor

 

 

Suzukis Swit embléma - 3D Carbon Decor