Akciók - kedvezmények

 Érvényes 1992-től és napjainkban is folyamatosan bővül.

Nézz be holnap is hátha neked is kitaláltunk valamit!

 

1, Bababarát fólia - Kisállatbarát fólia kedvezmény március 1. -től május 31.-ig:

A tavasz beköszöntével itt az ideje, hogy a szülők is felkészítsék autóikat gyermekeik  - családi kis kedvenceik biztonságos utaztatására, amely többek között magában foglalja a bőrrákot okozó UV sugárzás valamint a vakító napfény és a mindent felperzselő napenergia autón kívül tartása is. A fenti időszakban 10% kedvezményt nyújtunk a gyermeküket és/ vagy kisállataikat előrelátóan védő szülőknek, így a Thomy® Folia ezzel a jelképes hozzájárulással támogatja, hogy minél több szülő - gazdi engedhesse meg magának a legmagasabb szintű védelmet szerettei érdekében. ... ja és, hogy tovább fokozzuk a kedélyeket, egy másik akciónkat is most egybevonjuk, amellyel még 5 000 Ft.- ot fizetünk vissza, amennyiben a fóliázástól számított egy év múlva szakműhelyünkben bemutatja autóját illetve a fóliázáskor felragasztott logóinkat. Amennyiben azok sérülésmentesen azóta is fent vannak az általunk fóliázott autón, akkor bizony pénz áll a házhoz, mert mindezért cserébe 5db ezer Forintost adunk a tulajdonosnak.

Most nagyon megéri.

 

Jelentkezz be most ONLINE és vedd igénybe mindkét kedvezményt! >>>

 

A FENTI KEDVEZMÉNYEK ÖSSZEVONHATÓK!

 

2, Lánglovag - Tűzoltó kedvezmény:

Nem érdekel a politika, de azt mélységesen felháborítónak tartom, hogy mindegyik hatalmon lévő párt, függetlenül, hogy jobb vagy bal oldali, mostoha gyerekként kezeli azokat a mindennapi hőseinket, akik életüket kockáztatva mennek be a lángok közé, hogy olyan embereket mentsenek meg akik bajba kerültek. Nem tudom de nem is érdekel, hogy Én vagyok az első vagy a sokadik, akik a lehetősségeimhez képest azokat támogassam, akik számomra a legnagyobb hősök. Így támogatásom konkrétan azokhoz fog eljutni, akik önzetlenül törnek utat az átláthatatlan lángnyelvek között is a bajbajutottakért, így a támogatás nem fog elveszni az alapítványok feneketlen persejében.

15% kedvezményt biztosítunk.

A kedvezmény beváltásának feltétele az igazolvány bemutatása a fóliázási munkálatok megkezdése előtt.

Várunk szeretettel!

 

 A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓAK ÖSSZE!

 

3, Életmentő - Mentős kedvezmény:

Ebben a kedvezményben ugyanolyan érzelmekkel írtam-e sorokat, mint a Tűzoltó kedvezmény megírásakor. Nem érdekel a politika, de azt mélységesen felháborítónak tartom, hogy mindegyik hatalmon lévő párt, függetlenül, hogy jobb vagy bal oldali, mostoha gyerekként kezeli azokat a mindennapi hőseinket, akik mindent megtesznek, hogy baleset esetén megmentsék életünket. Nem tudom de nem is érdekel, hogy Én vagyok az első vagy a sokadik a sorban, akik a lehetősségeimhez képest azokat támogassam, akik számomra a hétköznapi hősök és a támogatásom konkrétan hozzájuk jusson el, akik önzetlenül télen  - nyáron száguldanak a bajbajutottakért, így a támogatás nem fog elveszni az alapítványok feneketlen persejében.

15% kedvezményt biztosítunk.

A kedvezmény beváltásának feltétele az igazolvány bemutatása a fóliázási munkálatok megkezdése előtt.

Várunk szeretettel!

 

 A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓAK ÖSSZE!

 

4, Agykontrollos kedvezmény:

Amikor Magyarországon már elérhető volt az Agykontroll, akkor az elsők között végeztem el 1990-ben, majd később az ultra szemináriumot. Azóta nagyon sok élethelyzetben segítettek az ott tanultak mind a gyógyításban mind az élet más területein, mint hatékony problémamegoldó képesség. Én nagyon sokat kaptam az Agykontrolltól és most szeretnék Én is visszaadni ezért a tudásért valamennyit, ezért felajánlom, hogyha Agykontroll igazolványodat felmutatod irodánkban, akkor 5% kedvezményben részesítünk a fizetendő összegből.

Érezd magad "egyre jobban"!

Várunk szeretettel - Thomy

 

 A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓAK ÖSSZE!

 

5, Online bejelentkezés kedvezmény:

Érdemes a Thomy® Folia szakoldalunkon ONLINE BEJELENTKEZNI a fóliázási munkálatokra, mert igény esetén a felmutatott kedvezmény bónért cserébe az előjegyzett kivitelezések árából 10% kedvezményt biztosítunk. Hétköznapokon 24 órán belűl visszahívjuk a Megrendelőt, amikor leegyeztetjük a jelentkezőkkel az igényeinek leghatékonyabban megfelelő fólia típust valamint annak árát - árait.

A kedvezmény beváltásának feltétele az automatikus előjegyzésben (ONLINE BEJELENTKEZÉS) történő adatok megadása, valamint, hogy jelezd kolléganőnknek kedvezmény igényedet.

 

 A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓAK ÖSSZE! 

 

6, ÚJSZÜLÖTT KEDVEZMÉNY:

Anyakönyvi kivonattal rendelkező és azt bemutató szülők a "BABABARÁT FÓLIA" (a „B” oszlop mögötti üvegekre) nettó árából 10% kedvezményben részesülnek. Az akcióban minden szülő részt vehet, akiknek közös többszöröse még nem töltötte be a 24. hónapot.

A kedvezmény beváltásának feltétele az automatikus előjegyzésben (ONLINE BEJELENTKEZÉS) történő adatok megadása.

 

A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓAK ÖSSZE!

 

7, "A" oszlopos kedvezmény: Amennyiben kompleten az "A" oszloptól hátra lévő üvegekre (első szélvédő kivételével) végezzük a fóliázást bármelyik kiválasztott fóliával, akkor 5% kedvezményt nyújtunk.

 

 

A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓAK ÖSSZE!

 

8,  "A" + kedvezmény:  Hogyha a komplett ("A" oszloptól hátra lévő üvegekre az első szélvédő kivételével) autóüveg fóliázáson kívűl végezzük a fóliázást bármelyik kiválasztott fóliával + egyéb szolgáltatásunkat (fényszóró újraélesztés, utastértető hővédő fóliázás, kavicsvédő - fényezésvédő fóliázás, wrapping fóliázás, autólámpa dekor fóliázás, dekorációs fóliázás, fényszóróvédő fóliázás, stb.) veszel igénybe, akkor 10% kedvezményt nyújtunk.

 

 

A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓAK ÖSSZE!

 

9, Thomy® Folia VÁSÁRLÁSI- ÉS AJÁNDÉKUTALVÁNY:

Veled is előfordult már, hogy szülinapra, névnapra, karácsonyra vagy más ünnepi alkalomra nem tudtál mit venni az ünnepeltnek, mert már mindene meg van vagy esetleg semmi nem jutott az eszedbe? Nem tudod, hogy minek örülne a legjobban? Már csak néhány óra van az ünnepségig és neked nem volt időd az áruházakat végig rohanni ajándékokért?

A Thomy® Folia vásárlási utalvány megoldást jelent erre a problémára, ugyanakkor rendkívül költséghatékony, mert mindössze nettó 35,000 Ft.-ba kerül, de az utalvány vásárlási értéke nettó 40,000 Ft.
Az ajándékozó megtakarított 5,000 Ft.-ot, míg az ünnepelt egy komoly ajándékkal lett gazdagabb.

Az utalvány átvehető hétfőtől péntekig 8-16 óráig szakműhelyünkben vagy utánvéttel postai úton juttatjuk el a Megrendelőnek. Sürgős esetben a futárral történő kézbesítést is megoldjuk, mely fuvar ára az utalvány árával együtt a futárnak készpénzben fizetendő a távolság függvényében.

A kedvezmény beváltásának feltétele az automatikus előjegyzésben (ONLINE BEJELENTKEZÉS) történő adatok megadása.