Épületüveg fóliák

 

ROBBANÁSVÉDŐ,- BETÖRÉSVÉDŐ - BIZTONSÁGI ÜVEGFÓLIÁK (VASRÁCCSAL EGYENÉRTÉKŰEN)>>

ALKALMAZHATÓ ÉPÜLET,- ÉS AUTÓÜVEGEKEN SZILÁNKVÉDŐ VALAMINT ÜVEGTÖRÉS KÉSLELTETŐ SZEMÉLY,- ÉS VAGYONVÉDELMI ESZKÖZKÉNT.

SZILÁNKVÉDŐ FÓLIÁK >>

A gyermekek játék közben nem foglalkoznak azzal, hogy vigyázzanak a körülöttük lévő berendezési tárgyakra, így az ablaküvegeket sem kímélik, viszonzás képpen az üveg sem kíméli őket és az üvegek összetörésekor súlyos vágási sérüléseket okozhatnak.

TÉLIKERTEK HŐVÉDELME >>
Elviselhetetlen meleg uralkodik nyáron a szeretett télikertedben? Megégnek a növények, megolvadnak a műanyag felületek a perzselő napsugárzástól?

BELÁTÁSVÉDŐ ABLAKFÓLIÁK >>
Nem szereted amikor a szemben lévő házból bebámulnak a lakásodba? Nincs egy önálló pillanatod, mert úgy érzed, hogy folyamatosan szemmel tart valaki valahonnan? A fürdőszobádat sem egyedül élvezed, hanem a szomszédod is?

HŐVÉDŐ ÉS VAKÍTÓ NAPFÉNY ELLEN VÉDŐ FÓLIÁK >>
HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓ ÉPÜLET ÉS AUTÓÜVEGEKEN, NAPSÜTÉS ÁLTAL KELTETT ERŐS FELMELEGEDÉS, BELÁTÁS, VAKÍTÓ NAPFÉNY ÉS A BŐRRÁKOT (MELANOMA) OKOZÓ UV SUGÁRZÁS ELLEN.

TETŐTÉR ABLAKOK HŐVÉDŐ FÓLIÁZÁSA
ÉREZTED MÁR, HOGY A TETŐTÉR ABLAKAIDON ÖMLIK BEFELÉ A MELEG ÉS ELVISELHETETLEN A FORRÓSÁG, AMI MIATT MÉG ESTE SEM TUDSZ ELALUDNI?

UV SUGÁRZÁS ÉS BŐRRÁK ELLENI VÉDŐFÓLIA >>
A VILÁGON EGYEDÜLÁLLÓ 99,9% UV VÉDELEM

KIFAKULÁS ELLENI SZŰRŐFÓLIÁK >>
ALKALMAZHATÓ ÜZLETEK - ÉPÜLETEK ABLAKÜVEGEIN, AMELYEK MÖGÖTT ELHELYEZETT ARÚCIKKEKET ÉS EGYÉB TÁRGYAKAT, AUTÓK ESETÉBEN PEDIG A MŰSZERFALAT ÉS A KÁRPITOT SZERETNÉNK MEGVÉDENI A KIFAKULÁSTÓL.

MATT BELÁTÁSVÉDŐ ÉS DEKOR TÉRELVÁLASZTÓ FÓLIÁK >>

SPECIÁLIS KÜLSŐ FELHASZNÁLÁSÚ HŐ- ÉS SZILÁNKVÉDŐ FÓLIÁK >>

POLIKARBONÁT HŐVÉDŐ RÉTEG>>  ALKALMAZHATÓ POLIKARBONÁT, LEXAN, PLEXI, EGYENETLEN ÉS ÍVELT ÜVEGFELÜLETEKEN, FÜGGETLENÜL ANNAK FORMÁJÁTÓL (KOPOLIT, DRÓTOS ÜVEGEK).

ANTI-GRAFFITI FÓLIA >>
SAVAS ÉS KARCOLT RONGÁLÁSOK ELLEN IS HATÉKONY VÉDELMET NYÚJT, VALAMINT TÖRÉS ESETÉN EGYBENTARTJA A TÖRÖTT ÜVEGFELÜLETET.

 

GAGYI ÉPÜLETÜVEG FÓLIÁK >>


 

  

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben vagy ha nem tudták még beszerezni, akkor közvetlenül a Thomy® Folia-nál!

 

 

 

 

 

 

 

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Save

Save

Save

Save

Save

Save