Épületüveg fóliák

 

 

Miért fóliáztam le az otthonom és a munkahelyem ablakait?

Csodálatos érzésel töltött el, amikor tavasszal a várva várt napfény bejárja az egész házat, feltöltve pozitív energiával, harmoniával, kellemes komfortot varázsolva, amitől a családnak maximálisan visszajött az életkedve a borult évszakok után. Nyáron viszont ebből a napenergiából már túl sokat kaptunk, amikor is kénytelen voltam ellene védekezni. Akkor már azt mondtam, hogy a jóból is megárt a sok.

Az ablakokon keresztül a napenergia felmelegítette a munkahelyünket, otthonunkat és még az átmelegedett lakásban az éjszakák is próbára tették tűrőképességünket.

Komfortossá tettük a helységeket és a beáramló meleget klímaberendezéssel lehűttöttük. A legjobb megoldás viszont mégsem ez volt, hanem a meleg beáramlását kellett a lehető legnagyobb mértékben lecsökkentenem a hővédő ablaküveg fólia jóvoltából, amely drasztikusan lecsökkenti a beáramló meleget.

A tökéletes hővédelmet a hővédő ablakfólia és a klímaberendezés együttes alkalmazásával értem el.

Az ablakszigetelő fóliákkal télen is tökéletesen le tudtam szigetelni a lakásunk ablakait, így a benti meleget befelé tükrözi vissza a négy évszakos ablakszigetelő fólia.

Sokan nem tudják, hogy a nyári meleg lehűtése több energiát emészt fel, ezáltal többe is kerül, mint a téli hideg levegő felmelegítése. A hővédő és az ablakszigetelő fóliák több ezer Forintot takarítanak meg azóta nekünk is évente, így megkeresték az árukat. Néhány év múlva pedig már a több százezer Forintot takaríthat meg mindenki, aki szintén alkalmazza a hővédő ablakfóliáinkat.

Elmondhatom, hogy Magyarországon is egyre nagyobb és folyamatosan növekszik a hővédő ablakfóliák felhasználóinak száma. A leghatékonyabb sötétebb fóliáktól a világosabb vagy a  teljesen színtelen és ezáltal láthatatlan, de mégis tökéletes hővédelmet nyújtó ablakfóliákig mindenki kénye - kedve szerint válogathat.

ROBBANÁSVÉDŐ,- BETÖRÉSVÉDŐ - BIZTONSÁGI ÜVEGFÓLIÁK (VASRÁCCSAL EGYENÉRTÉKŰEN)>>
ALKALMAZHATÓ ÉPÜLET- ÉS AUTÓÜVEGEKEN SZILÁNKVÉDŐ VALAMINT ÜVEGTÖRÉS KÉSLELTETŐ SZEMÉLY,- ÉS VAGYONVÉDELMI ESZKÖZKÉNT.

SZILÁNKVÉDŐ FÓLIÁK

TÉLIKERTEK HŐVÉDELME >>
Elviselhetetlen meleg uralkodik nyáron a szeretett télikertedben? Megégnek a növények, megolvadnak a műanyag felületek a perzselő napsugárzástól?

BELÁTÁSVÉDŐ FÓLIÁK >>
Nem szereted amikor a szemben lévő házból bebámulnak a lakásodba? Nincs egy önálló pillanatod, mert úgy érzed, hogy folyamatosan szemmel tart valaki valahonnan? A fürdőszobádat sem egyedül élvezed, hanem a szomszéd is?

HŐ-, FÉNY- és BELÁTÁSVÉDŐ FÓLIÁK >>
HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓ ÉPÜLET ÉS AUTÓÜVEGEKEN, NAPSÜTÉS ÁLTAL KELTETT ERŐS FELMELEGEDÉS, BELÁTÁS, VAKÍTÓ NAPFÉNY ÉS A BŐRRÁKOT (MELANOMA) OKOZÓ UV SUGÁRZÁS ELLEN.

TETŐTÉR ABLAKOK HŐVÉDŐ FÓLIÁZÁSA
ÉREZTED MÁR, HOGY A TETŐTÉR ABLAKAIDON ÖMLIK BEFELÉ A MELEG ÉS ELVISELHETETLEN A FORRÓSÁG, AMI MIATT MÉG ESTE SEM TUDSZ ELALUDNI?

UV SUGÁRZÁS ÉS BŐRRÁK ELLENI VÉDŐFÓLIA >>
A VILÁGON EGYEDÜLÁLLÓ 99,9% UV VÉDELEM

KIFAKULÁS ELLENI SZŰRŐFÓLIÁK >>
ALKALMAZHATÓ ÜZLETEK - ÉPÜLETEK ABLAKÜVEGEIN, AMELYEK MÖGÖTT ELHELYEZETT ARÚCIKKEKET ÉS EGYÉB TÁRGYAKAT, AUTÓK ESETÉBEN PEDIG A MŰSZERFALAT ÉS A KÁRPITOT SZERETNÉNK MEGVÉDENI A KIFAKULÁSTÓL.

MATT BELÁTÁSVÉDŐ ÉS DEKOR TÉRELVÁLASZTÓ FÓLIÁK >>

SPECIÁLIS KÜLSŐ FELHASZNÁLÁSÚ HŐ- ÉS SZILÁNKVÉDŐ FÓLIÁK >>

POLIKARBONÁT HŐVÉDŐ RÉTEG>>  ALKALMAZHATÓ POLIKARBONÁT, LEXAN, PLEXI, EGYENETLEN ÉS ÍVELT ÜVEGFELÜLETEKEN, FÜGGETLENÜL ANNAK FORMÁJÁTÓL (KOPOLIT, DRÓTOS ÜVEGEK).

ANTI-GRAFFITI FÓLIA >>
SAVAS ÉS KARCOLT RONGÁLÁSOK ELLEN IS HATÉKONY VÉDELMET NYÚJT, VALAMINT TÖRÉS ESETÉN EGYBENTARTJA A TÖRÖTT ÜVEGFELÜLETET.

 

GAGYI ÉPÜLETÜVEG FÓLIÁK >>


 

 

Sokszorozza meg autója szépségét fóliáinkkal! 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdí
j megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Save

Save

Save

Save

Save

Save