Rólunk írták

 

Család

Barátok - sporttársak

Érdeklődők

Megrendelőink

 

 Többször informálódunk megrendelőinktől mi alapján döntött, hogy a Thomy Folia szolgáltatását veszi igénybe? 

Tisztelt Orosz Tamás Úr!
A NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ által kiírt és Önök által megnyert és kivitelezett hővédő ablakfólia és reflektív hővédő szalagfüggönyök telepítése befejeződött.
Ezúton fejezem ki köszönetemet és elismerésemet az elvégzett munkáért illetve külön köszönöm a delegált munkatársainak a lelkiismeretes és pontos munkavégzést.
További munkájukhoz kívánok sok sikert és további nyereséges pénzügyi éveket.

Vad Tamás alezredes
Támogató osztályvezető

 

A NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ Irányító Testületi ülésén elfogadta a Központ managementjének javaslatát a Munkaterv módosításáról. Ebben többek között szerepelt olyan infrastruktúrális beruházás is amely segítségével a Központ csökkenteni kívánta az általa hűtésre felhasznált energia mennyiségét illetve ezáltal is csökkentve a Központ környezeti “lábnyomát”. A kitűzött célt ablaküveg hővédő fólia és hővédő reflektív szalagfüggöny együttes alkalmazásával terveztük elérni. Ez egy kettős célkitűzésű projekt, ami a korábban megfogalmazottakon túl, a dolgozók munkahelyi környezetének védelmét, az épület elhelyezkedéséből és konstrukciójából eredő negatív comfort érzetének csökkentését is szolgálja. 

A kivitelezésre meghívásos eljárásban olyan vállalkozót kerestünk aki a megfogalmazott complex kritériumoknak eleget tudott tenni. 

 

A benyújtott pályázati anyagok értékelésekor a manapság jellemző összességében legolcsóbb ajánlat elve helyett a legkorszerűbb és leghatékonyabb pályázati anyag került kiválasztásra. 

A kivitelezést a Thomy Folia szakműhely dolgozói, Orosz Tamás vezetésével végezték el. A kivitelezés az előzetes terveknek megfelelően, a megállapított pénzügyi kereteken és kivitelezési határidőn belül lezáródott. Reméljük, hogy a beruházás meg fog térülni, de ennek gyakorlati eredményéről csak a következő nyáron fogunk meggyőzödni. 

 

Valljuk, hogy a felelős környezetvédelem megtakarítást és hatékonyság növelést eredményez. 

 

Köszönjük Thomy Folia. 

 

kiválósági_logó_nagyTamás Vad
LtCol (HUN Army)

NATO Centre of Excellence for Military Medicine
Chief of Support Branch 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 • Na lássuk ! Thomy Folia (Orosz Tamás) régi nagyon kedves barátom . Rengeteg munkát készítettek nekem és a cégemnek , valamint sok sok általam vitt és küldött kuncsaft meg elégedettségét tolmácsolva írom ezt a véleményezést . Őszintén elmondhatom , hogy szakmailag magasan az élen járnak valamint rendszeresen újuló kínálataik és akcióik mindig az igényeknek megfelelő minőségűek . Szerintem elfogatható árakkal dolgozó összehangolt csapat magas tapasztalattal és kitűnő rutinnal .

Tisztelettel: Zsömle (Varsóczi József) Tórnádó Team és a JSZV.hu

 

 • Kétszer voltam nálatok, mind a kétszer abszolút meg voltam elégedve mindennel. Ezért tuti az 5 pont. Semmi negatívumot nem tudok mondani. Időpontra mentem, nem kellett várni. A fólia nagyon profi módon lett felrakva (semmi gond vele azóta se). Ha bármikor kell még nekem kocsit fóliázni az egyértelmű számomra hogy hozzátok viszem.

Üdv: Martony Sanyi

 

 • Nekem ez az új szinvàlasztàs nagyon ütös ès tetszik a szine is! Igazi innovàció! Csak igy tovàbb!
   
  Oláh Timi

 

 • Köszönjük a nagyon gyors és pontos munkavégzést. Kiválló szakemberekkel ismerkedtem meg. Tökéletes munkavégzés, kiválló anyagokkal. Külön köszönöm, Nikolett segítőkészségét! :) ) Öröm volt Veletek dolgozni!

Ambrus Andrea
 

 • A legjobb minőségü fólia, profi szakemberek, gyors, szakszerüen elvégzett munka kedves és barátságos csapat! Köszönöm! Ajánlom mindenki szíves figyemébe!
   
  Koplányi József

   
 • A mai képmutató és anyagias világban sajnos kevés olyan cégről mondható el, hogy előtérbe helyezik az emberi és szakmai hozzá állást. Mint szerződéses partner és barát bizton állítom a Thomy Folia torony magasan maximális tanúbizonyságot tett már több alkalommal arról, nem csak a holnap érdekli őket. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint a verseny piacon el töltött idő. Korrekt precíz segítőkész csapat. Veled örülnek a sikereden és segítenek fel állni a kudarcodból. Mindegy, hogy külföld vagy belföld ha minőségi munkát akartok Thomy Folia.


Deák Zsolt
  

 • Évtizedek óta, kiemelkedő színvonalú, illetve rendkívül magas szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás! A '90-es években ismertem meg a cégvezetőt, az általam magyrabecsült Orosz Tamás urat, aki a kezdetektől úgy tekintett rám, mint ahogyan a "régi vágású iparosok" viszonyultak az ügyfeleikhez! Az elmúlt évtizedek alatt, olyan szerteágazó tapasztalatra tettek szert, nemcsak idehaza, hanem nemzetközi, valamint tengeren túli porondon is, amely ritkaság számba megy az ilyen létszámmal dolgozó vállalkozások körében! Az állandó és rendszeres megmérettetéseken rendre az első helyezéseket hozták el, ami szintén nagyon komoly elismerés! Szívből gratulálok az elért eredményeikhez és azt kívánom, hogy az elkövetkező 50 évben hasonló töretlen meggyőződéssel és ügyfélkörrel működjenek.


Tisztelettel: Wohner Viktor

 

 • Köszönjük szépen nagyon szép lett a MINInk fóliázása. Nagy sikere van mindenhol. Köszönjük a gyors, precíz munkát és a korrekt hozzáállást. Szívből ajánljuk mindenkinek a Thomy folia csapatát.


Járai Dániel

  

 • A legjobbak. Több mint 10 éve így gondolom. Az első autónkon bő 10 éve van fent a fólia és hibátlan.  S most az új autó fóliázása után is nagyon elégedettek vagyunk!

Bánhegyi Zsolt 

 

 • Profi csapat, szakszerű és gyors munka, a minöség pedig kifogàstalan, jutànyos àron!!! :-)

Egri István Bence 

 

 • Nagyon szép, precíz munkát végeznek. Én az autóimat fóliáztatom itt, amióta megismertem a céget. Mindig nagyon igényes munkát kaptam, kiváló minőségű anyagból. A kocsik eladásánál még előny is volt az évek múlva is hibátlan fólia. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! 

Dr. Gaál Csaba

 

Ambrus Andrea:)

Érdeklődők

- Zseniális !!! Végre egy -- nem átlagos --- tényszerű, részletes, precíz álláshirdetés. A 'megfogalmazójának', ismeretlenül is gratulálok!!! Igen,...ezt így kell csinálni! A Hr-es profi a saját területén! Gratulálok, és sok sikert kívánok a Thomy-Fóliá-nak a továbbiakban! (Én nem vagyok érintett a szakmai kérdésekben, csak láttam, hogyan csinálják,...mint a viccben,...inkább oktatni tudnám, mint elvégezni a munkát.) További sok-sok megrendelőt...
Szolnoki István

- Google keresőben előkelő pozíció Problémás ügyfelek elleni szankciókkal szimpatizálás
Varga László

- Tetszett a kivitelezés minősége, a garancia, a szétszereléses technológia. A honlap szintén tetszett, különösen a "Velünk történt" rész, valamint a problémás ügyfelekkezelésének őszinte leírása. Nem utolsó szempont az újszülött kedvezmény lehetősége az akciók részben, valamint az alkalmazott fólia jó minősége. Az árajánlatot előre is köszönöm.
Reitli Zoltán

- Mindenképpen el szeretném kerülni a sufni tuningot, a kocsim összebarmolását, összevizezését és hosszú távon szeretném, ha tökéletes maradna a felrakott fólia. És persze ne nagyon látsszon sehol, hogy utólagos fóliázás történtJ
Győri Attila

- Kedves Orosz Tamás, Köszönöm a gyors választ, ez a cég egyre jobban tetszik nekem. Még ha nem is sikerül megszerezni ezt az állást, a véleményem az, hogy az önök álláshirdetése , valamint a honlapjuk követésre méltó minőséget képvisel. A jelentkezéshez szükséges dokumentumok összeállítása után még jelentkezem.
Süttő G. Ildikó

- Létezik más is?:D
Schafer Gábor

- Kóklerekkel nem foglalkozom!;-)
Csak minőségi munkáért vagyok hajlandó fizetni!
Papp Róbert

- Igényesnek tűnnek, illetve elég sok autón megvizsgáltam a munkájukat és nagyon tetszett…
Szölőssi István

- Miután megismerkedtem a weboldallal ls felfedeztem a gagyis fóliák szekciót biztossá vált hogy megkeresem a THOMY fóliát! Más kivitelezők nem fektetnek nagy hangsúlyt a webes megjelenésre és reklámra(marketingre), itt meg az a látvány és életfelfogás jött le hogy bármi is van azt Ti felvállaljátok! Ezáltal garantálható szerintem az igazi minőségi munka! Remélem találkozni fogunk… Minden jót!
Pollák Tamás

- Sok jót hallottam a cégről és láttam jó pár kocsit is ezekkel a fóliákkal és mivel még ebben a hónapban megszületik, a kislányom szeretném, ha biztonságban lenne a kocsiban ha el kell vinni orvoshoz vagy bárhova.
Korcsok Roland

- Közel van a lakóhelyemhez. valamint a honlap rengeteg infórmációt tartalmaz és közvetlen/barátságos a hangulata.
Horváth Balázs

- Igényes honlap, alapos információk.
Kmetty Ákos

- 1. A LLumar fóliák nagy választéka
2. A hozzáállás is a szakértelem(referenciamunkák)
3. Láttam ismerősöm autóján az elvégzett munka minőségét
4.Ez már a 8.-ik fóliázandó autóm: saját magam is kipróbálnám: igazat írtak-e a weboldalon a munka minőségéről?:-)
Dr. Méray Tamás

- Ismerőseimtől hallottam, hogy ha jót akarok csak itt csináltatom.
Vajgel László

- Csak a hibátlan az elfogadható!!!
Szira Krisztián

- Láttam a munkátokat más autókon és elég korrektül fel van rakva a fólia, úgy gondolom szépen dolgoztok.
Párth Attila

- Legszéleskörübb kivitelezés és ajánlat a homepage alapján.
Rabnecz Gyula

- Megpróbáltam, de nem sikerült rendesen megcsinálni és a használt anyag is hamar kifakult. Inkább profikra bízom a dolgot.
Baráczius István

- Azt hallottam nem olcsó de tökéletes, precíz munkát csináltok.
Lukács Brigitta

- Bízom benne hogy nem hólyagosodik fel és hogy a levett ajtókárpitjaim sem fognak lógni, zörögni. A műhely pedig megközelíthető helyen van és első ránézésre NEM egy sufni.
Berinkei Zoltán

- A szép kivitelezés végett kerestem meg önöket.
Örkényi Kristóf

- Miért?
Előző autóimon kifogástalanul fent vannak a fóliák.
Pázmány László

- Mert más autókon láttam az önök minőségi munkáikat…
Gellén József

- A barátom összes autoja maguknál,lett lefoliázva. Innen az ihlet.
Hudy Zsolt

- A kedvezmények miatt.
Szabó László

- Idén augusztusban születik az elsö gyeremekem és szeretném megkimélni a káros hatásoktól ha utazunk valahova.Mivel Önök kiváló minöségü anyaggal dolgoznak és minöséggel is a legjobbak között van.Ezért választottam.
Borbély László

- Ti vagytok a legjobbak!!!!!!!!
Oláh Antal

- Mert nagy tapasztalattal rendelkeznek és garanciát vállalnak a munkájukért.A cégük név a "szakmában"...
Tősér D. BenCe

- Hozzáértőnek tűnik :)
Katona Tamás

- Mert jol néz ki a kis polák.elég feltünö.
Kiss Gábor

- Meggyőztek az oldalon találhjató infók...
Reibl Attila

- Mert jó véleményt hallottam.
Tar Katalin

- Mivel rengeteg ismerősöm Önöket ajánlotta, ezért úgy gondoltam Önök a legmegbízhatóbbak
Bódis Tamás

- Honlap minősége, valamint többször hallottam a Thomy nevet.
Tóth Sándor

- Ismerősök kedvező tapasztalatai miatt
Farkas Tamás

- intuíció :-)
Tóth Bálint

- Hirdetésük megjelenése és az első benyomás. Remény a korrekt és gyors információkra.
Csomós Péter

- Meggyőzött a honlap!
Mester Krisztián

- Több árajánlatot kérek, az internetes tájékoztatást eddig korrektnek tartom.
Kozmér Beáta

- Megkérdeztem hozzá értő embereket, akik azt mondták, hogy jó, és amit én láttam az is tetszett.
Gyulai Ferenc

- Jó minőségű foliákat pontosan,precizen kiviteleznek!
Urbán Dániel

- Korrek és jó minőségű munkákról hallottam felőletek.
Levente

- Szimpatikus a weboldal és korrektnek találtam a tájékoztatást a szolgáltatással kapcsolatban
Kovács Attila

- Az autófóliázásaik szépek.
Gulácsi Tamás

- Mert láttam a referenciákat,és a reklámautokat!
Albert Tímea Ildikó

- Nincs különösebb ok
Kisfalvi Gábor

- Fórumbeírások alapján: elégedett vevők, többéves tapasztalat, kapcsolattartás az érdeklődökkel, vevőkkel, jó minőségű fóliák.
Torsán József

- Simán beírtam a keresőbe a neveteket, mivel Ti vagytok az egyik legrégebbi és legjobb hírű cég, így nem volt nehéz megtalálni.
Nádor Balázs

- LLumar plasztik műbizonylat, jól tájékoztató weboldal.
Agócs Péter

- Meggyőző a honlap és több fórumon is olvasható jó vélemény a munkáról.
Sándor Imre

- 1,Beszéltem hozzáértőkkel és mindenki javasolta,hogy csak profikkal csináltassam.Ha jól tudom önök a legjobbak a piacon!
2, A kolégájuk volt kint a munkahelyemen és adott árajánlatot épület fóliázásra,nagyon korrekt és szimpatikus volt (Orosz Tamás)
Tóth Bálint

- Több munkájukat láttam és meg voltam elégedve a minőséggel.
Koljó Károly

- Igényes autókat láttam amin ez a folia van közelröl is profi munkának látszik.
Zámbó Adrián

- A hírük alapján , a garancia és a látott munkák alapján.
Szabó Tamás

- Mert akit kérdeztem, mindenki szerint önök a legjobbak a fóliázásban, és láttam egy-két munkájukat is ami megtetszett.
Nemes Gergely

- Szépek a Thomy fóliás autók ablakának minősége.
Kászoni Gábor

- Több szélvédőn láttam már a reklámjukat és a honlapjuk cimét. Ennyi ember nem tévedhet.....
Nyitrai Péter

- Megnéztem már tőbb fóliázást, de csak az önökét láttam tökéletesnek!
Ujvári Imre

- Profinak tűnik a csapat.
Csóka Róbert

- A fórumhozzászólások alapján döntöttem.
Munkácsi Miklós

- Csak jókat hallottam Rólatok
Tóbiás Zsófia

- Mert ismerőseim körében több autót is önök fóliáztak és nagyon elégedettek a munkájukkal.
Bondár Anett

- Az index.hu fórumán jókat írtak a cégről.
Vályi Zoltán

- Régóta látom autókon a reklámot, ennyi ember csak nem téved.
Molnár Imre

- Jó ár
Schmolcz Jenő

- Minden cégtől akit úgy ítéltem meg a weboldalból, hogy megbizható és komoly munkát végezhet árajánlatot kérek be.
Kontrás Tibor

- Szakszerűek és gyorsak vagytok állítólag:)
Varga József

- Korábban már csináltattunk önöknél az autónkat.
Meg voltunk vele elégedve teljes mértékben és nagyon szép munkát végeztek!
Kovács Zoltán

- Már harmadik alkalommal fóliáztatnék Önökkel (először egy Xsara Picasso, majd szintén egy Mazda 6)Minden alkalommal nagyon elégedett voltam..
Bodocz Róbert

- Azt gondolom, hogy a legjobb.
Tarnai László

- A széles fóliaválaszték miatt döntöttem így.
Ágoston Gábor

- Budapesten aránylag közel van a munkahelyemhez és olvastam h még taxit is biztosit.
Horváth Attila

- Régóta ismert az Önök neve a fóliázás terén...!
Kercsmarics Ferenc

- Több helyen láttam már a Thomy fólia feliratot és kíváncsi voltam. Bár több ismerősöm szerint drágán dolgoznak, azért úgy gondoltam egy próbát megér!?
Kozák Róbert

- Korábban fóliáztattam már itt kocsimat, amiután elégedett vagyok árral és szolgáltatással.
Zsitvay Balázs

- Korrekt a WEB oldal meggyőzött a sok hasznos és pontos infó.
Miseta Gábor Tamás

- Nagyon sok jót hallottam, pontos precíz munka, 5 év garancia, bizonylat kiállítása.
Sohár Bence

- Dunakeszin lakom és szeretem a minőségi munkát.
Soós Menyhért

- Látszik, hogy profi cég. Van gyakorlatuk, valamint tetszik, hogy foglalkoznak minden kérdéssel és válaszolnak. Magyarán tudni fogom, hogy mit kapok majd...
Osgyán Dániel

- Bizalomgerjesztő a név és láttam már.
Szabo Kols

- Szimpatikus a cég, a honlap is meggyőző, nem célom a "sufni" fóliázás. Ha egyszer rászánom magam, akkor normális minőséget szeretnék.
Csáti Zsolt

- Előző autóm is itt lett fóliázva és több barátom is itt készítette az autóját. Direktbe írtuk be a honlapcímet.
Halasi Richárd

- Tetszett a honlap, sok autón láttam a hirdetésüket és remélem kedvező az ár is.
Lévai Péter

- Korábban végzett munkájukkal nagyon elégedett voltam (vagyok még ma is). Egy RAV 4-est fóliáztak kiválóan.
Pólus András

- Már voltam korábban és nagyon profi a munka és ügyfélkezelés.
Csikós Gábor

- Profinak tűnik a hozzáállás és szakértelmet látok mögötte, mivel komolynak tűnik, bízom a kedvező ajánlatban.
Farkas Alfréd

- A témához kapcsolódó fórumokon utána nézve, a hozzászólásokban olvasott pozitív vélemények alapján hoztam meg döntésem.
Kis Ernő

- A család másik autóján is Thomy Folia van már évek óta és tökéletes.
Tószegi Szabolcs

- Nem akarok silány fóliát a gépen.
Oroszki Szabolcs

- Az ajánlatkérés megoldható internetes portálon, a cég telephelye számomra kedvező helyen fekszik és a honlapon közölt, referenciák meggyőzőek.
Kigyósi Csaba

- Jók vagytok, szépen, gyorsan dolgoztok, és nem ma kezdtétek az ipart, na meg remélem nem lesz túl drága!
Varga László

- 5év garancia miatt és a minőség miatt leginkább.
Laukó Álmos

- Maximális minőség, azok az autó fóliák, amiket láttam és ti csináltatok, meggyőztek. A reklám felirattal elérhető kedvezmény szerintem sok mindenkit vonz.
Diosi Péter

- Ez volt az első olyan honlap, amin nem csak egy név és egy telefonszám volt megadva…
Kocsis Péter

- Igényesek a fóliázások, csodálatos látvány nyújtanak az eddigiek, na és megtetszettJ
Szabó Bence

- Mert volt egy autóm, egy Nissan Almera, amelyet Önök fóliáztak, és kiváló minőségű lett, valamint az 5 év garancia is nagyon meggyőző volt számomra.
Gyulai Zoltán

- Láttam olyan autót, mint az enyém, amit a cég fóliázott és tetszett.
Felföldi Károly

- Kíváncsiságból szeretném megtudni, hogy mennyibe, kerülne, mert mindenhol sokalltam az árakat és úgy mesélték a Thomy Folia olcsón és jó minőségben végzi a munkáját, és ha igen akkor meg is szeretném csináltatni az autómat!
Szántó György

- Csak jót hallottam önökről, továbbá bízom a több éves tapasztalatban.
Balogh Tibor

- Az előző autóm is önöknél készült és maximálisan meg voltam elégedve a kivitelezéssel!
Incze Zsolt

- Mert szerintem szépen megcsinálják a kocsikat és nem akarok a gagyi rovatban indulni.
Pászti Gábor

- A haverom azt mondta, hogy nálatok csináltatta a Passat-ját és nagyon tetszett a fólia minősége + a kivitelezés minősége.
Bacsó László

- Mert itthon önök a legismertebbek, és legrégebben vannak jelen.
Nagy Orsolya

- Tetszik a weboldal és a munka igényessége.
Mészáros István

- Mert profin akarom megcsináltatni és kell papír róla.
Gitye Gábor

- Láttam egy Vito-t amin reklámozva volt az oldal.
Vincze Alex

- Több ismerős is dicsérte a céget, a fotók magukért beszéltek J!
Temesvári Tímea

- A jól megszerkesztett oldal és a kedvező árlista lapján választottam önöket.
Békés-Bajkay Attila

- Mert a weblapon olvasott kedvezmények, ill. munkák láttán, ez tűnt a legjobb választásnak.
Tóth Dániel

- Közel esik a lakóhelyemhez, és bízom benne, hogy árajánlatuk is megfelelő lesz.
Dr. Horváth-Riskó Csaba

- Nagyon igényes munkákat láttam a honlapon nem utolsó sorban, azért mert önök az elsők akik legális műbizonylatot tudnak adni az elvégzett munkáról. Legalábbis amiről én tudok.
Papp Tibor

- A honlap egy összeszedett, nem „Garázs Bt.” jellegű szolgáltatást sugall.
Karácsoni Gábor

- Nem gagyit keresek és csak az ismert márkák minősége érdekel.
Nagy Zoltán

- Nagyon szimpatikus az oldaluk. Önöknél találtam először hivatalos műbizonylatot a felrakott fóliákról. Nagyon szép munkák vannak az oldalaikon.
Papp Tibor

- Az oldalt nézve úgy láttam, hogy nagyon precíz, megbízható vállalkozás munkáit láthatom, amely figyelmet fordít, hogy a munkákat a lehető legpontosabban és legesztétikusabban elvégezzék, és a vevőt maximálisan kielégítsék a szolgáltatásaikkal.
Máté Domonkos Zsolt

- Volt már más autómon LLumar fólia és nagyon meg voltam vele elégedve, ezért nem választok más minőséget. Láttam a Thomy Folia Mercedes Vito-ját fóliázva valamint más autót is és ez megáért beszél, nagyon „patika” a vas!
Lévai Zoltán

- Aki több mint 10 éve van a piacon, gondolom tisztességes és jó munkát végez. Számomra ezek a fontosak.
Szőke István

- Elég megnézni a referencia munkákat és a kedvezmény lehetőségeket.
Polyik Endre

- Nevetek van, Híretek van, ráadásul mindenki csak ajánlott titeket és senki nem akart lebeszélni rólatok.
Péczka Zoltán

- Már találkoztam sok munkátokkal, mióta elkapott a fóliázási láz és mindent szakmai szemmel vizsgálgatok, hát azt kell mondanom, hogy gratulálok nektek!
Csurgó Balázs

- Telephely közelsége + profi honlap + ismerős jó tapasztalatai.
Temesvári Zsolt

- Meggyőzőnek tűnik a tájékoztatás és a referenciák is jól hangzanak.
Simon Zoltán

- Tetszett az oldal, a vélemények és a munkák.
Molnár Zsolt

- A cég tapasztalat, fotók alapján, fórumokon dicséretek, telephely közelsége.
Bődi Tamás

- Már korábban az index fórumon olvasottak alapján eldöntöttem, hogy ha fóliáztok, akkor azt nálatok teszem.
Uhrin Károly

- Szimpatikusak vagytok a honlap alapján és autós körökben hallottam rólatok és munkáitokról.
Bíró Timi

- A hallottak alapján megbízhatónak és profinak értékeltem.
Drégelyvári Ferenc

- Mert eddig 3 kocsimat fóliáztattam nálatok és teljes mértékben meg voltam elégedve a minőséggel, bízom benne hogy most is ugyanolyan magas színvonalú a kiszolgálás.
Gróf Dániel

- Pusztán szimpatikus és profiknak tűnnek!
Szekrényesi Tamás

- Csak jót hallottam róluk, mind munkailag, mind korrektségben! És ez nekem fontos.
Ács Zoltán

- Kiváló megbízható munka. Ezt láttam a haveromnál.
Panyi Gábor

- Tudom, hogy minőségi munkát csinálnak nem úgy mint a sok konkurencia! Ezért döntöttem így.
Dénes László

- Ismert név az autókon lévő hirdetések alapján.
Bálint Péter

- Sok pozitív véleményismerőseim körében.
Hermann Károly

- Rengeteg munkájukat láttam.
Hriazik Zoltán

- Szimpatikus honlap, illetve bababarát megoldások.
Szabó Benedek

- Mert a kollégám már két autóját is ott csináltatta, és azt mondta ez a legjobb. Különben én már csináltattam máshol egy autómat, de az rossz lett pedig az sem volt olcsó…
Szécsi Viktor

- Kiváló minőség…
Lidi Zsolt

- Több éve figyelem a cég logóját más autókon, de részemről csak most vált aktuálissá a megkeresés. A Thomy Fóliás üvegfelületeket megnézve, eddig csak kifogástalan minőséget tapasztaltam.
Pálóczi Tibor

- Mert a látottak alapján jók a referenciák és áttekinthető a honlap és a több mint 10 éves tapasztalat.
Boda Tibor

- Nagy cég, hírnév, sok kocsin ilyen fólia van, rossz nem lehet. :)
Kovács Norbert


- A homepage-üket teljesen korrektnek találom.
Dibala Tibor


- Több éves tapasztalat és a referenciák miatt.
Dús Péter


- Más autókon láttam és tetszett az eredmény, ezután neten rákerestem. Jó referenciákat hallottam önökről.
Lehmayer Tamás


- Szimpatikus volt az indexes fórumban írt megnyilvánulása és személyes benyomása alapján. Egy régi Rallyversenyző kollégám több éve már végeztetett fóliázást a céggel és abszolút elégedett volt.
Persőtzi Tamás


- Minőség és Szakértelem.
Tarsoly Ferenc


- Több helyen hallottam és olvastam cégről. Győzött a hírnév:)
József


- A honlapon leírt korrekt szolgáltatás miatt.
Szobonya Norbert


- Minden ismerősöm itt föliáztatott.
Erdődi Ágnes


- Én is minőségi munkát végzek, ezért tudom hogy nem szabad kóklerekre bízni ilyen látványos munkálatot.
Molnár György


- Úgy vettem észre a neten keresgélve, hogy a Thomy Folia készíti a legjobb fóliákat.
Molnár Dávid


- Kedvező földrajzi elhelyezkedés, fórumban szimpatikus stílus, honlap.
Balla Gergely

- Szia Tomi , elöször is szeretném megköszönni a munkátokat , nagyon meg vagyok elégedve . Egy peugeot 207 es sel voltam . Már kérdezték többen is hogy hol csináltattam , tényleg nagyon jó lett. Igazság az hogy most már egy kicsit kerülöm a rendőrőket. További szép napot , és a mai világban tényleg kevés ilyen igényes munka.
Leó

- Egyébként köszönetet szeretnék mondani Önnek és szakértő munkatársainak a minőségi és esztétikus munkájukért, csak ajánlani tudom mindenkinek!

További jó munkát kívánok: Hegede Gábor

- Megnyerőnek találtam a honlapot…
Kelemen Anikó


- Tetszett, amit Önöktől láttam, hallottam.
Busa Attila József


- Megbízható cégnek tűnik, magas szakértelemmel.
Pap F. Tamás


- A látott autó fóliázása tetszett, szép volt. Ezért választanám, a céget.
Korda Gyula


- Csakis a MINŐSÉG!
Hermann Tamás


- Mert ha a Mitsubishit támogatja, akkor, és a micus elfogatta akkor úgy érzem, hogy bízhatok bennetek én is.
Hérics Attila


- Tetszik a cég politikája.
Selmeczi András


- A lakhelyhez a legközelebbi minőségi műhely.
Németh Zsolt


- A gyermekvédelemről történő leírás alapján.
Godova Gábor


- Többen mondták ismeretségi körömben, hogy nagyon jól dolgoznak és megbízhatóan.
Kovács Attila


- Úgy gondolom, tényleg jó munkát végeznek.
Gácsy Csaba


- A fórum és honlap alapján minőséginek, megbízhatónak tűnik.
Molnár Dániel


- Szeretném fóliáztatni az autómat és meg tudni mennyibe fog kerülni.
Jánosi Tamás


Meggyőző a honlapjuk, szép munkát végeznek, és Fótról könnyen el lehet jutni önökhöz.
Tompa Tibor


- Előző autómat is fóliáztátok, tökéletesen meg voltam elégedve.
Vrhovina Gábor


- Komolynak tűnik a cég a fórummal, a honlappal, ezért kérek itt ajánlatot.
Ormai Zoltán


- Autószerelőm szerint a legjobb választás.
Tremmel Balázs


- A fórumon található hozzászólások alapján döntöttem.
Rafael Csaba


- A honlapon látott információk.
Novák Richárd


- Referenciák és a tapasztalat miatt.
Cserép László


- A kiváló minőségű munka miatt amit már kétszer is végeztek nekem. Igaz már régen volt de gondolom azóta sem változott az ez irányú elkötelezettségük.
Raibl Zoltán


- Mert fontos a minőség.
Bíró Zoltán


- A fent említett barátom elégedettsége keltett bizalmat bennem, hogy önöket válasszam.
Horváth György


- Honlapjuk meggyőzőnek tűnt és mivel legutóbbi autómon eléggé elrontották (hólyagos volt helyenként) ezért jobban megbíznék az Önök szaktudásában. A leírtak alapján úgy érzem, talán nem fogok csalódni!
Sörös Zoltán


- Mert nagy tapasztalattal rendelkeznek és garanciát vállalnak munkájukért, és látván barátom kocsiját, aki ajánlotta önöket.
Miksz Krisztián

- Nagyon megtetszett Orosz Tamás szemlélete az autófóliázás és az UV sugárzás viszonylatában. És a honlap, az infók mind-mind bizalom gerjesztők.
Kiss Lajos

- A minöség szó gyakori emlegetése.
Pleva Gábor


- A www.thomyfolia.hu oldalon található információ hatására.
Jelinek Zoltán


- Rengeteg autón látok ilyen fóliát és mind1ik minőségi munka!
Horogh Zoltán


- Jót hallotam Önökről.
Kiss Miklós


- Közel van a lakóhelyemhez, illetve adott a lehetőség (sok esetben nem kérhető lektronikus árajánlat)
Bruzsa Szilvia


- Láttam a kollegám autóját és meggyőzött.
Nagy Tímea


- Tapasztalat, megbízhatóság.
Palotai Zsolt


- Referenciák áttekintése. Korrekt, rendezett honlap ahol mindent meg lehet találni.
Bognár Péter


- ja, a subaruklub oldalán kaptam a tippet, hogy hozzátok érdemes fordulni, remélem ismert a forrás!:)
Aradi Róbert


- Precíz megbízható munkát végeznek.
Barbonta Gábor


- Megtetszett az oldalon olvasott, széleskörű, korrekt tájékoztatás a fóliázással kapcsolatban.
Varga Lajos


- Ismertem, csináltátok már 4v. 5 autómat mindegyik nagyon szép munka lett.
R.Gábor


- Úgy hallotam ez a cég az egyik legjobb.
Kárándi Dávid


- Nagyon jókat hallottam Önökről.
Csuba Krisztián


- A név, arculat, referencia, a közelség(Újpest).
Varga Lajos


- Pesten láttam egy piros suzuki-t, gyönyörű volt rajta a fólia, és a ti vonalkódos reklámotok volt rajta. Akkor döntöttem el, hogy nekem is ilyen kell!
Tufár Papp Zoltán

- Ismeröstől kérdeztem, hogy hogyan keresek jó fóliázót, ő mondta, hogy bizony csak profival érdemes csináltatni, mert sok a kontár. Egy jót tudott mondani, a Thomy Foliát. A név már ismerös volt, mert előtte kb. egy héttel ment előttem egy sötétre fóliázott kis autó a Fóti úton thomyfolia.hu felirattal. Így már könnyű volt rákattintani…
Molnár Anikó


- Mert egyre több elégedett ügyfélről tudok.
Selmeczy György

- Referenciák és a kedvezmények miatt! És mert tetszik a vonalkódos szélvédő csík.
Fehér Tibor


- Mert a minőséget és a korrekt munkát kiemelkedően fontosnak tartom.
Bottlik László


- Úgy tűnik, megvan a rutin.
Mácsai Balázs


- Már láttam a munkáját és nagyon tetszett.
Megyes Mónika


- Az előző munkájukkal meg voltam elégedve.
Sánta Lajos


- Elég sok helyen találkoztam a nevetekkel remélem ez garancia is egyben…
Chromy Zoltán


- Mert korrekt cégnek tartom önöket.
Gödöny Tibor


- Meggyőző referenciák, információ gazdag honlap.
Szendi István


- Név a szakmában.
Nagy Tamás


- Gondoltam régóta foglalkoznak autófóliával, akkor nagy baj nem lehet.
Pap Tamás


- Jó minőség, ami a galériában látszik.
Lázár András


- A városba járva az autókon, melyeken a Thomy Folia felirat van, rendesen fel van téve a fólia, megbízhatónak tűnik.
Abonyi Bence


- Ugyan Pécsi vagyok, de meggyőzőnek tűnik az oldal ezért választottam.
Róbert

Megrendelőink

 

- Ezúton szeretnék gratulálni mind a vállalkozásához, mind pedig a weboldalához, amivel az imént az interneten találkoztam!

Nekem nem olyan rég adatott meg az, hogy - igaz szülői segítséggel - de megvehettem életem első autóját! Nagyon imádom az autómat és pontosan emiatt nagyon is sok figyelmet fordítok a külsejére, állapotára, karbantartására!

Most jött el az a pillanat, hogy úgy döntöttem - sok hezitálás után - de mégis lesötétítettem az autómat!

Abból a tényből kiindulva, hogy mint tanuló még nem rendelkezek saját keresettel, csak az úgymond "zsebpénzből" félrerakott összeggel, nagyon nagy gondossággal és körültekintően választok meg szolgáltatókat, legyen akár szó kipuffogóról, szervízelésről stb.

Egyszer akarok választani szolgáltatót és megcsináltatni valamit az autómon, de akkor kompromisszum nélkül a legjobbat akarom, hiszen nem tehetem meg a korlátok miatt, hogy többször is kiadjak ugyanarra a munkára bizonyos összeget!

Tisztelt Orosz úr! Mint végzős egyetemista tanulmányaim során végig a cégvezetésről, marketingről tanultam, s most az Ön weboldalán és írásain keresztül tökéletesen átjött az ügyfél-központúság, az a törődés, az a tájékoztatás és az a minőségi szint, ami úgy gondolom, hogy tökéletesen megkülönbözteti Önt a versenytársaitól... természetesen pozitív értelemben, ami ez esetben abszolút előny!

Fényes György Edwárd

 

- Évekkel ezelőtt egy ismerősön keresztül jutottam el a Thomy Foliahoz, és első személyes beszélgetésünket követően tudtam, hogy náluk fogom fóliáztatni az automat. Azóta jó pár év eltelt és a következő ill a következő automat is Thomyék fóliázták, mert tényleg hatásos a fóliájuk, és precíz a munkájuk. Érdemes kipróbálni napfénynél, a fólia alatt egyáltalán nem ég le a karod, nem érzed a meleget, ez a légkondival lehűtött kocsinál is sokat számít. Sőt keresztlányom születésekor a lakás ablakainak hővédelmét is velük készíttettük el. Szakmailag nagyon profik, gyorsak, segítőkészek, problémám a munkájukkal kapcsolatban még nem volt, ezért több barátom is dolgozott velük.

Füstös Péter


- Már több mint tizenöt éve midenkinek titeket ajánlak!!
Gyors, pontos, reklamáció mentes....
Így tovább!

Kőrösi Zoltán

 

Köszönjük szépen nagyon szép lett a MINI fóliázása.