Robbanásvédő biztonsági ablakfóliák

Thomy® biztonsági fóliák

 

A ROBBANÁSVÉDŐ FÓLIÁK ALKALMAZHATÓK ÉPÜLET,- ÉS AUTÓÜVEGEKEN SZILÁNKVÉDŐ VALAMINT ÜVEGTÖRÉS KÉSLELTETŐ SZEMÉLY,- ÉS VAGYONVÉDELMI ESZKÖZKÉNT.

 

Thomy® robbanásvédő fóliák

Robbantásos merényleteknél az a merénylők legnagyobb fegyvere, hogy egy toronyház tövében történt robbanás esetén, akár a legfelső szinten is betörnek az ablakok a légnyomás hatására, így a szétrepülő üvegszilánkok "lándzsák" az ott tartózkodóknak súlyos vágási sérüléseket okozhatnak, melyek következtében a sérültek a mentés kiérkezéséig elvérezhetnek.
 

 

Thomy® robbanásvédő fóliák

A homlokzatok üvegezett felületei berobbannak, darabjaik repeszként okoznak komoly,
gyakran halálos sérüléseket.

 

 "A BIZTONSÁGRA FORDÍTOTT ÖSSZEG NEM KIDOBOTT PÉNZ!"

- Thomy® -

 

A biztonsági fóliák karcálló réteggel vannak ellátva és kombinálható belátásgátló,- felmelegedésgátló és kifakuláslassító réteggel is. Jelenleg 25 fóliatípus közül választhatja ki az önnek és a célnak legmegfelelőbbet (vékony, vastag, matt, tükrös, neutrális, fekete, anti graffiti, stb).

Cégünk egyik fő profilja az épületablakok biztonsági fóliázása, melynek nagy jelentősége van napjainkban olyan helyeken, ahol a tervezőmérnökök nagy felületű üvegportált terveznek kisebb-nagyobb épületek, emberek által hozzáférhető helyeire. Ilyen esetekben alkalmazzák az utólag is telepíthető - ragasztható biztonsági fóliákat, színtelen illetve színezett kivitelben, melyet a biztosítók vasráccsal egyenértékűen fogadhatnak el és az üvegportál véletlen (baleset) vagy szándékos (merénylet) betörésekor az üveget nagy szakítószilárdságuk és rugalmasságuk által egyben tartják, valamint a keletkezett üvegszilánkok nem okoznak súlyos sérüléseket az ott tartózkodókban (gyermekekben, felnőttekben), berendezési tárgyakban. 

 

Megrendelem a robbanásvédő fóliázást >>>