Miért fóliáztam le?

Miért fóliáztam le az otthonom és a munkahelyem ablakait?????

 

Csodálatos érzésel töltött el, amikor tavasszal a várva várt napfény bejárja az egész házat, feltöltve pozitív energiával, harmoniával, kellemes komfortot varázsolva, amitől a családnak maximálisan visszajött az életkedve a borult időszak után. Nyáron viszont ebből a napenergiából már túl sokat kaptunk, amikor is kénytelen voltam ellene védekezni. Akkor már azt gondoltam, hogy a jóból is megárt a sok.

Az ablakokon keresztül a napenergia felmelegítette a munkahelyünket, otthonunkat és ráadásul az átmelegedett lakásban az éjszakák is próbára tették tűrőképességünket.

Komfortossá tettük a helységeket és a beáramló meleget klímaberendezéssel lehűttöttük.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           A legjobb megoldás viszont mégsem ez volt, hanem a meleg beáramlását kellett a lehető legnagyobb mértékben lecsökkentenem a hővédő ablaküveg fólia jóvoltából, amely drasztikusan lecsökkenti a beáramló meleget.

A tökéletes hővédelmet a hővédő ablakfólia és a klímaberendezés együttes alkalmazásával értem el.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mivel lecsökkentettem a beáramló meleget a fólia jóvoltából, így a klímaberendezésnek is sokkal kevesebbet kellett működnie, amivel sok pénzt és energiát takarítottunk meg.

Az ablakszigetelő fóliákkal télen is tökéletesen le tudtam szigetelni a lakásunk ablakait, így a benti meleget befelé tükrözi vissza a négy évszakos ablakszigetelő fólia.

Sokan nem tudják, hogy a nyári meleg lehűtése több energiát emészt fel, ezáltal többe is kerül, mint a téli hideg levegő felmelegítése.  

A hővédő és az ablakszigetelő fóliák több ezer Forintot takarítanak meg azóta nekünk is évente, így bőven megkeresték az árukat. Néhány év múlva pedig már a több százezer Forintot takaríthat meg mindenki, aki velünk együtt szintén alkalmazza a hővédő ablakfóliáinkat.

Elmondhatom, hogy Magyarországon is egyre nagyobb és folyamatosan növekszik a hővédő ablakfóliák felhasználóinak száma. A leghatékonyabb sötétebb fóliáktól a világosabb vagy a  teljesen színtelen és ezáltal láthatatlan, de mégis tökéletes hővédelmet nyújtó ablakfóliákig mindenki kénye - kedve szerint válogathat.

 

Kérj árajánlatot most!

 

Várjuk megrendelésed!