Miért fóliáztam le?

Miért fóliáztam le az otthonom és a munkahelyem ablakait?????

 

 

 

Csodálatos érzésel töltött el, amikor tavasszal a várva várt napfény bejárja az egész házat, feltöltve pozitív energiával, harmoniával, kellemes komfortot varázsolva, amitől a családnak maximálisan visszajött az életkedve a borult időszak után.

 

 

Nyáron viszont ebből a napenergiából már túl sokat kaptunk, amikor is kénytelen voltam ellene védekezni. Akkor már azt gondoltam, hogy a jóból is megárt a sok. Az ablakokon keresztül a napenergia felmelegítette a munkahelyünket, otthonunkat és ráadásul az átmelegedett lakásban az éjszakák is próbára tették tűrőképességünket. Komfortossá tettük a helységeket és a beáramló meleget klímaberendezéssel lehűttöttük. A legjobb megoldás viszont mégsem ez volt, hanem a meleg beáramlását kellett a lehető legnagyobb mértékben lecsökkentenem a Thomy® Folia hővédő ablaküveg anyagaival, amelyek drasztikusan lecsökkentik a beáramló meleget.

A tökéletes hővédelmet a Thomy® hővédő ablakfólia és a klímaberendezés együttes alkalmazásával értem el. Mivel lecsökkentettem a beáramló meleget a hővédő fólia jóvoltából, így a klímaberendezésnek is sokkal kevesebbet kellett működnie, amivel sok pénzt és energiát takarítottunk meg. A Thomy® ablakszigetelő fóliák télen a benti meleg nagy részét befelé tükrözik vissza. Az egész évben tökéletesen működő ablakszigetelő fóliák azok a speciális anyagok, amelyekkel le tudtam szigetelni lakásunk ablakait és már nem távozik a meleg nagy része az udvarra az üvegeken keresztül, ezzel csökkentve családunk ökológiai lábnyomát.

 

 

Tudtad, hogy a nyári meleg lehűtése több energiát emészt fel, ezáltal több pénzbe is kerül, mint a téli hideg levegő felmelegítése.  

A hővédő és az ablakszigetelő fóliák több ezer Forintot takaríthatnak meg azóta nekünk is évente, így bőven megkeresték már az árukat. Néhány év múlva pedig már a több százezer Forintot takaríthat meg mindenki, aki velünk együtt szintén alkalmazza a Thomy® hővédő ablakfóliáinkat.

Elmondhatom, hogy Magyarországon is egyre nagyobb és folyamatosan növekszik a hővédő ablakfóliák felhasználóinak száma. A leghatékonyabb sötétebb fóliáktól a világosabb vagy a  teljesen színtelen és ezáltal láthatatlan, de mégis tökéletes hővédelmet nyújtó ablakfóliákig mindenki kénye - kedve szerint válogathat.

 

Kérj most árajánlatot! >>>

 

Várjuk megrendelésed!