Hő-, és fényvédő fóliák

Hővédő fóliáink a legerősebb azaz 80%-os hővédelemmel is rendelkeznek.

HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓ ÉPÜLET ÉS AUTÓÜVEGEKEN, NAPSÜTÉS ÁLTAL KELTETT ERŐS FELMELEGEDÉS, BELÁTÁS, VAKÍTÓ NAPFÉNY ÉS A BŐRRÁKOT (MELANOMA) OKOZÓ UV SUGÁRZÁS ELLEN.

A LLumar fóliák új és már beépített üvegfelületekre egyaránt alkalmazhatóak, így hatékony védelmet érhetünk el használatával a hő,- fény- és belátásvédelem területén. A látható fény áteresztése mellett kint tartják az UV sugárzást és visszatükrözik a fólia nélkül a helyiségbe beáramló napenergiát és vakító napfényt. Ezáltal magasabb az ott tartózkodók kényelem érzete. A komfortérzet növelésével jobb munkateljesítmény érhető el. A reflektív fóliák alkalmazásával nem csak a napenergia marad a helyiségen kívül, ezáltal lényegesen csökkentve a klimatizálásra fordított magas költségeket, de a vakító napfény nem okoz többet problémát.

Nem javasoljuk illetve nem is kivitelezünk olyan munkákat, amelyben a kifejezett figyelemfelhívásunk ellenére a Megrendelő egyéb más (színezett - arany, bronz, kék) fóliát szeretne felragasztatni, mert azok a fóliák a későbbiek során biztosan előnytelenné válnak a 40%ot meghaladó abszorpciójuk miatt (melegítik a belső területet és a két üvegréteg között lévő levegőmennyiség tágulása által eltörhet az üveg).

 

 

 

 Balátásvédő autóüveg fóliázás

 

 


 

 

 

 

 

 A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.

 

 

 

 

 

Mentés