Fóliák tisztítása

 

A fóliák tisztítása megegyezik a hagyományos üvegével. Puha rongy vagy papírtörlő és ablaktisztító folyadék. Soha ne tisztítsuk szárazon és súrolószerrel! Hogyha festék kerül a fóliára, akkor se pengézzük a fólia felületét még akkor sem hogyha 10-en kényszerítenének bennünket. A rákerült festék saját oldószerével nyugodtan tisztítható. Mindez a kellemetlenség elkerülhető, hogyha a festés előtt a nyílászárókat takarófóliával védjük a szennyeződésektől. Hogyha a keretet szeretnénk festeni, akkor az üveg illetve a fólia felületére papírragasztó szalagot ragasszunk közvetlenül a keret és az üveg találkozásához. A festék száradása után a ragasztó eltávolítható.

Szakadás esetén a kiszakadt fóliát nem lehet javítani. Ilyen esetben a csere javasolt.

 

 

 

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.