Szilánkvédő ablakfóliázás

 

 

"A SZILÁNKVÉDŐ FÓLIA NEM CSAK AZ ÖSSZETÖRT ÜVEGET TARTJA EGYBEN, HANEM AZ EGÉSZ CSALÁDOT!"        Thomy®

 

 

Thomy® szilánkvédő fóliák

 

 

Épületek ablaküvegeinek szilánkvédelme:

Az utóbbi néhány évben több súlyos baleset valamint haláleset történt az összetört üvegszilánkok miatt.

Megtörtént eset:

"Gyermekkorunkban, jól emlékszem a mai napig, hogy a Nagymamámnál kergette egymást a kis unokahúgom és a kishúgom, aki előtt hirtelen becsukódott az üvegajtó és mivel már nem tudott megállni, kezével kitörte az üveget. A 11cm-es vágás a mai napig emlékeztet bennünket, ami a szerencséjének köszönhetően az ütőere mellett okozott az összetört üvegtábla. Akkoriban még nem voltak szilánkvédő sem más fóliák, amelyekkel a szülők hatékonyan védhették volna gyermeküket az üvegszilánkok okozta súlyos sérülésekkel szemben. Most viszont megteheti mindenki, hogy védi gyermekét - gyermekeit az összetört üvegszilánkok okozta súlyos sérülésekkel szemben."   - Thomy - 

 

 Kriszti egy életre megjegyezte, hogy játék közben életveszélyt jelentenek azok az üvegek, amelyek nincsenek Thomy® szilánkvédő fóliákkal védve a szilánkos töréssel szemben

 

 Thomy® szilánkvédő fólia

Aradi Balázs a Barátok közt színészének tenyerét egy üvegajtó szilánkjai vágták szét, de ennek sem kellett volna megtörténnie.

 

A legsérülékenyebb üvegek amelyek a háztartásodban megtalálhatók és amelyek a legnagyobb veszélyforrást jelentik:

  • tükrök,
  • ablakok,
  • üvegezett ajtók,
  • üvegfalak,
  • zuhany ajtók (oldalfalak)
  • bútor ajtók,
  • tetőtér ablakok,
  • télikertek oldalablakai - tetőablakai,
  • stb.

 

A szilánkvédő fóliával megakadályozhatók a vágási és szúrt sérülések, mert a fólia rugalmasságának és szakítószilárdságának köszönhetően az összetört üveget egyben tartja. Ragasztórétege annyira erősen tapad az üvegdarabokhoz, hogy azt teljesen egyben tartja a sérült üveget a kicseréléséig.

 

 

 

 

 

A közintézményekben (iskolák, óvodák, bölcsődék, stb) már kötelező:

Évekkel ezelőtt több szomorú hírről hallhattunk illetve olvashattunk, amelyek szerint gyermekek a játék hevében üvegajtót vagy ablakot törtek be és az összetört üveg okozta vágások miatt a sérültek elvéreztek.

Az intézmények üzemeltetői csak azután tették meg a szükséges lépéseket az épületeikben lévő üvegek szilánkvédő fóliázása felé, amikor már sokadik áldozatot követelte az összetört üveg.

 

Gondoskodtál már valamilyen módon otthonod üvegeinek szilánkmentesítéséről? 

Itt az alkalom. Rendeld meg most! >>>

 

A Thomy® Folia szilánkvédő fóliáink teljesítik a 28/2007.(IX.29.) miniszteri rendeletet, valamint költséghatékony, gyors és a legjobb megoldás, mindamellett teljesen láthatatlan - színtelen.

A 28/2007. (IX.29.) miniszteri rendelet kimondja, hogy "Törés elleni védelemmel kell ellátni azokat az ajtókat és kapukat, amelyeknek az átlátszó vagy áttetsző betétei nem biztonságos anyagból készültek, és emiatt fenn állhat a munkavállaló megsérülésének kockázata". A rendelet előírásai a Thomy® Folia biztonsági fóliák felhasználásával költséghatékonyan és gyorsan teljesíthetőek már beépített üvegfelületek esetén vagy akár új beépítéseknél is.

A Thomy® Folia biztonsági fóliák különböző színekben és vastagságokban elérhetők az adott helyszín illetve a Megrendelő igényeinek megfelelően, valamint a MABISZ és ezen felül számos nemzetközi minősítéssel rendelkeznek, mint például az EN12600.

 Otthon ugyan nem kötelező, viszont erősen ajánlott az üvegfelületek szilánkvédő fóliázása

 

 

A Thomy® Folia kezében tartja gyermeked testi épségének védelmét.

 

 

 

 Bízunk benne, hogy több üvegszilánkok okozta baleset nem fog bekövetkezni, mert a gondos szülők előre megelőzik a bajt és a Thomy® Folia fóliák által biztosított leghatékonyabb védelmet választják.

A kicsik koruknál fogva nem gondolnak bele, hogy mekkora veszélynek vannak kitéve az üvegfelületek mellett. A szülőknek pedig fizikai lehetetlenség állandóan szem előtt tartani és folyamatosan óvva inteni, hogy vigyázzanak a labdával az üvegajtónál.

 

 

  

 

 

RENDELD MEG MOST, MÉG A BALESETEK BEKÖVETKEZÉSE ELŐTT A SZÍNTELEN SZILÁNKVÉDŐ FÓLIÁT CSALÁDOD VÉDELMÉBEN >>>!

                      

 

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.