Szakszerű taxifólia eltávolítás - Taxifóliázás


 Taxifólia szakszerű eltávolítás - Thomy® Folia

 

 Szakszerű TAXIFÓLIA eltávolítás

 

Taxifólia szakszerű eltávolítás - Thomy® Folia

 

  Már több helyen voltál és senki nem vállalta a TAXI-fóliád leszedését?                 Te magad is megpróbáltad, de amikor megláttad, hogy 100 Ft-os méretű darabokban tudtad leszenvedni a taxifóliát, akkor ezt az "ÓRIÁSI LEHETŐSÉGET" átadnád nekünk? 

 

 Taxifólia szakszerű eltávolítás - Thomy® Folia

 

 

Sikerült nagyon kedvező áron megvásárolnod egy jó állapotú autót, ami korábban TAXI volt, viszont megszabadulnál annak sárga színétől?

Amennyiben bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor gurulj be szakműhelyünkbe az adott autóval, meghívunk egy jó kávéra, közben elkészítünk néhány különböző tesztet, amelyek alapján nagyságrendileg tudjuk kalkulálni a munkálatok időtartamát valamint a munkálatok költségét.

 

Ezzel az autóval nagyon befürdették a Tulajdonosát azok a "szakemberek" lehelet vékony rétegben ráfújtak egy fehér folyékony fólia réteget, majd erre sárga színben autófestékkel ráfényeztek. Azt az egyet kifelejtették a számításból, hogy a rugalmas fólia réteg és a merev autólakk külön-külön mozognak a karosszéria mogásával - csavarodásával útközben. Ennek eredménye az lett, hogy a merev autó festék ezt ideig-óráig bírja, majd elreped és az alatta lévő szín egyre jobban elő fog tűnni, ahogy a napsugárzás valamint a mozgás hatására kitágul a repedés.

 

Taxifólia - Thomy® Folia szakszerű eltávolítás

A fotón nem lehet érzékelni, hogy mekkora "szívás" egy ilyen "HYBRID FOLYÉKONY TAXIFÓLIA" eltávolítás, de az jól látszik, illetve következtetni lehet rá, hogy nem a legegyszerűbb kivitelezések közé tartozik. 

 

Több féle taxifóliát különbözetünk meg:

  • Hagyományos - öntapadós matrica anyagok,
  • Folyékony taxifóliák,
  • Hybrid taxifóliák.

Az első kettő eltávolítása jobb esetben néhány óra illetve néhány nap alatt elkészül a fólia életkorától és minőségétől függően.

 

Taxifólia szakszerű eltávolítás - Thomy® Folia

 

A 3. verzió viszont próbára teszi a tulajdonosok türelmét, mert egyszerűen nem bírnak vele. Kisebb (100 Ft.-os nagyságú) - nagyobb (tenyérnyi) darabokban lehet csak leszedni és a falcokból - mélyedésekből még annál is nehezebb.

 

 

Örömmel jelzem azoknak, akik nem kívánnak megőszűlni és idegrohamot kapni a fólia kapargatása közben, hogy kidolgoztunk egy új technológiát, amellyel még a hybrid taxifólia is nyom nélkül eltávolítható, tehát nincs lehetelen. Sárgán hozod és az alatta lévő színben pompázva viheted autódat, hogyha megtisztelsz bennünket megrendeléseddel. Mi átvesszük és megoldjuk a problémádat, neked csak annyi lesz a dolgod, hogy jól kifizeted az elkészült munkát és már viheted is az eredeti színben pompázó autót. 

 

Taxifólia szakszerű eltávolítás - Thomy® Folia

 

A hybrid taxifóliákról annyit kell tudni, hogyha még nem hallottál róla, hogy folyékony fóliának adták el néhány évvel ezelőtt és így nagyon átverték a Megrendelőket (több ezer taxist). Egy vékony folyékony fólia réteget (fehér) fújtak az autóra, majd azt konkrétan lefényezték taxi (RAL1023) színnel. A két anyag nem bírja egymást hosszútávon, mivel a folyékony fólia egy rugalmas - lágy bevonat, míg a fényezés egy merev - rideg - rugalmatlan felület. Volt olyan taxisunk, akinek a folyékony fóliára fújt taxifényezése megrepedt és alatta cm-es szélességben láthatóvá vált az alap szín. A hybrid taxifólia készítői azt állították (már több taxistól hallottam), hogy ameddig megebédelnek, addig leszedik a taxifóliájuk, amikor már nem lesz rá szükségük. Ehhez képest az első ilyen leszedést egy hét alatt tudtam átadni. Nem azért mert lassú vagyok, hanem azért, mert apró darabokban jön le és még az is kettészakad. A fotón látható taxifólia leszedés során örültem amikor ilyen nagy darabokat sikerült eltávolítanom, mert sajnos nem ez volt a jellemző. Használtam már mindent a végén. Még fogkefére is szükség volt a legmélyebb rések - falcok tökéletes tisztításához. Szakavatott szemek sem találtak taxifólia nyomokat miután átadtam az elkészült és újjávarázsolt autót. Ez sok pénzt megér azoknak a Megrendelőinknek, akik korábban már el voltak keseredve, hogy ettől a sárga színtől soha nem fog megszabadulni és sárga autóval fognak közlekedni.

 

Taxifólia leszedés - ONLINE bejelentkezés >>>

 

 

Taxifólia szakszerű eltávolítás - Thomy® Folia

Hybrid taxifólia eltávolítás (>>> VIDEO >>>)