Gagyi fóliák versenye

 

KERESSÜK MAGYARORSZÁG LEGCSÚNYÁBB - LEGGAGYIBB - LEGPOROSABB - LEGGYŰRÖTTEBB - LEGCSÚNYÁBBAN SZABOTT FÓLIÁZÁSÁT! 

(lehet autó és épületüveg fóliázás egyaránt)

 

Magyarországon és a Világon először versenyeznek a legrosszabb minőségű üvegfóliázási munkák a Thomy® Folia szervezésében.

  

 

Neked is szembe tünt már, hogy autód fóliája nem pont olyan, mint amilyen a legtöbb autón látható fólia körülötted, útközben? Szeretnél Te is hozzájutni akár KEDVEZŐ áron a kiváló minőségű Thomy® anyagok valamelyikéhez cégünk támogatásával? Akkor már csak egyet kell tenned: nevezd autódat a "GAGYI FÓLIÁK" versenyén!

A nevezést követően szedesd le szakműhelyünkben a gagyi fóliát, fóliáztasd újra, fizesd ki a fizetni valót és várd a hónap végét, mert akkor derül ki, hogy kié volt a leggagyibb fóliázás.

Hogyha nincs szerencséd, akkor 5 000 Ft.-ot kaphatsz vissza a fóliázás árából, viszont ha elképesztően ronda az autódon lévő fóliázás, akkor a "gagyi fólia" szakszerű eltávolítását (kb 20-25 000 Ft.) nagy eséllyel visszanyerheted, amennyiben Te leszel a szerencsés nyertes, aki a havonta értékelésre kerülő "gagyi fóliák versenyét" megnyeri.

1. helyezett - a "gagyi fólia" szakszerű eltávolítás árát (autótípustól függően kb 20-25 000 Ft.) adjuk vissza, valamint hogyha egy év múlva bemutatja az autóját és a logók (Thomy® Folia) sértetlenül pompáznak azóta is az autón, akkor vissztérítünk hálából további 5 000 Ft.-ot.

2. helyezett - a "gagyi fólia" szakszerű eltávolítás árából (autótípustól függően kb 20-25 000 Ft.) adunk vissza 50%-ot, valamint hogyha egy év múlva bemutatja az autóját és a logók (Thomy® Folia) sértetlenül pompáznak azóta is az autón, akkor vissztérítünk hálából további 5 000 Ft.-ot.

3. helyezett - a "gagyi fólia" szakszerű eltávolítás árából (autótípustól függően kb 20-25 000 Ft.) adunk vissza 30%-ot, valamint hogyha egy év múlva bemutatja az autóját és a logók (Thomy® Folia) sértetlenül pompáznak azóta is az autón, akkor vissztérítünk hálából további 5 000 Ft.-ot.

 

 

Hogy kik indulhatnak a versenyen?
Mindenki akinek legalább annyira gagyi fólia illetve fóliázás van az autója üvegein, mint amilyen a GAGYI STYLE oldalon található fotókon is jól látszik vagy annál is rondább. Az elbírálás is ennek megfelelően fog történni a beküldött jó minőségű fotók alapján. Fotózd le a legdurvább hibákat, küld el e-mail címünkre néhány sor szöveg kiséretében és máris nevezted magad a GAGYI FÓLIÁK versenyén. A gagyi fóliázáshoz kérjük néhány sorban írja le a tulajdonos, hogy mikor és hol fóliázták az autóját, elégedett- e a munkálatok minőségével? Hogyha esetleg nem érnél el dobogós helyezést, akkor sem kell pisztolyt a szádba venni, mert az autódra végre szép és jó fólia kerül a kiváló minőségű Thomy® Folia anyagaival és hogyha egy év múlva bemutatod az autód és a logók (Thomy® Folia) sértetlenül pompáznak azóta is az autón, akkor vissztérítünk neked hálából 5 000 Ft.-ot. Minden hónap végén hírdetünk eredményt az addig beérkezett jó minőségű fotók alapján a "leggagyibb" fóliázási munkákat bemutató autók tulajdonosainak. Szakember gárdánk lesz a zsűri. Elfogultság nélkül fognak odaitélni havonta akár több tízezer Forint értékű kedvezményt a kiváló minőségű Thomy® Foliákkal.

 

 

Részvételi feltételek:

  • saját autó (névre írva),
  • 5+ darab jó minőségű fotó,
  • Thomy® Folia logó feltüntetése az elkészült munkákon (3-4 üvegen - autó típustól függően vagy a karosszérián).
  • A tulajdonos tudassa, hogy merre közlekedik az autóval leggyakrabban.

A későbbiekben a legjobb fotók felkerülnek az "ILYEN GAGYI VOLT ÉS Thomy® Folia  LETT" oldalunkra.
Az új fóliáról a munkálatok közben és után is készítünk felvételeket és beillesztjük az említett oldalra, amelyhez a tulajdonostól írásban kérünk véleményt,- szakvéleményt.

 

 

A nyeremény az alap típusú belátás,- és hővédő  fóliák két árnyalatát foglalja magában, amely a szilánkvédelmet is biztosítja balesetek esetén a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyezésével.

Az elvégzett fóliázási munkálatok befejeztével műbizonylatot adunk a tulajdonosnak. A prémium kategóriás Thomy® Folia anyagainkon az engedélyszámokat belülről olvasható lézergravírozással tüntetjük fel, amelyen a magyar, német, osztrák valamint a svájci számok is megtalálhatók, így az említett országokban is legálisan használható - vizsgáztatható műbizonylatainkkal az autó. Engedély matricákat teljesen kivontuk a forgalomból és átengedtük a múltnak.

 

  

14db fóliából készült,
ezért már jár az elso hely

 

 

a fólia alatt hagyott matrica 

 

 

a helyén fóliázott üveg esztétikai élményt nyújt

a mellette lévő fóliázás vajon miért lett hibátlan

 

 

a sarokban 1 picit felgyűrődött

 

 

 árulkodó szőrszál a fólia alatt

 

 

az a fránya keret elront mindent és még az üveg is szélesebb mint a tekercs

 

 

biztos nem volt szétszerelve

egy ilyen autóra sértés ezt a minoséget produkálni

ez már BNV dijat is érdemel

fólia alkalmazása kivülről

ilyen amikor a helyén van fóliázva az üveg

kiszerelés nélkül nem lehet hozzáférni

kivülről jobban hozzá lehet férni, de még így sem tökéletes...

külső felhasználás erosen kérdojelezheto

manapság ez a kis hiba már nem számít elég gagyinak

még a síküveget is el lehet rontani

nem csak a kerettel volt baj amint látom

 

síküvegen is össze lehet gyűrni a fóliát