Nyereményjáték

Nyerj apartmant a Kanári-szigeteken 1 hétre a Thomy® Folia jóvoltából

 

A Kanári-szigeteken, Fuerteventura-n ingyen apartmant nyerhetsz 1 hétre a Thomy® Fuerte jóvoltából, amennyiben valamelyik szolgáltatásunkat (BABABARÁT fóliázás, szélvédő csík, ablaküveg fóliázás, polikarbonát hővédő rendszer, carwrapping, fényezésvédő fóliázás, folyékony ablakkeret fóliázás, stb) veszed igénybe, minimum 70 000 Ft. nettó értékben. Ezt az összeget lehet ajándékutalvány megvásárlásával is fedezni (3 hónapig beváltható!!!!) Ebben az esetben előre megvásárolod a sorsjegyeket és később használod majd fel.

Részvételi szándékodat jelezd nekünk írásban (thomyfolia@gmail.com) és kolléganőnk felé az irodánkban, majd nincs más dolgod mint várni a sorsolást Fuerteventura-ról, amelyről információkat fogunk feltenni közösségi profiljainkra (Thomy Folia, Thomy Fuerte Canary Islands.

A sorsolás időpontja minden év utolsó decemberi napjaiban egyenesen Fuerteventura-ról.

 

Nyerj apartmant a Kanári-szigeteken 1 hétre a Thomy® Folia jóvoltából

Mi már tudjuk, hogy milyen varázslatos érzés stresszmentesen élvezni az óceánt és a folyamatos napsütést.

Tapasztald meg Te is! Kattints részletes információkért a fotóra és adj magadnak 1 esélyt, hogy nyaralhass a Thomy® Fuerte jóvoltából a legöregebb Kanári szigeten, Fuerteventura-n!

 

 

 Nyerj apartmant 1 hétre a Kanári-szigetekre a Thomy® Folia jóvoltából

 

  Fuerteventura a nyugalom szigete, kristálytiszta óceánpartjai biztosítják a stresszmentes kikapcsolódást 8 nap 7 éjszakára, 2-4 fő részére 415€ értékben (141 000 Ft.).

Természetesen hogyha többet költesz akkor többszörözve lesz az esélyed a nyereményre, vagyis 70 ezer – 1 sorsjegy, 140 ezer – 2 sorsjegy, 210 ezer - 3 sorsjegy, stb. stb.

Hogyha egyébként is megtisztelnél bennünket a megrendeléseddel, ami az átadáskor úgyis kiegyenlítésre kerül, akkor miért ne adj esélyt magadnak és családodnak egy ingyenes nyaralásra a rendelkezésre bocsátott apartmanban, Fuerteventura-n a Kanári-szigeteken? 

Rendeld meg most, like-old és oszd meg Facebook és Instagram szakmai profiljainkat, nyereményünket!

 

 Nyerj apartmant 1 hétre a Kanári-szigetekre a Thomy® Folia jóvoltából 

 

Hogyha elvinnéd családodat a Kanári-szigetekre és megnyernéd az ingyen apartmant 1 hétre Fuerteventura-n, akkor ne hagyd, hogy megelőzzenek, csatlakozz Facebook és Instagram profilunkhoz (Thomy Folia, Thomy Fuerte Canary Islands)!

                                                       

   Nyerj apartmant 1 hétre a Kanári-szigetekre a Thomy® Folia jóvoltából

 

Jelentkezz be ONLINE, és Te nyerj mindenki előtt!

 

 Nyerj apartmant a Kanári-szigeteken 1 hétre a Thomy® Folia jóvoltából

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.

  Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.

  Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.

  Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.

  A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.

  A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.

 A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.

 
                                                                                                                                          Ha fólia, akkor Thomy® Folia. Mi más?