Gagyi Style

                                                                   

 

GAGYI FÓLIÁK VERSENYE - a részletekért kattints ide

Ezek a fotók sajnos folyamatosan bővülő nagy-nagy csokrot mutatnak be, melyekkel mindenki találkozik az utcán nap mint nap. Ebből az is kiderül, hogy hogyan nem szabad fóliázni, melyek a fóliázás leggyakrabban elkövetett hibák és főleg, hogy milyen munkáért nem szabad egy fillért sem kifizetni. Nagyon fontos dolog amit el kell döntenie magában a fóliázási munkálatok előtt mindenkinek aki fóliára vágyik. Ez pedig az, hogy mit szeretne? Jót vagy olcsót? Hogyha erre a kérdésére fejben már egyértelmű választ kapott, akkor vegye az internetet segítségül. A legszimpatikusabbnak tartott kivitelezőt keresse fel személyesen vagy telefonon. Még mielőtt bárhova is bejelentené az autóját, érdemes ellátogatni a kiválasztott szakműhelybe és nézzen körül, hogy az Ön elvárásaihoz képest milyen körülmények között készülnek a munkálatok? Hogyan bánnak az Ügyféllel? Mennyire várható el a pormentes és kiváló minőség? Rábízhatja- e az autóját nyugodt szívvel a szóbanforgó szakemberekre? Ezen kívül még sok - sok kérdés vetődik fel az emberben ilyenkor, de ez csak néhány volt ízelítő és könnyítés képen.


A silány és bizonytalan eredetű anyagokkal nem kívánunk sem árban sem minőségben versenyezni, viszont örülünk, hogy pótlásuk - jó minőségű anyagokra cserélésével folyamatos munkát biztosítanak részünkre. Azt pedig nagyon sajnáljuk, hogy mindezért a tapasztalásért Megrendelőinknek fölöslegesen kellett pénzt kiadniuk.

 

Képek

 

 

 

 Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben

vagy ha nem tudták még beszerezni,

akkor közvetlenül a Thomy® Folia-nál!

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.