Polikarbonát folyékony hővédő réteg, akár télikertekre is

Thomy® Hot Stop 


 

Rólunk írták:

Korrekt ügyintézés és árak mellett, kaptunk olyan megoldást, ahol a télikertünk hőmérséklete 7 fokkal csökkent a nyári időszakban.
Jó szívvel ajánlom őket!
 
Jagodics Tamás 

 

Milyen célból kerülnek fel az épületek tetejére a polikarbonát felületek?

  • Energiát lehet használatukkal megtakarítani mivel természetes fény áramlik be rajtuk keresztül az épületbe, viszont nyáron rengeteg napenergia is beömlik rajtuk keresztül, ami próbára teszi a klíma berendezéseket és az ott tartózkodó dolgozók tűrőképességét.
  • Füstelvezetés és szellőztetés.
     

Tudtad, hogy még a több mint 30 mm vastagságú polikarbonát is nagyon sok melegítő napenergiát enged át a tetőszerkezetbe épített bevilágító felületeken? Környezettudatosan élsz és védenéd a Földünket? Csökkentenéd nyáron az épület hűtésre fordított energia költségeit és az ökológiai lábnyomát valamint a tető bevilágító felületein akadálytalanul beáramló forróságot?

A fóliagyártóknál is megjelentek próbálkozások a polikarbonát felületek hővédelmére, de a végeredmény minden esetben ugyanaz, mégpedig, hogy a fólia rövid ideig bírja a polikarbonát hőtágulását és a zsugorodását elviselni, ezért a felülete megreped és tönkremegy.

A bevilágító - felülvilágító füstelvezető - szellőztető kupolák polikarbonát alapanyagból készülnek. 

 

Thomy® Hot Stop

 Az ózonréteg vékonyodásával az UV sugárzás évről - évre erősödik, ami még a műanyagokra is hatással van, melyek a napfény hő,- valamint UV sugárzás negatív hatására rövid idő alatt elöregedhetnek.

 

Thomy® Hot Stop

Először elveszíthetik rugalmasságukat, kikeményedhetnek, rideggé és végül törékennyé válhatnak.

 

Thomy® Hot Stop

Nagymértékben csökkenhet a fényáteresztő képességük, valamint jégverések alkalmával eltörhetnek - kilyukadhatnak.

 

 

Amennyiben gazdaságilag megéri, akkor az esetleges jégkárokat hatékonyan tudjuk javítani egy speciális technológia jóvoltából.

Mit jelent az, hogy gazdaságilag megéri?

Annyit jelent, hogy a javítás ne kerüljön annyiba vagy többe mint egy új polikarbonát.