Autó utastértető hővédő fóliázás

Volt már olyan érzésed az autódban, hogy a klíma nyomja rád a hideget, de az utastér teteje felől mégis sugárzik fejedre a forróság?
Tudtad, hogy a Thomy® utastértető hővédő fóliákkal több mint 50% forróságot tudsz az autón kívül rekeszteni?

Tegyél egy próbát és fáradj be szakműhelyünkbe, hogy lézer mérőműszerekkel megmérjük a tetőd jelenlegi hőközvetítését, valamint az általunk ajánlott speciális Thomy® utastértető hővédő fóliák hőközvetítését. Nem fogsz hinni a szemednek és meg fogsz döbbenni az eredménytől.

 

utastértető hővédő fóliázás

 

A legjobb döntés saját magad, valamint családod védelmében, ha autód üvegeit lefóliáztatod, mivel az autód utasteréből ki tudod zárni az UV sugárzást, valamint a fólia árnyalatától függően a beáramló hő bizonyos részét. Tudni kell azonban, hogy a  gépjármű teteje az utastér feletti legnagyobb felület, ezért felmelegedése esetén rengeteg hőt ad le az utastér irányába rontva ezzel a gépjárműben utazók komfortérzetét.
 

Autó utastértető hővédő fóliázás

 

Gondoltad volna, hogy a komfortérzeten felül közvetve a gépjármű fogyasztására is hatással van a felforrósodott tető? A klímának nagyobb hatásfokon kell dolgoznia, hogy tartani tudja a beállított hőfokot az utastérbe, növelve így az autó fogyasztását. A Thomy® utastértető hővédő fóliákkal energiát és ezáltal pénzt takaríthatsz meg, így védve a környezeted, csökkented családod ökológiai lábnyomát, valamint kevesebb szén - monoxid kerül jóvoltadból a légtérbe.

Új divat az utastértető hővédő fóliázás. Eddig az üvegtető hatású fényes fekete fólia volt a divat, most viszont az optikai megjelenés változtatáson kívül a hővédő fóliázásnak a bőrünkön érezhető eredménye is lesz, mert a napsugárzás nagy részét visszaverik, komfortosabbá varázsolva az utasteret a legnagyobb napsütésben is.

 

Meggátolnám az autóm tetején akadálytalanul beáramló forróságot és most megrendelem az utastértető hővédő fóliázását. >>>

 

 

A Thomy® Folia újdonságaként bevezettük az autó utasterének hővédő fóliázását a tető tekintetében. Az utasok hővédelmére eddig csak az autó üvegeit fóliáztuk a legnagyobb hővédelemmel rendelkező Thomy® hővédő fóliákkal, de álló helyzetben és menetközben a karosszérián (tetőn) beáramló meleg útjába nem volt akadály, sőt sokszor üvegtető hatású fóliát rendeltek Megrendelőink az optikai élmény emelése érdekében fényes feketére, amely konkrétan szívja magába a meleget (66°C), forrósítva fel ezáltal az utasteret az elviselhetetlenségig fokozva.  Fordítunk a divaton és igény szerinti (tetszőleges árnyalatú) hővédő fóliát ragasztunk az autók tetejére.

 

 

Sokan nem is sejtik, hogy a tető hővédő fóliázásával tehetnek még többet az utastérben elviselhetetlenné váló forróság ellen a speciális Thomy® utastértető hővédő fóliákkal, így az utastér csaknem fele (üvegek, tető) Thomy® hővédő rendszerünk befolyása alá kerülhet, így a zsebedben pedig több pénz maradhat (fogyasztás csökkentés - megtakarítás).

Méréseink alapján egy sötét illetve világos fényezésű autó tetejének mért hőfoka között akár 35°C fok különbség is lehet, aminek meg vannak a következményei, amelyek már minden autós számára ismertek, de a megoldás eddig még váratott magára..

A Thomy® utastértető hővédő fóliák alacsonyabb összegű komfortnövelő befektetések, melyek megtérülése függ a melegben megtett út hosszától, de mindenképpen kijelenthető, hogy kockázatmentes és megtérülő befektetésről beszélünk. 

A komfortérzetet tőlünk kapod ajándékba.

 

MEGRENDELEM MOST A CSALÁDI AUTÓNK UTASTÉRTETŐ HŐVÉDŐ FÓLIÁZÁSÁT >>>