Autó utastértető hővédő fóliázás

Volt már olyan érzésed az autódban, hogy a klíma nyomja rád a hideget, de az utastér teteje felől mégis sugárzik fejedre a forróság?
Tudtad, hogy a Thomy® utastértető hővédő fóliákkal több mint 50% forróságot tudsz az autón kívül rekeszteni?

Tegyél egy próbát és fáradj be szakműhelyünkbe, hogy lézer mérőműszerekkel megmérjük a tetőd jelenlegi hőközvetítését, valamint az általunk ajánlott speciális Thomy® utastértető hővédő fóliák hőközvetítését. Nem fogsz hinni a szemednek és meg fogsz döbbenni az eredménytől.

 

utastértető hővédő fóliázás

 

A legjobb döntés saját magad, valamint családod védelmében, ha autód üvegeit lefóliáztatod, mivel az autód utasteréből ki tudod zárni az UV sugárzást, valamint a fólia árnyalatától függően a beáramló hő bizonyos részét. Tudni kell azonban, hogy a  gépjármű teteje az utastér feletti legnagyobb felület, ezért felmelegedése esetén rengeteg hőt ad le az utastér irányába rontva ezzel a gépjárműben utazók komfortérzetét.
 

Autó utastértető hővédő fóliázás

 

Gondoltad volna, hogy a komfortérzeten felül közvetve a gépjármű fogyasztására is hatással van a felforrósodott tető? A klímának nagyobb hatásfokon kell dolgoznia, hogy tartani tudja a beállított hőfokot az utastérbe, növelve így az autó fogyasztását. A Thomy® utastértető hővédő fóliákkal energiát és ezáltal pénzt takaríthatsz meg, így védve a környezeted, csökkented családod ökológiai lábnyomát, valamint kevesebb szén - monoxid kerül jóvoltadból a légtérbe.

Új divat az utastértető hővédő fóliázás. Eddig az üvegtető hatású fényes fekete fólia volt a divat, most viszont az optikai megjelenés változtatáson kívül a hővédő fóliázásnak a bőrünkön érezhető eredménye is lesz, mert a napsugárzás nagy részét visszaverik, komfortosabbá varázsolva az utasteret a legnagyobb napsütésben is.

 

Meggátolnám az autóm tetején akadálytalanul beáramló forróságot és most megrendelem az utastértető hővédő fóliázását. >>>