Autó utastértető hővédő fóliázás

utastértető hővédő fóliázás

 

A Thomy® Folia újdonságaként bevezettük az autó utasterének hővédő fóliázását a tető tekintetében. Az utasok hővédelmére eddig csak az autó üvegeit fóliáztuk a legnagyobb hővédelemmel rendelkező Thomy® hővédő fóliákkal, de álló helyzetben és menetközben a karosszérián (tetőn) beáramló meleg útjába nem volt akadály, sőt sokszor üvegtető hatású fóliát rendeltek Megrendelőink az optikai élmény emelése érdekében fényes feketére, amely konkrétan szívja magába a meleget, forrósítva fel ezáltal az utasteret. Most viszont fordítunk a divaton és igény szerinti (több féle) hővédő fóliát ragasztunk az autó tetejére.

Mostantól pedig a tető hővédő fóliázásával tehetünk még többet az utastérben elviselhetetlenné váló forróság ellen Thomy® tetőfóliákkal, így az utastér csaknem fele Thomy® hővédő rendszerünk befolyása alá kerülhet.

 

Autó utastértető hővédő fóliázás

 

Meggátolnám az autóm tetején akadálytalanul beáramló forróságot és most megrendelem az utastértető hővédő fóliázását. >>>

 

Ha fólia, akkor Thomy® Folia. Mi más?

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben

vagy ha nem tudták még beszerezni,

akkor közvetlenül a Thomy® Folia-nál!

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.