Védő és tájékoztató eszközök

A kialakult krízis helyzetben termékeink felhasználásával lehetősség nyílik a fertőzés terjedésének csökkentésére.

Megakadályozni nekünk sincs lehetősségünk, viszont-e néhány termék alkalmazásával nagy mértékben csökkenthető a megfertőzés lehetőssége.

 

Információs tábla

Az igénynek megfelelő szövegezéssel pl,: "Maradj egészséges, tartsd meg a megfelelő távolságot másoktól" Vagy: Kérjük ne tartózkodjanak három főnél többen az üzlettérben." Az információs táblák segítségével könnyen át tudjuk adni a szükséges egészségügyi információkat az embereknek. Két állásban használható; függőlegesen és vízszintesen is.

 

 

Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?

Átlátszó elválasztó

Az átlátszó panel  védelmet nyújt a köhögés, prüszkölés levegőbe kerülő cseppjeitől. Beszélő nyílással látták el a tiszta és érthető kommunikációért. Az egyszerű és univerzálisan felhasználható design valamennyi környezethez megfelelően illeszkedik. Használható gyógyszertárakban, orvosi rendelőkben, irodában, recepción, klinikán, kórházban, és sok más helyen. Átadó nyílással és anélkül is kapható.

 

 

Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?

Fertőtlenítő állomás

Az álló fertőtlenítő állomás egy nélkülözhetetlen elem ahhoz, hogy minimalizáljuk a terjedését a társadalomban a vírusoknak és baktériumoknak. Az állvány aluminiumból készült, nehéz, stabil alappal rendelkezik. A kézfertőtlenítő tartó felett, az állványhoz egy keret kapcsolódik, ahova tájékoztatókat tehetünk ki vásárlóink számára.

 

 

Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?

Átlátszó elválasztó fal

Tartsd meg a megfelelő távolságot ügyfeleiddel és vásárlóiddal. Az átlátszó elválasztó fal segít megtartani a megfelelő távolságot és óv a levegőben terjedő részecskéktől. Felülete fertőtleníthető. Az elválasztók egymáshoz rögzíthetőek annak érdekében ha szélesebb asztalt vagy egymás melletti kiszolgáló pultokat és kasszákat szeretnénk ellátni vele.

 

 

Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?

 

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.