Csináld Magad Fóliázás

 

 

Úgy érzed, hogy nem egy nagy dolog lefóliázni az autód vagy otthonod üvegeit? 

 

Szeretnél prémium kategóriájú fóliát az autódra, de inkább másra költenéd azt az összeget, amelybe a fóliázás munkadíja kerül?

Messze van tőled a legközelebbi Thomy® Folia szakműhely, viszont a jó anyagminőséghez ragaszkodnál?

Kavicsvédő - fényezésvédő fóliával védenéd féltett autód sérülékenyebb felületeit?

Lakásod ablakait lefóliáznád a vakító napfény,- felmelegedés, UV sugárzás vagy akár a belátás ellen?

 

Amennyiben bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor neked a Thomy® Folia Csináld Magad Csomagok valamelyikére van szükséged.

 

Eddig a boltokban kapható fóliák a "gagyi" kategóriát sem merítették ki (nem volt rajta karcálló réteg, elszíneződött, felhólyagosodott, kifakult, stb) most viszont a Thomy® Folia anyagaival a legjobb minőséghez is hozzáférhetsz kedvezőbb árakon.                                                          

Sokszor hallottam már hasonló történeteket:

A bátor jelentkező fel tudott építeni egy nagy házat, akkor egy autó néhány üvegének "benylonozása" nehogy már gondot jelentsen. A barkács minőséghez illő gagyi fóliákat néhány ezer Forintért autósboltokban - áruházakban is meg lehet vásárolni.

Hogyha viszont minőségi anyagra van szükséged, akkor a legjobb helyen jársz.

Nézd meg, hogy melyik árnyalat lenne a legszimpatikusabb és küld el részünkre e-mailben a méreteket valamint a megrendelésed!

Amennyiben a fényezésvédő fóliákkal dolgoznál autód lámpáinak vagy akár fényezésének a védelmében, akkor azt is meg tudod oldani akár öngyógyuló - vízlepergető védőfóliáinkkal.