Jó fóliázónak tartod magad vagy csak most kezdenél fóliázással foglalkozni?

Thomy Folia Partnerhálózat

 

Magyarországon valamint külföldön is neked ajánlom figyelmedbe a téged támogató Thomy® Folia Partnerhálózatunkat.

 

Az idő nekünk dolgozik, mert nem célunk azonnal mindenkit a csapatunkban üdvözölni. Lassú víz partot mos alapon hozzánk azok fognak csatlakozni, akik hosszútávon és a könnyebben elérhető sikerekben gondolkodnak.

Mindennapi tapasztalat, hogy sokkal sikeresebbek azok a vállalkozások, amelyek egy jól ismert névhez (BRAND) csatlakoznak, főleg, hogyha az a Brand a Megrendelők körében évtizedek óta a legismertebb és a legjobb minőséget képviseli.                                                    

Logikusan gondolkodva mindenki számára jól látható, hogy a korábbi tények, napjainkban még aktuálisabbak. Ha valamilyen vállalkozási formának ilyenkor előnye lehet a többivel szemben, akkor az a partnerhálózati rendszer. Egyedül kezdeni egy vállalkozást sokkal nehezebb mint a buktatókat kihagyva egyből a siker útján menetelni, buktatókat kikerülve, amit csak azok segítségével tudsz megtenni, akik már mindezeken keresztül mentek és nem csak beszélnek róla, hanem a hétköznapokban is részt vesznek a legszebb kivitelezésekben.

Ez a hálózat megadja a Partnereknek a lehetőséget arra, hogy egy közösséggel, ahol több ember, más viszonyok között ugyanazt a vállalkozást gyakorolja, sokkal többet tud egy válság helyzet kezelésében tenni, mint akik egyedül vannak!

Egy jó partner hálózat fel tud karolni, míg egy egyéni vállalkozás már a végét járhatja, márpedig a következő időszakban a rosszul kezelt bevétel - kiadás és marketing akár 3-6 hónap alatt végzetes is lehet!
Thomy® Folia Partner előnyei többek között:
•    Több mint negyed évszázados (25 év) tapasztalat, a fóliázó szakma élvonalában, bejáratott márkanév „BRAND” és több ezer elégedett megrendelő.
•    Jelentkezőknek rövid idő alatt sikeresen működő vállalkozása lehet.
•    Nem kell újat kitalálnod, már megtették ezt helyetted, nem kell a buktatókon a saját károdon végig bukdácsolnod, nincs szükség kockáztatásra.
•    Több új termék forgalmazási jogát adjuk partnereinknek.

A Thomy® Folia biztos hátteret nyújt:

A partner hálózat tagjai élvezhetik egy nagy csapat erejét, határozottabban léphetnek fel a piacon, hiszen nagy múlttal rendelkező cég és maga a minőség áll mögöttük. Egy partner rendszerben induló vállalkozás felkészülten vághat neki tevékenységének, mert készen kapja a hálózat több éves tapasztalatát, a működési szisztémát, hírnevet és olyan komoly marketing és PR tevékenységet, amire egyedül képtelen lenne. Az Ügyfélkör folyamatos szondázása alapján kijelenthető, hogy egyre több Megrendelő a biztos hátterű régi és jól prosperáló szakműhelyeket tisztelik meg a megrendeléseikkel, a bizonytalan háttérrel rendelkező, de olcsó cím nélküli sufni műhelyekkel szemben. A partner rendszer megjelenése, saját magát adja el.

Ki lehet Thomy® Folia Partner?    

Várjuk olyan érdeklődők jelentkezését, valamint olyan vállalkozó kedvű kivitelezőket, akik most is üzemeltetnek fóliázó vállalkozást, de szeretnének fejlődni, fejleszteni, csatlakozni egy profi szakember hálózathoz, amelynek előnyeit – erejét élvezhetik.

Hogyha még nem fóliáztam, de szeretném megtanulni, akkor abban is tudtok segíteni?

Természetesen hogyha még nem volt szike a kezedben, akkor is megtanulhatod nulláról egészen a profi szintig az üvegfóliázás legféltettebb kulissza titkait is. Személy szerint Én ennek örülök a legjobban, mert ebben az esetben még nincsenek beidegződött rossz mozdulatok - technológiák, melyek kitörlése a fejekből szinte lehetetlen, de azért megpróbáljuk. Sikeres vizsgát követően pedig beállhatsz csapatunkba és joggal használhatod az ismert és elismert Thomy® Folia nevet.                                                                                                                                                                                                      

Kinek érdemes a T®FP hálózatához csatlakozni?

 • Annak aki szeretné kipróbálni magát,                    
 • aki nem szeretne a barátaival ismerőseivel összeveszni a vállalkozása indításához kölcsönkért pénz miatt, amikor majd nem tudja azt visszadni, mert  nem rendelkezik kellő vállalkozási,- gazdasági,- és szakmai ismeretekkel,                                                             
 • aki nem szeretne fölöslegesen kockáztatni és több 100 000 Ft.-ot kidobni az ablakon,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
 • aki nem szeretne egy új „név” illetve vállalkozás bevezetésével foglakozni, hanem csak "beleülni a készbe"
 • aki elérhető áron jutna a legjobb kivitelezői csapat tudásához és a Thomy® Folia név használati jogához,                                                                                                                         
 • aki szeretne önálló lenni, de mégis maga mögött tudni a szakmai biztonságot,
 • aki szeretne saját maga főnöke lenni,
 • aki szeretné önmagát magvalósítani és a Megrendelőinek esztétikai élményt nyújtani, valamint az egészségük megőrzésében aktívan részt venni,
 • akinek "véletlenül" a közelébe van telepedve jelenleg a konkurenciája, ezzel megnehezítve a mindennapjait,
 • és akinek még az autók világa is közel áll az érdeklődési köréhez.

Gyakran ismételt kérdések:

•    Új saját vállalkozás vagy partner hálózathoz csatlakozás?
Azoknak, akik úgy vélik, a saját vállalkozás bevezetése drága, hosszú ideig tart és bizonytalan, nekik a partnerhálózatunk jól hasznosítható alternatíva lehet. A legtöbben jobb fasírtot tudunk sütni, mint a gyorsétterem láncok, de kevesen tudnánk náluk jobb rendszerben értékesíteni. Ugyanez vonatkozik rád és a Thomy® Folia-ra. Hiába fóliázol szépen, ha alig találnak meg, vagy inkább fóliázgatsz csak ne kelljen emberekkel beszélgetned, reklámmal foglalkoznod, tárgyalnod, stb. Ezek mind együtt a siker. Ha valamelyikre ráismersz magadban, akkor köztünk a helyed, mi tudjuk a megoldást.

•    Ez egy önműködő üzlet, ahol csak a pénzt kell várnom, más dolgom nincs?
Hogyha így gondolod, akkor el kell keserítselek. Sajnos, ha erre vágysz, akkor ez nem a Te vállalkozásod. Ebben nem tudunk neked segíteni. Minimum 1-2, de inkább 2-4 főnek munkát adó vállalkozásokban gondolkodunk.

•    Van-e lehetőség működő egység vezetőjének tapasztalatait megismerni?
A lehetőség minden Thomy® Folia Partner számára biztosítva van.

•    Versenyhelyzet - konkurencia?
A Thomy® Folia nem rendelkezik konkurensekkel, mivel a mai üzleti életben az nevezhető konkurenciának – versenytársnak, aki a Thomy® Folia technológiájával mindenben megegyező munkafolyamattal ugyanazt a kiváló minőséget vagy még annál is jobbat tudjon hosszú éveken át produkálni, ugyanazon vagy magasabb áron. Jelenleg ilyenről nincs tudomásunk.

•    Hol lehetnek T®F Partnerek?
Bárhol lehet, mert tapasztalatunk szerint a minőségért a Megrendelők megtesznek néhány plusz km-t, valamint hogyha a környékről kapunk megkeresést, akkor oda irányítjuk a Megrendelőket.

•    Hogyha már működő fóliázó cégem van, akkor miért érdemes nekem csatlakozni a Thomy® Folia Partner hálózatához?

 • A szerződött partnereinket védjük a belső konkurenciákkal szemben és az először jelentkezőket részesítjük előnyben. Nem támogatjuk, hogy "rájuk nyissanak" ugyanazzal a termékkel. Aki korábban már volt,- vagy sajnálatosan még most is hasonló helyzetben van, az biztosan tudja, hogy miről beszélek.
 • A legismertebb név Magyarországon, amelynek csapatába most csatlakozhatsz és ha jól teljesítesz, akkor a Thomy® Folia nevet is használhatod. 
 • Mert egy ismert márkával bővítheted kínálatodat, emelheted vállalkozásod forgalmát, amely magasabb vagy akár a professzionális szintet is elérheti.
 • Felhasználhatod az üvegfóliázó szakmában több mint negyed évszázad alatt szorgalmasan gyűjtögetett tapasztalatainkat.
 • Marketinged professzionális szintre emeljük, neked csak a fóliázási munkálatok gyönyörű elvégzésével kell foglalkoznod.
 • Mert nem kell többet az engedély matricákkal bajlódnod, egy fóliát egyszerre négy (magyar, osztrák, német, svájci) országban futó autókra tudsz a külföldön dolgozó magyaroknak értékesíteni a lézergravírozott engedélyszámunk jóvoltából. 
 • Magyarországon az egyetlen olyan fóliázó csapat a Thomy® Folia, amelyiknek saját márkás prémium kategóriája van, több mint negyed évszázad tapasztalatait felhasználva.
 • A fóliázó szakma élvonalában folyamatos fejlesztések és a legjobb minőség felé terelgetjük csapatunkat.
 • Mert Te is olyan vagy mint mi, és a véredben valamint a szívedben van a legjobb minőség iránti elvárás, ezzel a momentummal és támogatásunkkal könnyedén a csúcsra menetelhetsz.

•    Mivel tud többet a Thomy® Folia saját márkás anyaga, mint más fóliák?

 • Amennyiben szeretnéd fólia kínálatodat bővíteni egy jól ismert és levédett (®) márkanévvel, akkor most megteheted, mert a Thomy® Folia 25 éves fennállásának évfordulójára bevezette a prémium kategóriájú, saját márkás fóliáit, melyek Magyarországon először és egyedül lézergravírozott engedélyszámokkal vannak ellátva, és ami szintén egyedi, hogy a magyar engedélyszámon kívül a német nyelvterületre érvényes (német, osztrák, svájci) engedélyszámot is feltüntettük az autóüveg fóliáinkon. Nem szükséges külön fóliát vásárolnod, hogy a magyaron kívül az említett külföldi országok engedélyszámai is fel legyenek tűntetve. Elég egy féle anyag, bármelyik fényáteresztő képességű fóliából.
 • Találkoztál már olyan Megrendelővel, akinek nem tetszett, hogy engedélyszám matrica van a fólia alá ragasztva?
 • Szóltak már neked azért, mert nem sikerült egyenesen vagy az üveg security jelével párhuzamosan mm pontosan feltenni az engedély matricát vagy esetleg kimaradt (elfelejtődött) a matrica a fólia alól és ezért le kellett cserélni az egyébként hibátlan fóliát? Mostantól ennek a problémának vége. A Thomy® Folia autóüveg fóliáin az engedélyszám kívülről egyáltalán nem, viszont belülről látható. Nem zavaró, viszont nagyon esztétikus.
 • Hogyha kipróbálod, látni illetve tapasztalni fogod, hogy a hátsó szélvédő fűtőszálaknál sokkal kisebb számban lehetnek úgynevezett "holdacskák" - "visszahurkásodások", amivel sok-sok időt takaríthatsz meg magadnak és Megrendelőidnek.
 • Jobban beletapad a raszterbe.
 • Lágyabb az anyag, ezáltal nagyon kellemesen nyújtható.

Vedd fontolóra, hogy minél előbb csatlakozz a Thomy® Folia Partner hálózatához az elsők között és előzd meg a konkurenciádat, nehogy a konkurenciád előzzön meg téged!

Jelentkezz most, foglald le a helyed és próbáld ki prémium kategóriás T®F anyagainkat! Kérd személyre szabott ajánlatunkat, kérj ingyenes mintákat e-mailben vagy telefonon!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, várjuk megkeresésedet. Bízunk benne, hogy téged illetve cégedet hamarosan a Thomy® Folia Partner hálózatában a partnereink között üdvözölhetünk!

 
Kérdéseiddel keress bennünket elérhetőségeinken!
+36 30 941 73 70    
thomyfolia@thomyfolia.hu