COVID19 VÉSZHELYZET - Maradj otthon!

A Thomy® Folia a következő COVID19 VÉSZHELYZETI intézkedéseket hozta Megrendelői és munkatársai egészsége érdekében.
 
  
Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?
 
  
Sok szülőnek, akiknek gyermekük van, mióta bezárták az oktatási intézményeket, otthon kell maradniuk a gyermekükre vigyázni, 
ezért szeretnénk megkönnyíteni a dolgukat annyival, hogyha igénylik, akkor térítésmentesen elmegyünk a fóliázandó autóért, majd a kivitelezés befejeztével vissza is visszük azt.
Kollégáink védőkesztyűben és védőmaszk használatával végzik ezt a szolgáltatásunkat is, melytől függetlenül az átadást megelőzően fertőtlenítjük az adott jármű kézzel érintett alkatrészeit, valamint az egész utasteret SPECIÁLIS ÓZONOS FERTŐTLENÍTŐ BERENDEZÉSSEL. 
Neked nem kell kimozdulnod otthonról, nem kell a veszélyzónának számító tömegközlekedést igénybe venned, vagy taxiznod!
  
 
Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?
 
  
Jelentkezz be ONLINE a fóliáztatásra!  
Hogyha most veszed igénybe kivitelezésünket és rendeled meg akár a BABABARÁT fóliát, akkor kibővített szolgáltatásunk jóvoltából a munkálatok ideje alatt, továbbra is otthon tudsz maradni gyermekeddel és nem a szezonban kell sorban állnod a fóliázásra várva akár heteket is!
 
Amit még adhatunk:
Most minden 3. Megrendelő megnyeri az autóüveg fóliázásának 50%-át, vagyis csak a felét kell kifizetned.
Legyél Te a harmadik!
A 3. autóüveg fóliázásra bejelentett autót fél árban kivitelezzük március végéig, illetve a COVID19 VÉSZHELYZET visszavonásáig!
Ha te vagy a harmadik bejelentkező félárban kapod a"B" oszlop mögötti üvegfelületre akár a hővisszaverő üvegfóliázást is!