COVID19 VÉSZHELYZET - Maradj otthon!

A Thomy® Folia a következő COVID19 VÉSZHELYZETI intézkedéseket hozta Megrendelői és munkatársai egészsége érdekében.
 
 Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?
 

 Az ügyfélváróban 60%-os alkoholtartalmú kézfertőtlenítőt helyeztünk ki. Irodában és az ügyfélváróban egyszerre 1-1 fő tartózkodhat. Az autók átvétele után illetve átadása előtt 70%-os alkoholt permetezünk az utastérbe, amely alkoholos oldattal áttöröljük a kormányt, váltó gombot, külső-belső ajtókilincseket is.

 

 Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?

 
Az ügyfélmosdóba orvosi kézfertőtlenítős szappant helyeztünk ki. A frottír törölköző helyett egyszer használatos papír kéztörlő került kihelyezésre. Napjában több alkalommal alkohollal permetezve fertőtlenítünk szakműhelyünkben, ügyfélvárónkban, valamint az irodánkban a légteret.
 
 
 Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?
 
 
A szakműhelyünkben eddig is korlátozva volt a bejárás, most viszont kifejezetten tiltjuk, hogy az érdeklődők kapcsolatba kerüljenek a kivitelezési munkálatokat végző kollégáinkkal.
 
 
Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?
 
 
Épületeknél az ablaküveg fóliázások alkalmával maszkban, gumikesztyűben, lábzsákban dolgozunk. A munka nehézségi fokától függően 1, maximum 2 fő végzi a telepítést.
 
 
Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más? 
 
 
Köszönjük Megrendelőinknek, hogy megértik és tolerálják az érdekükben illetve a kollégáink egészségének megőrzése érdekében meghozott intézkedéseinket.

Jó egészséget kíván a Thomy® Folia Csapata
 
 
  
Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?
 
  
Sok szülőnek, akiknek gyermekük van, mióta bezárták az oktatási intézményeket, otthon kell maradniuk a gyermekükre vigyázni, ezért szeretnénk megkönnyíteni a dolgukat annyival, hogyha igénylik, akkor térítésmentesen elmegyünk a fóliázandó autóért, majd a kivitelezés befejeztével vissza is visszük azt.
Kollégáink védőkesztyűben és védőmaszk használatával végzik ezt a szolgáltatásunkat is, melytől függetlenül az átadást megelőzően fertőtlenítjük az adott jármű kézzel érintett alkatrészeit. 
Neked nem kell kimozdulnod otthonról, nem kell a veszélyzónának számító tömegközlekedést igénybe venned, vagy taxiznod!
  
 
Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más?
 
  
Jelentkezz be ONLINE a fóliáztatásra!  
Hogyha most veszed igénybe kivitelezésünket és rendeled meg akár a BABABARÁT fóliát, akkor kibővített szolgáltatásunk jóvoltából a munkálatok ideje alatt, továbbra is otthon tudsz maradni gyermekeddel és nem a szezonban kell sorban állnod a fóliázásra várva akár heteket is!
 
Amit még adhatunk:
Most minden 3. Megrendelő megnyeri az autóüveg fóliázásának 50%-át, vagyis csak a felét kell kifizetned.
Legyél Te a harmadik!
A 3. autóüveg fóliázásra bejelentett autót fél árban kivitelezzük március végéig, illetve a COVID-19 VÉSZHELYZET visszavonásáig!
Ha te vagy a harmadik bejelentkező félárban kapod a"B" oszlop mögötti üvegfelületre akár a hővisszaverő üvegfóliázást is!