Délkelet-európai Autóüveg fóliázóverseny

MAGYAR SIKEREK SZÜLETTEK
IV. DÉLKELET-EURÓPAI AUTÓÜVEG FÓLIÁZÓ VERSENY


2007.október 14-én a LLumar délkelet-európai irodája által megrendezésre került a IV. Délkelet-európai Autóüveg Fóliázó Verseny. A LLumar a CPFilms Inc terméke,mely a világ legnagyobb épület-,biztonsági-és autóüveg fólia előállítója.
A verseny egy háromnapos szakmai találkozó és konferencia záróeseménye volt, mely nyolc délkelet-európai ország 180 autó-és épületüveg fóliázóját látta vendégül a LLumar képviselet. A verseny hét ország (Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia és Szlovénia) képviseletében 48 versenyző indult. Az elődöntőben egy hátsó szélvédő fóliázása volt a feladat. A versenyzőknek megadott időn belül kellet a felszerelést teljesíteni ,majd a háromtagú nemzetközi versenybíróság öt kritérium szerint pontozta az elkészült munkákat. A verseny döntőjébe hat versenyző jutott , két magyar résztvevővel. A döntőben nagy nehezen fóliázható, nagy szaktudást és gyakorlatot igénylő hátsó szélvédő és ezen felül egy oldalablak fóliázása volt a feladat. A döntőben csakúgy, mint az elődöntőben, megadott időn belül kellett teljesíteni és a pontozás is a ma már alkalmazott öt kritérium szerint történt. A döntőben elvégzett kivitelezések magas minősége nehéz feladat elé állította a bírákat akik több mint egy óra részletes elemzés és az elkészült munkák vizsgálata után hozták meg döntésüket. A végeredmény magyar sikereket hozott!Az első két helyen Szigeti Szabolcs és Szabó Attila végzett, a dobogó harmadik fokát pedig Christian Popa, bukaresti versenyző foglalhatta el.

A dobogós versenyzők és a döntőbe jutott további résztvevők: Georgi Nedkov (Bulgária),Tomislav Matulic( Horvátország), Barát Zoltán (Szerbia) valamint a két legjobb női versenyző: Orosz Krisztina (Magyarország) és Salak Ica (Románia) a november 23-án , Németországban megrendezésre kerülő autóüveg fóliázó EB-n is részt vettek. Melynek teljes költségét a versenyzők számára LLumar Délkelet-Európai iroda fedezi.

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.