Télikertek hővédelme

Kinek ajánljuk a télikertek leghatékonyabb hővédelmét?

 

  • Azoknak, akik végre megépítették a télikertjüket, de nem tudják élvezni, mert a napsugárzás okozta üvegházhatás miatt élőlény nem marad meg a beszorult forró levegő miatt.
  • Azoknak, akik egy álma vált valóra, amikor egy olyan házat vásárolt, amelynek csodás télikertjében pihent volna, de ezt a perzselő napsugárzás lehetetlenné tette?
  • Azoknak, akik nem szeretnék az üvegfelületet beárnyékolni, viszont azt szeretnék, hogy minél kevesebb perzselő napfény jusson a télikertbe.

 

 

 

A télikertekben általunk ajánlott legerősebb (79-81%) hővédő fóliákkal, akár 10-15 C-fokkal is hűvösebb belső hőmérsékletet érhetünk el. Ezt még fokozhatjuk szellőztetéssel vagy klíma berendezéssel. Egyet viszont tudni kell, mégpedig, hogy a klímaberendezésnek is kevesebb lesz a működési költsége, hogyha nagymértékben csökkentjük hővédő fóliánkkal az eddig akadálytalanul beáramló és mindent perzselő napenergiát. Tudtad, hogy családod ökológiai lábnyomát csökkentheted és energiát takaríthatsz meg a Thomy® hővédő fóliáinkkal?