Télikertek hővédelme

Kinek ajánljuk a télikertek leghatékonyabb hővédelmét?

 

Azoknak, akik végre megépítették a télikertjüket, de nem tudják élvezni, mert a napsugárzás okozta üvegházhatás miatt élőlény nem marad meg a beszorult forró levegő miatt.

Azoknak, akik egy álma vált valóra, amikor egy olyan házat vásárolt, amelynek csodás télikertjében pihent volna, de ezt a perzselő napsugárzás lehetetlenné tette?

Azoknak, akik nem szeretnék az üvegfelületet beárnyékolni, viszont azt szeretnék, hogy minél kevesebb perzselő napfény jusson a télikertbe.

 

 

 

A télikertekben általunk ajánlott legerősebb (79-81%) hővédő fóliákkal, akár 10-15 C-fokkal is hűvösebb belső hőmérsékletet érhetünk el. Ezt még fokozhatjuk szellőztetéssel vagy klíma berendezéssel. Egyet viszont tudni kell, mégpedig, hogy a klímaberendezésnek is kevesebb lesz a működési költsége, hogyha nagymértékben csökkentjük hővédő fóliánkkal az eddig akadálytalanul beáramló és mindent perzselő napenergiát. 

 

 

 

Lehet, hogy ez ilyenkor még lehetetlennek tűnik, de amint felkerültek a fóliák a télikert üvegeire, már mérhető a beáramló hő mennyisége és ez még nem minden. Amennyiben a télikertben klima berendezés is üzemel, akkor a hővédő fóliák alkalmazásával energiát takaríthatunk meg, csökkenthetjük a család illetve a ház ökológiai lábnyomát és ráadásul még egy szabad szemmel is jól látható összeg maradhat a családi kasszában.

 

 

 

Amennyiben a télikert tetejét nem üveg, hanem polikarbonát borítja, akkor egy másik szintén nagyon hatékony hővédelmi technológiára hívjuk fel Megrendelőink figyelmét.

Bővebb info szakoldalunkon olvasható >>>

 

Kérj árajánlatot vagy rendeld meg most! >>>