Nemzeti dohányboltok fóliázása

Fóliák és dekoráció szakszerű eltávolítása

- Dohánybolt dekoráció, kombinált belátás,- és betörésvédő ablakfóliázás.

Nem szeretne több kivitelezővel tárgyalni - határidőket egyeztetni?
Jobb lenne, ha mindez egy kézben lenne és levennénk a gondot válláról?
A Thomy® Folia szakember gárdája megoldja ezt a problémáját, így a felszabadult idejét - energiáját tetszés szerint másra fordíthatja (család, pihenés, vállalkozása fejlesztése, stb). Kombinált betörésvédő és belátásvédő fóliázás MABISZ tanúsítvánnyal, nyomtatott molinók - táblák (18-as karika, nyitvatartás, nyitva-zárva, tűz estén értesítendő, stb), valamint világító táblák tervezése - kivitelezéssel a leggyorsabban.

"A Nemzeti Dohányboltok kialakításáról szóló kézikönyv szerint a következőket kell tudni a kirakatüvegek (portálok) megjelenéséről:
Kirakat portál az üzlethelyiségek közterület felőli nyílászárói, amelyek célja, hogy maguk az üzlethelyiségek jobban az utca felé forduljanak, hogy a portéka közszemlére legyen téve. a portál értelme emellett még az is, hogy a nagyobb üvegfelületen több természetes fény jut a földszinten található helyiségbe.
"
Forrás: www.nemzetidohany.hu

Ugyanebben a témakörben a www.nemzetidohany.hu oldalon ezt találtuk olvasni:

"Dohánybolt: nem mozgó (és részekre bontás nélkül nem is mozgatható), más üzlettől elkülönült, önálló üzlethelyiség, amelyben kizárólag jogszabály által meghatározott termék forgalmazható, és amely üzlethelyiség külső felületére tekintve dohánytermék nem látható, csak az üzlethelyiségbe belépve."
Forrás: www.nemzetidohany.hu

Ezen információk ismeretében ember legyen a talpán aki tudja, hogy milyen fólia kerüljön a Nemzeti Dohányboltjának ablaküvegeire.