Nemzeti dohányboltok fóliázása

Fóliák és dekoráció szakszerű eltávolítása

- Dohánybolt dekoráció, kombinált belátás,- és betörésvédő ablakfóliázás.

Nem szeretne több kivitelezővel tárgyalni - határidőket egyeztetni?
Jobb lenne, ha mindez egy kézben lenne és levennénk a gondot válláról?
A Thomy Folia szakember gárdája megoldja ezt a problémáját, így a felszabadult idejét - energiáját tetszés szerint másra fordíthatja (család, pihenés, vállalkozása fejlesztése, stb). Kombinált betörésvédő és belátásvédő fóliázás MABISZ tanúsítvánnyal, nyomtatott molinók - táblák (18-as karika, nyitvatartás, nyitva-zárva, tűz estén értesítendő, stb), valamint világító táblák tervezése - kivitelezéssel a leggyorsabban.

"A Nemzeti Dohányboltok kialakításáról szóló kézikönyv szerint a következőket kell tudni a kirakatüvegek (portálok) megjelenéséről:
Kirakat portál az üzlethelyiségek közterület felőli nyílászárói, amelyek célja, hogy maguk az üzlethelyiségek jobban az utca felé forduljanak, hogy a portéka közszemlére legyen téve. a portál értelme emellett még az is, hogy a nagyobb üvegfelületen több természetes fény jut a földszinten található helyiségbe.
"
Forrás: www.nemzetidohany.hu

Ugyanebben a témakörben a www.nemzetidohany.hu oldalon ezt találtuk olvasni:

"Dohánybolt: nem mozgó (és részekre bontás nélkül nem is mozgatható), más üzlettől elkülönült, önálló üzlethelyiség, amelyben kizárólag jogszabály által meghatározott termék forgalmazható, és amely üzlethelyiség külső felületére tekintve dohánytermék nem látható, csak az üzlethelyiségbe belépve."
Forrás: www.nemzetidohany.hu

Ezen információk ismeretében ember legyen a talpán aki tudja, hogy milyen fólia kerüljön a Nemzeti Dohányboltjának ablaküvegeire.

Több megrendelőnk is avval a kéréssel keresett meg bennünket, hogy belátásvédő fóliákkal lássuk el új üzletét. Nem a szemével van a baj, jól látja, nem tévedés. Merőben eltér a két kiírás illetve az üzlettulajdonosoktól megkövetelt Nemzeti Dohánybolt üzleti megjelenése.

Mindenesetre mi már kifejezett kérésre több száz üzletet illetve azok ablakait lefóliáztuk olyan kombinált belátásvédő és biztonsági fóliával, amely a betörés ellen is hatékony védelmet biztosít illetve este, amikor az üzletben felkapcsolják a világítást és ezáltal bent nagyobb fény van mint kint, akkor sem lehet ezen a speciális fólián belátni.

Ajánlatkéréshez kattintson ide, és kérem adja meg a fóliázandó üvegtáblák vízszintes és függőleges méretét centiméterben, a darabszámot, a nyílászáró típusát (fa, fém vagy műanyag) valamint, hogy a fóliázandó üzlet helyileg merre található.
Ezután rövidesen konkrét ajánlatot küldünk.

Várjuk megrendelését!

Nemzeti dohánybolt - ablak fóliázás

Nemzeti dohánybolt - ablak fóliázás 2 Nemzeti dohánybolt - ajtó fóliázás
Nemzeti dohánybolt fóliázás Nemzeti dohánybolt fóliázás 2. Nemzeti dohánybolt fóliázás 3.

Nemzeti dohánybolt éjszakai megvilágításban

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.