Egészségügyi támogatások

Az Országos Mentőszolgálat Csepeli Mentőalapítványa megkereste a Thomy Folia-t és felvázolta problémájukat, melynek orvoslásaként felajánlottuk, hogy az autóik "B" oszlop mögötti üvegfelületeit ellátjuk kombinált belátás,- felmelegedés,- és UV védő fóliával (Alu Dark + matt fehér), valamint a vezető melletti üvegfelületet színtelen biztonsági fóliával (PS4 SR HPR). Sajnos napi rendszerességgel halljuk a hírekben, hogy a szolgálatukat teljesítő életmentők autóját feltörik és a gyors címre érkezést segítő GPS készüléket a mentőautóból ellopják. Eleve az is probléma, hogy autókból az üveg betörése útján bármilyen értéket tulajdonítanak el. Kiemelten nagy gerinctelenségnek és jellemtelenségnek tartom, hogy emberi életekért küzdő mentősök egyébként saját tulajdonát képező GPS készülékeit lopják el. Ezeknek az embereknek csak azt tudom kívánni, hogy az ebből a bűncselekményből származó jövedelmüket költsék gyógyszerre.

A Thomy Folia lehetősségeihez képest mindent megtesz a LLumar biztonsági fóliák alkalmazásával, hogy ezeknek az embertelen embernek nem minősülő tárgyaknak az útjába akadály gördüljön.

Képek:

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 
A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.