Újdonságok

VTN Decor - ÚJDONSÁG A DEKORÁCIÓ VILÁGÁBAN

A nagy Magyarországra is eljutott a világ autógyártásában már évek óta alkalmazott Víz - Transzfer - Nyomásos technológia.
A dekorációs lehetősségeknek csak a képzelet, vagyis a csillagos ég szabhat határt.

Csaknem 400 alap fólia design ad némi segítséget a végeredmény kivitelezéséhez.

A korábban 3D matricával bevont felületeknél tapasztalt fizikai határok lényegesen kitolódnak, ezáltal az eddig problémásan bevonható felületek is csodálatos és egyedi dekorációban részesülhetnek.

A fantáziánkra illetve a Megrendelő fantáziájára van bízva a dekorálandó tárgy is mivel szinte minden felületet el tudunk látni bármilyen dekorral, ami egyébként fényezhető felület. Élettartama, kopásállósága és tartóssága megegyezik a fényezett felületekkel.

Néhányat kicsíptünk az élet különféle területeiről a teljesség igénye nélkül:
Járműipar - motorháztető, csomagtér fedél, visszapillantó tükör, lökhárító, spoiler, hűtő maszk, konzol, légbeömlő, váltókar, motortakaró elem, szelepfedél, tanksapka, dísztárcsa, felni, motortank, sárvédő, idom, spirál rugó, teleszkóp, motor és kerékpár váz, kormány, Quad idom, Jetski burkolat, rendszám keret, stb.

Híradástechnika: mobil telefon, vezetékes telefon, CD lejátszó, MP3 lejátszó, DVD lejátszó, stb.
Számítástechnika: egér, laptop, monitor, számítógép ház, X-BOX, billentyűzet, stb.
Divat - ruházat: nyaklánc, szemüveg, stb.
Háztartás: villanykapcsoló, konnektor, klíma burkolat, műanyag nyílászáró, zártakaró lemez, kilincs, vízcsap, stb.

 

További információk>>


ATC Sorozatú fóliák

Valódi minőség: LLumar 4 generációs festett technológiája, 43 mikron vastagságú. Könnyebb és gyorsabb felszerelés biztosít gyűrődés nélkül. Nagyszerű LLumar faszén színű változat és kitűnő színtartó képesség a hosszú maradandó Szin tartás érdekében.
Prémium minőség garancia: 7 év gyári garancia.


ATC 05

ATC 15

ATC35

ATC50

Fólia technikai adatai>> Fólia technikai adatai>> Fólia technikai adatai>> Fólia technikai adatai>>

 

CarbonDecor

  • Szereted követni a divatot az autózás területén?
  • Idős, unalmas autódat kicsit vagy komolyabban feldobnád?
  • Autód törött műanyag alkatrészeinek javítási nyomait eltüntetnéd?

A CarbonDecor neked is a tökéletes megoldás lesz.

Az eddig ismert fényes felületű Carbon fólia helyett úgynevezett 3D felületű fóliát alkalmazunk.
Ezt a térhatású anyagot installálva kifejezetten látványos eredmény születik és jobban felveszi a versenyt a valódi Carbon felülettel mint a korábban kapható hasonló fényes anyagok. Felhasználható autók külső- és belső felületein, motorkerékpárokon, de a teljes felhasználásra csak a fantázia szab határt. Műanyag, fényezett és üvegfelületekre egyaránt ragasztható.

Ívelt felületeken is tökéletesen alkalmazható, de természetesen csak egy bizonyos fizikai határig.

Néhány ötlet a felhasználási területekről a teljesség igénye nélkül, amelyekről folyamatosan bővülő fotóink is megtekinthetőek: középkonzol, légbeömlő, szellőző- és hűtőrács, szemöldök, műszerfal panel, kilincs, külső tükör hátfal, oszlop, sárvédő ív, motorháztető, küszöb, ablaktörlő kar, bukócső (versenyautó), rendszámtábla világítás takaró burkolat, tanksapka fedél, stb. 


További információk>>

Nanotechnológia

Kipróbálnád, hogy milyen lehet biztonságosan, akár az ablaktörlő használata nélkül közlekedni szakadó esőben és mégis jobb látási viszonyok között, amely által kíméled a szemed egy hosszú és egyébként fárasztó út alatt?
Szeretnéd hogyha szélvédődön a jeget - havat könnyen eltávolíthatnád, valamint a szennyeződések és az eső leperegnének a felületéről, biztosítva evvel könnyebb átlátást az ablaktörlő használata nélkül?

A nanotechnológia egy forradalmian új technológia, mely a szélvédő és az üvegkonzerváló molekulái jóvoltából az autóüvegek kezelésére védőréteget képeznek és a részecskék hatására taszítja az esővizet, pollen lerakódást, madár ürüléket, kátrányt, gyantát, havat jeget és egyéb szennyeződéseket. Az esővíz lepereg és magasabb sebességnél a menetszél elfújja a kezelt felületről, ezáltal lényegesen jobb kilátást biztosítva esőben és sötétben. A rovarok maradványai lényegesen könnyebben eltávolíthatóak. Csináld magad mozgalomban is kivitelezhető a kezelés.

 

További információk>>

Hővédelem a kerámia alapú autófóliákkal

Sokak álma teljesült, amikor a LLumar gyártósoráról legördült és a kereskedelembe is elérhetővé vált az a kerámia alapú hővédő anyag, amely esztétikumban azonos az eddig piacon lévő autós hővédő anyagokkal. A kerámia rétegnek köszönhetően nem tartalmaz fémszórt felületet illetve réteget, ezáltal lehetővé téve az autóban történő GPS, mobiltelefon valamint távirányító készülékek használatát, amely a fém alapú hővédő fóliáknál a frekvenciák gyengítése - leárnyékolása miatt korábban zavarokat keltett.

Ezek a hővédő termékek lehetővé teszik a különféle elektronikai eszközök zavartalan használatát, ugyanakkor hatékonyan csökkentik az infravörös sugarak kiszűrésével az autó belső hőmérsékletét és a rendkívüli UV védelem mellett esztétikumban is kimagasló eredményt érhetünk el az alkalmazásukkal. 

Fólia technikai adatai>>

RN 07 GR SR HPR

A detektív- más néven kémlelő ablakokat evvel a fóliával lehetséges a leghatékonyabban elérni meglévő üvegfelület esetén. Alkalmazható iroda és munkaterület vagy eladótér elválasztására, rendvédelmi szerveknél, repülőtereken, egyéb intézményekben azok belső megfigyelése érdekében. Figyelemre méltó hővédő tulajdonsága (80%) és minimális fényáteresztő képessége miatt rendkívül hatékony, azaz a legjobb fény - és hővédő anyag. Ezen üvegek kialakításának a fő célja, hogy egyik oldalról (figyelő vagy kamera) tökéletesen átlátható legyen az üveg a megfigyelt terület felé. Az anyag speciális kialakításának köszönhetően ugyanez fordított irányban nem történhet meg, azaz a megfigyelt területről a személy vagy személyek nem látnak be a megfigyelő felé.

Napjainkban leggyakrabban a következő területekről keresik ezt a terméket:

  • irodákban, ahol a felelős vezető figyelemmel kísérné a beosztottak aktivitását - tevékenységét,
  • üzletekben, ahol a lopásvédelemért felelős személy észrevétlenül szemmel tarthatja az esetleges bolti szarkákat (video felvétel), megelőzve evvel a magas lopáskárokat.

A megfigyelt területnek mindig világosabbnak kell lennie mint a figyelő felőli területnek.

A fólia technikai adatai >>

Helios (RHE sorozat)

Külső felhasználású, tükrös, speciális erősített karcálló réteggel ellátott fólia (RHE sorozat) - A Helios (RHE) sorozat termékei kültéri karcmentes réteggel vannak ellátva. Felhasználásuk függőleges (5 év garancia) és ferde síkú (3 év garancia) felületeken egyaránt javasolt. A fólia különlegessége, hogy külső karcálló rétege antisztatikus tulajdonságokkal ellátott, így a szennyeződés lényegesen nehezebben tapad meg a felületén a hagyományos üvegfelülethez vagy a hasonló külső felhasználású anyagokhoz képest. Ezzel a pozitív tulajdonságával komoly összegeket van lehetőség megtakarítani. Az ablakok későbbi megszokott és költséges tisztítása sem szükséges az eddigi rendszerességgel. Szennyeződéstaszító teljesítményét alátámasztja, hogy akár savas - alkoholos filctollal történő firkálás esetén is az írás könnyen letörölhető, míg ez bármely más fólián vagy üvegen eltávolíthatatlan vagy csak körülményesen.

A fólia technikai adatai >>

Fólia Tetoválás

Nonfiguratív és napjainkban ismert formák - alakzatok, feliratok, céges logók, stb. egyedi kivitelezése több színben különféle átlátszó anyagokból. A lehetősségeknek csak a csillagos ég szabhat határt.

További képek>>


A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.