UV sugárzás és a bőrrák elleni védőfóliázás

Ajánlott: hivatásos gépkocsi vezetőknek, napallergiásoknak, bőrbetegeknek, bőrrákosoknak, xeroderma pigmentosum valamint keratózis betegeknek is, otthonuk, munkahelyük valamint autójuk üvegeire ragasztani

 Az UV sugárzás és a bőrrák elleni védelem nem gyerekjáték.

Az utóbbi években megtízszereződött a bőrrákban megbetegedettek száma.

Annyiban tudunk segíteni az egészségüket tudatosan védő autósoknak, hogy ingyenesen megmérjük műszerekkel az autód üvegeinek vagy fóliáinak UV áteresztését és ha igényled, akkor adunk egy próba darabot a kombinált BABABARÁT fóliánkból, amelynek a legnagyobb a hővédelme és a legmagasabb az UV védelme. Ez az a fólia, amelyik a legjobban véd a vakító napfény ellen. A teljesen színtelen speciális UV védő fóliát pedig napallergiában, bőrbetegségben, bőrrákban, keratózis betegségben szenvedő Megrendelőinknek ajánljuk, melyből ingyenes mintadarabot is adunk. 

Amit a csaknem 30 éves szakmai tapasztalatom alapján ajánlok a gyermekek és felnőttek szemének és bőrének védelmére az nem más mint az UV sugárzás valamint a vakító és égető napfény ellen védő speciális "BABABARÁT" fóliánk.

 Amennyiben csak UV sugárzás elleni védelemre van szükségetek, akkor pedig a színtelen UV védő fólia a legjobb választás.

RENDELD MEG MOST! >>>

 

HOGYHA A BÕRRÁKOT OKOZÓ UV SUGÁRZÁSTÓL AZ AUTÓBAN ÉS OTTHON LEHETÕSSÉGED VAN GYERMEKEDET MEGVÉDENI, AKKOR MEGTENNÉD?

TE MIT TESZEL AZÉRT, HOGY GYERMEKEDET - CSALÁDODAT MEGÓVD AZ AKÁR HALÁLOS MELANOMA-TÓL?

Egy láthatatlan termék látható elõnyökkel: Thomy® UV védő fóliák

 

Sofőr bőrrák - Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Családod UV védelmi szakértője a Thomy® Folia.

Sofőr bőrrák


 

 

 

 

A gyilkos szolárium

 A bõrrák egyetlen ellenszere a MEGELÕZÉS
Te is tegyél meg mindent a bõrrák ellen és szeretteidért!


 

Hugh Jackmant hatodszor műtötték meg bőrrák miatt.

A színész, közösségi oldalán kersztül tudatta,  hogy rákos megbetegedése miatt hatodszorra is kénytelen volt sebészkés alá feküdni.

Hugh Jackman orrán egyébként a bőrrák egyik leggyakoribb és szerencsére legjobban gyógyítható fajtája, az úgynevezett bazalióma alakult ki, aminek leginkább a napfénynek kitett bőrfelszín van kitéve.

Friss fotója mellett a sztár figyelmezteti is követőit, hogy semmiképp ne felejtsék el védeni magukat az UV sugárzástól ha kilépnek otthonról; de meg is nyugtatja a rajongókat, hogy az orra jelenleg rosszabbul néz ki kötéssel, mint anélkül.

 

MELANOMA fotók csak erõs idegzetûeknek!!! - KLIKK 

 

"Pozitív tapasztalatok" Akiket egészségesen újra közöttünk üdvözölhetünk - KLIKK

 

2009 nyarától hosszú elõkészület után a Magyar Tudományos Akadémia Szociológiai Kutatóintézete és a Magyar Vöröskereszt közös programjába társult a Thomy® Folia kizárólagos UV védõ partnerként. A létrehozott honlapon(www.napsugarzas.hu) az érdeklõdõk részletes felvilágosítást kapnak az életveszélyes UV sugárzásról minden részletre kiterjedõen és ami a legfontosabb, hogy a gyermekek nyelvezetére is lefordítva. Az együttmûködés keretén belül a Thomy® Folia sajáterõs támogatásként látja el partnereit illtve intézményeket információs anyagokkal plakátokkal, melyek feltüntetik a napozás szabályait és veszélyeit.

                                       
 

Öngyilkosoknak kedvezmény

(az eleje még fájdalommentes, de késõbb...)  

 

 

Blog a melanomáról, szûrésrõl, anyajegyekrõl, gyógyulásról>>


Az ózonréteg vékonyodásával arányosan évente több millióan betegednek meg bõrrákban. A legnagyobb veszélynek a gyermekek bõre és szeme van kitéve még az autóban is.

A Thomy® UV védő fólia kimagasló megoldást jelent az UV sugárzás elleni kûzdelemben, mivel akár 99,7%-ban szûri a káros sugarakat így nyújtva hatékony védelmet gyermekednek és a már kialakult MELANOMA (napallergia, bőrbetegség, bőrrákosoknak, keratózis) betegségben szenvedõknek.

Hogyha bármilyen kérdésed van a gyermeked UV,- és fényvédelmével kapcsolatban vagy további információra van szükséged, akkor hívj bennünket telefonon vagy látogass el személyesen a szakmûhelyünkbe! Biztosan tudunk segíteni.
Ne várakozz! A globális felmelegedés által folyamatosan növekvõ és drasztikus mértékû UV sugárzás várható az elõrejelzések szerint, ami megfontolt bõrvédelmet igényel a gyermeked és családod  érdekében.
A Thomy® UV védő fóliák, láthatatlan termékek, látható elõnyökkel több ezer szülő ajánlásával.

 

Kinek a legjobb választás a Thomy® UV védő fólia?: azoknak, akik a legmagasabb fokú UV védelemet keresik az üvegfelületek színének megjelenésének megváltoztatása nélkül.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK - TULAJDONSÁGOK:

 • Elnyeli az UV sugárzás 99%-át 385 nm -ig míg a legtöbb termék csak ennél alacsonyabb szintû védelmet nyújt.
 • A Thomy® UV védő fólia nem változtatja meg az autó üvegek megjelenését és elnyeli a káros UVA sugarakat, amelyeket az üveg egyébként átereszt.

A Thomy® UV védő fólia előnyei:

 • Olyan védelmet nyújt, ami normál üveggel vagy egyéb napvédõkkel már nem érhetõ el
 • A napérzékenységgel - napallergiával kűzdő vásárlók a legmagasabb védelmet keresik, melyet a fólia piacon most a Thomy® UV védő fólia biztosít számukra (99,7%).
 • Sokan azért nem kívánják fóliáztatni autójuk üvegeit, mert azt túl sötétnek tartják. A Thomy® UV védő fólia 90% látható fényt enged át
 • Egy termék amely a vásárlók egészségének védelmére lett kifejlesztve

 

 

Az UV SUGÁRZÁS TULAJDONSÁGAI:

 • Az UV sugárzás három fõ részre osztható:
 • 1. UVC<290nm,
 • 2. UVB 290-320nm,
 • 3. UVA 320-400 nm
 • Az UVC és az UVB sugárzás egy része már az ózon réteg által kiszûrésre kerül
 • Az UVB arról közismert, hogy a leégést és a barnulást okozza
 • Az UVA sugarak alkotják a Földet érõ UV sugárzás 90%-át.
 • A bõr az emberi test legnagyobb szerve
 • Az emberi testnek csupán két szerve kerül az UVB-vel kapcsolatba: a bõr és a szem
 • A kisgyermekek különösen ki vannak téve a retinát érõ káros hatásoknak, mivel felnõtt korig a szem nem képes kiszûrni az UV és a kék sugarakat
 • Bizonyított, hogy az UV sugárzás három bõrrák típus kifejlõdésében is szerepet játszik és káros hatással van a szemre is
 • Felmérések és statisztikák alapján a bõrrákos megbetegedések száma évenkénti több millióval fog növekedni
 • Az UV sugárzás elõidézi a bõr korai öregedését
 • Mindez ráncok, bõr kiszáradása, durva felület, rugalmasság elvesztése és elszínezõdés formájában tapasztalható
 • A bõr UV által okozott öregedésének 80%-a az ember 20 éves koráig következik be
 • A kisgyermekek különösen ki vannak téve az UV sugárzás káros hatásainak, így nagy a felelőssége a szülőknek.

 


Kilenc kérdés a bõrrák elleni védelmet nyújtó Thomy® UV fóliával kapcsolatban>>Elõrelépés a bõrrák elleni védelemben:

Szolárium csak 18 éven felülieknek!
Az UV-sugárzás mutációt okoz a DNS-ben, amely kóros sejtosztódáshoz, vagyis rákhoz vezet. Kalifornia után már Németországban is eltiltják a fiatalokat a szoláriumtól. Az Ön gyermeke mennyit jár szolizni?

Egészségük megõrzése érdekében a gyerekeknek és a fiataloknak egyátalán nem lenne szabad szoláriumba járniuk. A praktikus németek nem cicóztak sokat: Sigmar Gabriel környezetvédelmi miniszter (Német Szociáldemokrata Párt, SPD) bejelentette, hogy az új német környezetvédelmi törvény meg is fogja tiltani a szoláriumozást 18 év alatt.

Ne tegye, megbánja!

 • A 18 éven aluliak különösen veszélyeztetettek, hiszen a bõrünk fiatalkorban nem felejt, idézte Wolfram Königet Süddeutche Zeitung. A Sugárzásvédelmi Szövetségi Hivatal elnöke hozzátette: a bõr az UV-sugárzás hatására az évek során egyre jobban károsodik. A sugárzás mutációt okoz a bõrben, amely rákot eredményez.
 • Évi 140 ezer új bõrrákos megbetegedést regisztrálnak Németországban, amelynek oka nagyrészt az UV-sugárzás. A Sugárzásvédelmi Hivatal elnöke óvva intette a szülõket és a pedagógusokat: fokozottan ügyeljenek a csemetékre napozáskor, mert a megnövekedett sugárzás komoly kockázatokat rejt magában.
 • Különösen figyelni kell arra, hogy a gyerekek a déli hõségben ne játszanak kint, megfelelõen fel legyenek öltöztetve és bekenve a sugárzás ellen napkrémmel.
 • A sugárzás elleni önvédelemnek olyan magától értetendõnek kell lennie, mint a biztonsági öv becsatolásának az autóban – mondta Wolfram König. – Csak akkor van elég esély a gyógyulásra, ha elég korán felfedezik a bõrrákot – hívta fel a figyelmet az elnök, aki még hozzátette: érdemes gyakran szûrésre járnunk.

Forrás: 168ora.hu

Oldal: 1 / 2

következő oldal »