Szilánkvédő autófóliák

 

Autók üvegeinek szilánkvédelme:

 

 

Egyik kedves Megrendelőnk megkeresett bennünket, hogy háláját fejezze ki nekünk illetve az általunk felragasztott Thomy® Folia BABABARÁT fóliának. Történt ugyanis, hogy egy nyári viharban közlekedve az autóra rázuhant egy óriási faág, amely betörte az oldalüveget, ahol gyermeke utazott. Az ijedtségen kívül semmi baja nem történt a picinek, mert mint tudjuk a szétrepülő üvegszilánkok fólia nélkül súlyos sérüléseket okoznak az összetört üveg mellett utazóknak. A hő,- fény,- belátás és UV védőfóliák alkalmazásával viszont, mind baleseteknél, mind természeti csapások következményeként az üvegtörések ellen hatékony védelmet nyújtanak a millió irányba szétrepülő üvegszilánkok okozta súlyos szem- és vágási sérülésekkel szemben.

Egy ütközés esetén a fóliázatlan üveg okozta sérüléseket még tovább fokozhatja, hogy a légzsák nagy erővel préseli az üvegszilánkokat az utas arcához. A Thomy® Folia fóliák alkalmazása esetén mindez nem történik meg. 

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.