Speciális külső felhasználású hő- és szilánkvédő fóliák

A külső felhasználású fóliák specialistájának tartanak bennünket a referenciáinknak és a szakmában eltöltött több mint 25 esztendő tapasztalatának köszönhetően.

Sokszor előfordul, hogy a hő,- és fény ellen védendő helyiségek belső üvegfelülete nem hozzáférhető vagy az üvegszerkezet nem teszi lehetővé a hőfeszültségből adódó tágulásokat,
ami üvegtörést eredményezhet a hőelnyelés miatt. Ilyenkor speciálisan erre a célra kifejlesztett külső felhasználású fóliák valamelyikét ajánlott felhasználni.
A kültéri fóliák karcmentesítő rétege kifejezetten az időjárás viszontagságainak elviselésére alkalmasak, mivel az ilyen igénybevétel külső felszerelés esetén sokkal erőteljesebb, így csak speciális fóliákat alkalmazunk.
 
A korábbi külső üvegfóliázási munkáink alkalmával sikerült kidolgoznunk egy olyan technológiát, amelynek a jóvoltából még enyhén szeles időben is tudunk a fóliákkal dolgozni, amit korábban a légmozgás megindulásakor sem tehettünk meg, mert a szél összegyűrte a fóliákat.

Már évekkel ezelőtt is egy speciális technológiát alkalmaztunk, amely kizárja az egyébként előforduló meghibásodásokat (fólia elválása, felpöndörödése). Ezt a technológiát minden külső fóliázásunk esetén bevetjük. E- módszernek köszönhető, hogy sem garanciális, sem garancián túli javítási munkálatokra nem hívtak vissza a Megrendelőink bennünket. 

A Megrendelő kifejezett igénye illetve a speciális munkakörülmények miatt az üvegfelületekre külső felszerelések esetén több fólia család is rendelkezésünkre áll, melyek különlegessége, hogy külső karcálló rétegük antisztatikus tulajdonságokkal ellátott, így a szennyeződés lényegesen nehezebben tapad meg a felületükön a hagyományos üveghez vagy a hasonló más gyártmányú külső felhasználású fóliákhoz képest. Ezzel a pozitív tulajdonságával komoly összegeket van lehetőség megtakarítani. Az ablakok későbbi megszokott és költséges gyakori tisztítása sem szükséges az eddigi rendszerességgel. Szennyeződés taszító teljesítményét alátámasztja, hogy akár savas - alkoholos filctollal történő firkálás esetén is az írás könnyen letörölhető, míg ez bármely más fólián vagy üvegről eltávolíthatatlan vagy csak körülményesen eltávolítható.

Külső fóliázásról tudni kell, hogy a levegőben lévő porszemek és egyéb szálló – repülő szennyeződések a kivitelezés során odafigyelésünk ellenére az üveg és a fólia közé kerülhetnek. Ezt a külső fólia javára írható hátrányt fokozhatja, hogyha szélcsendben, enyhe légmozgásban vagy szeles időben kell a munkálatokat elvégezni, mivel a mozgó levegő folyamatosan felkeveri a légkörben lévő port. Tapasztalatunk szerint a legjobb minőséget külső felhasználású fóliák telepítése esetén esős idő után lehet produkálni, amikor a különféle szennyeződéseket a vizes – párás levegő megköti illetve a földre mossa. Ez a körülmény viszont a fóliák tapadásának nem ideális, így marad a száraz időben történő kivitelezés. A külső fóliatelepítést tavasztól őszig ajánlott elvégezni, mert a munkavégzéshez szükséges vízmennyiség kiszáradás előtti megfagyása egy fagyos éjszaka alatt tönkreteheti a felragasztott fóliákat illetve az egész munkát, amelyre semmilyen garancia nem vonatkozik.

Üvegfelületekre a Megrendelő kifejezett igénye vagy a speciális munkakörülmények miatt külső felszerelések esetén több fólia család is rendelkezésünkre áll:

Külső felhasználású, tükrös, speciális erősített karcálló réteggel ellátott fóliák a leghatékonyabbak és legkeresettebbek

A külső felhasználású fóliáink karcmentes réteggel vannak ellátva. Felhasználásuk függőleges (10év garancia) és ferde síkú (5 év garancia) felületeken egyaránt javasolt. A fólia különlegessége, hogy külső karcálló rétege antisztatikus tulajdonságokkal ellátott, így a szennyeződés lényegesen nehezebben tapad meg a felületén a hagyományos üvegfelülethez vagy a hasonló külső felhasználású anyagokhoz képest. Ezzel a pozitív tulajdonságával komoly összegeket van lehetőség megtakarítani. Az ablakok későbbi megszokott és költséges tisztítása sem szükséges az eddigi rendszerességgel. Szennyeződéstaszító teljesítményét alátámasztja, hogy akár savas - alkoholos filctollal történő firkálás esetén is az írás könnyen letörölhető, míg ez bármely más fólián vagy üvegen eltávolíthatatlan vagy csak körülményesen.  
 
Külső felhasználású, színtelen szilánkvédő biztonsági és anti grafiti, karcálló réteggel ellátott fólia, amely vékonyabb kivitelben is rendelhető

A színtelen biztonsági fólia vastagsága 125 mikron, mely hatékony védelmet nyújt külterületen az üvegtörésekkor keletkező súlyos sérülések ellen, valamint használatával az üvegekre történő firkálások ellen is megtaláltuk a megoldást. Kirakat üvegeket, tükröket, tömegközlekedési járművek üvegeit, reklámtáblák üvegfelületeit a karcolásoktól és grafitiktól egyaránt megvédi. A károsodott fólia az üveg sérülése nélkül cserélhető, mely csere értéke a speciális üvegszerkezet vagy a rendkívül nagy méret miatt nagyon nagy összeg lenne, így a fólia védelmében viszont a töredékéből megoldható. (10 év garancia függőleges felületre történő felszerelés esetén).
  
Referenciák külső felhasználású fóliákra döntött bevilágító és függőleges oldalüvegeken: 

  • Alexandra könyváruház (Nyugati tér) bevilágító gúlák

  • Ferihegy 2/B terminál bevilágító gúlák

  

  • Budavári I. Kerületi Önkormányzat aulájának külső felhasználású hővédő fóliázása.

City Clinic Sofia

 

Továbbá:

 

 

 

 

 

Bulgária - City Clinic Sofia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Audi - Győr
  • Budavári Önkormányzat - bevilágító gúlák
  • Schachermayer Áruház (bevilágító ablakok) – Biatorbágy
  • Home Sopping (Házak áruháza) bevilágító ablakok – XIII. Váci út.
  • Erzsébetligeti Uszoda
  • Szt. László kórház - Csontvelőtranszplantációs osztály
  • Raiffeisen Bank Kecskemét - Felülvilágító üvegtető
Hogyha így néznek ki a korábban lefóliázott tetőüvegeid, akkor sajnos arról van szó, hogy nem szakszerűen lettek kivitelezve a külső fóliázási munkálataid és ezért jönnek fel az üvegek szélein a fóliák, negatív esztétikai élményt nyújtva, melynek következtében a védelmi képességük folyamatosan csökken.

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

 Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Thomy® külső hővédő fóliázás

 

Mi tudjuk a megoldást, hogy üvegeid olyanok legyenek, mint amilyennek lenniük kellett volna hogyha olyan szakember végezte volna a kivitelezést, akinek meg lett volna a kellő szakmai tapasztalata, hogy egy ilyen speciális külső kivitelezést körültekintőbben kell elvégezni vagy utánanézni, hogy milyen buktatókra lehet számítani, amelyek ismeretében hosszútávra tervezve végezhettnék a kivitelezést.

Megoldás: a régi fóliát szakszerűen eltávolítjuk, majd egy olyan speciálisan külső felhasználásra tervezett fóliát ragasztunk fel, amely a Megrendelőnek a legnagyobb szinten megfelel, a legmagasabb hővédelemmel, UV védelemmel, vakító napfény elleni védelemmel és belátásvédelemmel, végül a fólia széleit egy időjárásálló védőréteggel látjuk el, hogy évekeig ne legyen gondod a külső fóliáiddal.

 

ÁRAJÁNLATOT KÉREK >>>

 

 

 

 
 A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Save

 

Save

 

Save

Save

Save

Save

Mentés

 

Mentés

Mentés