Múlt, jelen, jövő

 

A Thomy® Folia 1992-ben kezdte működését, egyszemélyes vállalkozásként és rövid idő alatt a magyar fóliázó piac vezető speciális autóüveg fóliázó szakműhelyévé nőtte ki magát, melyet a több mint negyed évszázados múltunkban elért eredményeink (OKLEVELEINK) is kellő képen alátámasztanak. A szakmai nehézségek, praktikák ismeretét, hazai és külföldi szemináriumokon  sajátítottuk és sajátítjuk el. A Magyarország legnagyobbjai között számon tartott Thomy® Folia, országos szinten valamint külföldön, partner hálózatot épít és tart fent, melyben csak a legjobbak képviselhetik a márkanevet, melybe a legjobb kivitelezők jelentkezését folyamatosan várjuk (külföldön főleg kitelepült magyar jelentkezőkkel).

Szakműhelyünket olyan szakemberek alapították, akik tekintélyes szakmai tudásukat - tapasztalataikat Magyarországon, Németországban és Amerikában szerezték.

Fiatal, dinamikus, folyamatosan fejlődő, nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink fogadják Megrendelőinket szakműhelyünkben.

A megrendelők szélesebb körű kiszolgálása érdekében bővítettük termékpalettánkat az árnyékolástechnika néhány elterjedtebb cikkével (speciális szalagfüggönyök és rolók átlátszó kivitelben), valamint fa reluxákkal. 

Az elmúlt több mint 25 év alatt sok ezer autót és négyzetméternyi üveget láttunk el névjegyünkkel és kiváló minőségű fóliáinkkal, Megrendelőink legnagyobb megelégedésére, melyet a folyamatosan növekvő megrendeléseink száma is tükröz. 

Különféle akciókkal honoráljuk a bennünket bizalmukkal újra megtisztelő Ügyfeleinknet, melyekről bővebb tájékoztatást nyújtunk az AKCIÓK - KEDVEZMÉNYEK oldalunkon. 

Az évek múlásával a kereskedelmet valamint az Ügyfélkörünket figyelve és szondázva azt tapasztaltuk a vásárlói morál javulásáról, hogy minőség orientált lett a vásárló réteg és ezért a fő irányvonalnak ezt az területet jelöltük meg. Ennek tükrében egyértelműen kikristályosodott, hogy a magyarországi fóliázó piacon nagy űr található a minőségi szolgáltatás területén. A többség az olcsó munkát és olcsó anyagot favorizálja, függetlenül, hogy mindannyian tudjuk ennek magasabb ára van, mert az olcsó az mindig többe fog kerülni. Ezt az igényt felismerve a Thomy® Folia 1992-től LLumar alapanyagokkal végezte a kivitelezéseket 2017-ig, amikor is Magyarországon egyedül és először sajátmárkás fóliákkal folytatjuk a prémium kategóriás üvegfóliázási munkálatainkat autófóliák esetében lézergravírozott engedélyszámokkal. A minőség és a Thomy® Folia elválaszthatatlan fogalom, ezért Megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy az elkövetkezendő minimum 25 évben is a legjobb prémium kategóriás termékeket illetve szolgáltatásokat fogjuk részükre biztosítani az elmúlt években felhalmozott tudásanyagra alapozva.

Amit mi lettettünk az asztalra mind mennyiségben mind a fóliázási minőségben, olyannal nem sokan dicsekedhetnek Magyarországon.

Olyan cégekből már régen is volt bőven, amelyek gyenge minőségű anyagokkal a kispénzű emberek pénztárcáját célozták meg. Az utóbbi években sajnos ez még több lett, de a legjobb hír, hogy mindíg lesz olyan ügyfélkör, amelynek a szakmában eltöltött több mint negyed évszázad bizalmat tükröz a "sufnituning" műhelyekkel szemben. Akkoriban magamból indultam ki, miszerint az Ügyfélnek nem az olcsó árra, hanem a legjobb minőségre van szüksége a pénzéért. Ez az elv azóta sokszorosan beigazolódott. 

Cégünk 25 év után is olyan dinamikával fejlődik, amely a következő 25 évre megalapozza jövőképünket.

Márkanevünk 2016-ban Európai Uniós védjegy bejegyzésre került,
így a Thomy® Folia jogvédett márkanév. 

Az általunk forgalmazott termékek és kivitelezett munka a Thomy® Folia védjegyoltalom alá tartozik.

Cégünk szolgáltatói felelősségbiztosítással rendelkezik.

 

A szlogenünk is ezt tükrözi - KIVÁLÓ MINŐSÉG, 7-15 ÉV GARANCIA  =  Thomy® Folia

 

Mottónk:


 

 

A szakmában aktívan eltöltött több mint 25 év során szerzett tapasztalat segítette a Thomy® Folia munkatársait abban, hogy a Megrendelő mindig a legjobb minőségű fóliát és kiszolgálást kapja. Célkitűzésünk a minőségi munka, amelyet tükröz, hogy a fóliázó versenyeken a 2. illetve a 3. helyezést, illetve az első és harmadik helyezést értük el, míg az Európa bajnokságon a 6.-ok lettünk és a legjobb európai női versenyzővel is mi büszkélkedhetünk, testvérem, Orosz Krisztina személyében, aki több mint 14 évig erősítette csapatunkat, napjainkban pedig oktatásokban - képzésekben van segítségünkre. 

A legjobb autókra a legszebb házakra a Thomy® Folia-t választják a legigényesebb Megrendelőink. 

 

Röviden: 

A legjobbat

A legjobbaktól

A legigényesebbeknek.

 

Az elmúlt években az Ügyfelekben kialakult egy jogos igény a fóliázó műhelyek megjelenésével és kialakításával kapcsolatban, melyet mi maximálisan figyelembe vettünk.

Műhelyünk 5 autó beállására alkalmas és az elmúlt 25 év alatt 25 m-ről csaknem 400 m2-re növekedett.

 

Korábbi műhelyeink:

  • XIII. Madarász Viktor utca
  • III. Huszti úti garázssor (Kaszásdűlői lakótelep)
  • XIV. Miskolci út 157. (Autójavító - 4-es AFIT)
  • IV. Gárdonyi Géza utca 4.
  • IV. Váci út 85-87.

 

A tágasabb műhelybe költözésünket követően új szolgáltatásokkal várjuk Ügyfeleinket.

NANO technológiás kezeléseket végzünk szinte minden felületen, ami megóvja a védendő üveget és fényezést a későbbi károsodásoktól - szennyeződésektől. Alkalmazható: autók- és épületek üvegfelületein, fényezett felületeken, hajótesteken és aquáriumokban algásodás ellen is. 

3D Carbondecor anyagainkkal egyedi megjelenést biztosítunk a bevont felületeknek, amelyek lehetnek fényezett vagy akár műanyag és üvegfelületek az autón kívül és belül egyaránt. A törött műanyag idomok a javását követően, 3D Carbondecor bevonattal egyedi, a korábbinál elegánsabb látványt kölcsönöz lefedett felületnek. Nagy sláger manapság a valódi üvegtető hatású fényes fekete fóliázás, illetve a motorháztető fóliázás, melyekben szintén a legjobbat tudjuk produkálni. 

A Hydrografikai Fóliázást néhány éve a Tuning Show-n mutattuk be Magyarország autósainak - motorosainak, melynek sikerén felbuzdulva folyamatosan bővülő országos partnerhálózatot építettünk Magyarországon is Európában egyaránt, így már külföldön is képviseltetjük magunkat több országban.

A folyékony autófóliázás szintén egy állandóan fellépő technikai probléma megoldásaként jelent meg kínálatunkban, így a teljes autó bevonásakor (CARWRAPPING) felmerülő technikai problémák a folyékony autófólia jóvoltából jó alternatívát jelentenek. Nincs vágás, nincs nyújtás, nincs mélyedésből vissza zsugorodott fólia, stb. stb. 

Az autósok rémálma a kavicsfelverődések okozta szélvédőkárok, melyeket mostantól megelőzhetünk illetve elkerülhetjük, színtelen speciális kavicsvédő fóliánk segítségével akár öngyógyuló és vizlepergető kivitelben.

Az Autóüveg Soós jóvoltából szakműhelyünkben elérhető minden, ami jármű üveggel kapcsolatos azaz autóüveg személy és haszongépjárművekhez, buszokhoz, zárt teherautók üvegezése, szélvédő és fényszóró üveg valamint fűtőszál javítás, rendszám gravírozás. Hogyha a Thomy® Folia-nál fóliázott autók első szélvédőjén sérülést láttunk és az javítható volt a szélvédős kollégák szakvéleménye szerint, akkor erre a problémára is megvan a megoldás az Autóüveg Soós segítségével, akik az autó délutáni  átadásáig a sérülés fokától függően kijavítják a szélvédőn lévő sérüléseket. Természetesen arra is van lehetőség, hogyha betört üveget kell a szélvédősöknek pótolni, amely korábban fóliázva volt, hogy megrendeléseinktől függően szinte azonnal pótoljuk a régi fóliához legjobban illő anyaggal, amely a száradást és ellenőrzést követően beszerelésre kerül a szélvédősök jóvoltából. Két munkafázis egy helyen és egyszerre. Időt, pénzt és a csúcsforgalomban lépésben megtett kilométereket spórolhatod meg.

A fóliázási munkákat (évszaktól függően) általában néhány napon belül tudjuk elvállalni. Autófóliázás esetén a gépjárművek reggel vagy délben érkeznek és délutánra, illetve kora estére elkészülnek, előszárítást követően. Amennyiben kénytelen vagy az autódat a szakműhelyünkben megvárni (más lehetőség hiányában), úgy az ügyfélváróban foglalhatsz helyet, ahol filmek nézésével szaklapok olvasásával, Internetezéssel, illetve szakértői beszélgetésekkel múlathatod az időt. 

Új szolgáltatásunk a csereautó biztosítása a fóliázás idejére, ha nem szeretnéd megvárni az ügyfélvárónkban az autófóliázás végét, hanem addig is hasznosan töltenéd az idődet és intéznéd a halaszthatatlan dolgaidat.

A fejlődésnek utat engedve jelenleg 6 kolléga segíti legjobb tudása szerint az Megrendelők maximális kiszolgálását. Folyamatosan egyre újabb szolgáltatásokkal elégítjük ki Ügyfeleink növekvő igényeit.

A saját márkás fóliákkal a Thomy® Folia kivitelezésében hatékonyan védekezhet autó- és épületüvegeken belátás, betörés, felmelegedés, vakító napfény és a bőrrákot okozó UV sugárzás ellen. 

A gazdasági átalakulás óta az utóbbi néhány évben olyan hírnévre tettünk szert a kiváló minőségben elvégzett munkáinknak köszönhetően, hogy többek között a Magyarországi Ferrari kereskedés megkeresett bennünket és a használt valamint az újonnan forgalomba helyezett Ferrari-k és Maserati-k  néhány típusát a gyárból történő kiszállítás után szakembereink látják el karcolás,- és kavicsvédő fóliázással.

A kimagasló valamint hatékony marketing munkának köszönhetően még a laikusok körében is rendkívül sokan legalább látták a logóinkat autókon, nyomtatott vagy elektronikus médiákban. Több autós és lakberendezéssel valamint ingatlanokkal kapcsolatos szaklap és magazin keresett meg bennünket, hogy az adott témában szakirányú cikkel segítsük az olvasók hatékony tájékoztatását.

Több száz autótípushoz rendelhetőek az első illetve néhány elterjedtebb autó típushoz a hátsó ablakokra szerelhető szélterelő - légterelők a bevágó menetszél és a becsöpögő eső ellen. 

 

 Várjuk megrendelésed! >>>

 

  

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.