Múlt, jelen, jövő

 

A Thomy ® Folia 1992-ben kezdte működését, egyszemélyes vállalkozásként. A magyar fóliázó piac vezető speciális autóüveg fóliázó szakműhelyévé nőtte ki magát, melyet a több mint negyed évszázados múltunkban elért eredményeink (OKLEVELEINK) is kellő képen alátámasztanak. A szakmai nehézségek, praktikák ismeretét, hazai és külföldi szemináriumokon folyamatosan sajátítjuk el. A Magyarország legnagyobbjai között számon tartott Thomy  Folia, országos szinten valamint külföldön franchise hálózatot épít és tart fent, melyben csak a legjobbak képviselhetik a márkanevet, melybe a legjobb kivitelezők jelentkezését folyamatosan várjuk.

Szakműhelyünket olyan szakemberek alapították, akik tekintélyes szakmai tudásukat - tapasztalataikat Magyarországon, Németországban és Amerikában szerezték.

Fiatal, dinamikus, folyamatosan fejlődő, nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink fogadják Megrendelőinket szakműhelyünkben.

Néhány év elteltével a megrendelők szélesebb körű kiszolgálása érdekében bővítettük termékpalettánkat az árnyékolástechnika néhány elterjedtebb cikkével (szalagfüggönyök és rolók áttetsző és hagyományos kivitelben), valamint fa- és hagyományos reluxákkal. 

Az elmúlt több mint 25 év alatt több ezer autót és négyzetméternyi üveget láttunk el névjegyünkkel a kiváló minőségű LLumar fóliával a Megrendelőink legnagyobb megelégedésére, melyet a folyamatosan növekvő megrendeléseink száma is tükröz. 

Különféle akciókkal kedveskedünk a bennünket bizalmukkal újra megtisztelő Ügyfeleinknek, melyekről bővebb tájékoztatást nyújtunk az akciók - kedvezmények oldalunkon. 

Az évek múlásával a kereskedelmet valamint az Ügyfélkörünket figyelve és szondázva azt tapasztaltuk a vásárlói morál javulásáról, hogy minőség orientált lett a vásárló réteg és ezért a fő irányvonalnak ezt az területet jelöltük meg. Ennek tükrében egyértelműen kikristályosodott, hogy a magyarországi fóliázó piacon nagy űr található a minőségi szolgáltatás területén. A többség az olcsó munkát és olcsó anyagot favorizálja, függetlenül, hogy mindannyian tudjuk ennek magas ára van, mert az olcsó az mindig többe kerül a végén. Ezt az igényt felismerve a Thomy ® Folia már a pályakezdése elején felvette a kapcsolatot a világon a legtöbb és a legjobb minőségű fóliát gyártó CPFilms LLumar amerikai nagyvállalat hazai képviseletével. Azóta a LLumar fóliák és a Thomy ® Folia elválaszthatatlan fogalom. Olyan cégekből már régen is volt bőven, amelyek gyenge minőségű anyagokkal a kispénzű emberek pénztárcáját célozták meg. Az utóbbi években sajnos ez még több lett. Akkoriban magunkból indultam ki, miszerint az Ügyfélnek nem az olcsó árra, hanem a legjobb minőségre van szüksége a pénzéért. Ez az elv azóta sokszorosan beigazolódott. 

Cégünk 25 év után is olyan dinamikával fejlődik, amely a következő 15 évre megalapozza jövőképünket.

Márkanevünk 2016-ban Európai Uniós védjegy bejegyzésre került,
így a Thomy ® Folia jogvédett márkanév. 

Az általunk forgalmazott termékek és kivitelezett munka a Thomy ® Folia védjegy alá tartozik.

Cégünk szolgáltatói felelősségbiztosítással rendelkezik.

 

A szlogenünk is ezt tükrözi - KIVÁLÓ MINŐSÉG, 7-15 ÉV GARANCIA  =  Thomy ® Folia

 

A szakmában aktívan eltöltött több mint 25 év során szerzett tapasztalat segítette a Thomy Folia munkatársait abban, hogy a Megrendelő mindig a legjobb minőségű fóliát és kiszolgálást kapja. Célkitűzésünk a minőségi munka, amelyet tükröz, hogy a LLumar a kelet európai fóliázó szakműhelyek versenyén 2000-ben a 2. illetve a 3. helyet, 2003.-ban pedig az első és harmadik helyezést érte el, míg az Európa bajnokságon a 6.-ok lettünk és a legjobb európai női versenyzővel is mi büszkélkedhetünk, testvérem, Orosz Krisztina személyében, aki több mint 14 évig erősítette csapatunkat. 

A legjobb autókra a legszebb házakra a Thomy Folia-t választják a legigényesebb Megrendelőink. 

 

Röviden: 

 

A legjobbat

A legjobbaktól

A legigényesebbeknek.

 

Az elmúlt években az Ügyfelekben kialakult egy jogos igény a fóliázó műhelyek megjelenésével és kialakításával kapcsolatban, melyet mi maximálisan figyelembe vettünk.

Műhelyünk 5 autó beállására alkalmas és az elmúlt 25 év alatt 25 négyzetméterről csaknem 400-ra növekedett.

 

Korábbi műhelyeink:

  • XIII. Madarász Viktor utca
  • III. Huszti úti garázssor (Kaszásdűlői lakótelep)
  • XIV. Miskolci út 157. (Autójavító - 4-es AFIT)
  • IV. Gárdonyi Géza utca 4.
  • IV. Váci út 85-87.

 

A tágasabb műhelybe költözésünket követően új szolgáltatásokkal várjuk Ügyfeleinket.

NANO technológiás kezeléseket végzünk szinte minden felületen, ami megóvja a védendő üveget és fényezést a későbbi károsodásoktól - szennyeződésektől. Alkalmazható: autók- és épületek üvegfelületein, fényezett felületeken, hajótesteken és aquáriumokban algásodás ellen. 

3D Carbondecor anyagainkkal egyedi megjelenést biztosítunk a bevont felületeknek, amelyek lehetnek fényezett vagy akár műanyag és üvegfelületek az autón kívül és belül egyaránt. A törött műanyag idomok a javást követően, 3D Carbondecor bevonattal egyedi, a korábbinál elegánsabb látványt kölcsönöz lefedett felületnek. Nagy sláger manapság az üvegtető hatású fényes fekete fóliázás, illetve a motorháztető fóliázás, melyekben szintén a legjobbat tudjuk produkálni. 

A Hydrografikai Fóliázást néhány éve a Tuning Show-n mutattuk be Magyarország autósainak - motorosainak, melynek sikerén felbuzdulva folyamatosan bővülő országos partnerhálózatot építettünk, valamint már külföldön is képviseltetjük magunkat több országban.

A folyékony autófóliázás szintén egy állandóan fellépő technikai probléma megoldásaként jelent meg kínálatunkban, így a teljes autó bevonásakor (CARWRAPPING) felmerülő technikai problémák a folyékony autófólia jóvoltából már a múlté. Nincs vágás, nincs nyújtás, nincs mélyedésből vissza zsugorodott fólia, stb. stb. 

Az autósok rémálma a kavicsfelverődések okozta szélvédőkárok, melyeket mostantól megelőzhetünk illetve elkerülhetünk a színtelen speciális kavicsvédő fóliánk segítségével.

Az Autóüveg Soós jóvoltából szakműhelyünkben elérhető minden, ami jármű üveggel kapcsolatos azaz autóüveg személy és haszongépjárművekhez, buszokhoz, zárt teherautók üvegezése, szélvédő és fényszóró üveg valamint fűtőszál javítás, rendszám gravírozás.Hogyha a Thomy Folia-nál fóliázott autók első szélvédője sérülést láttunk és az javítható volt a szélvédős kollégák szakvéleménye szerint, akkor erre a problémára is megvan a megoldás az Autóüveg Soós segítségével, akik az autó délutáni  átadásáig a sérülés fokától függően kijavítják a szélvédőn lévő töréseket - sérüléseket. Természetesen arra is van lehetőség, hogyha betört üveget kell a szélvédősöknek pótolni, amely korábban fóliázva volt, hogy megrendeléseinktől függően szinte azonnal pótoljuk a régi fóliához legjobban illő anyaggal, amely a száradást és ellenőrzést követően beszerelésre kerül a szélvédősök jóvoltából. Két munkafázis egy helyen és egyszerre. Időt pénzt és a csúcsforgalomban lépésben megtett kilométereket spórolhat meg.

A fóliázási munkákat (évszaktól függően) általában néhány napon belül tudjuk elvállalni. Autófóliázás esetén a gépjárművek reggel vagy délben érkeznek és délutánra, illetve kora estére elkészülnek, előszárítást követően. Amennyiben kénytelen az autóját a szakműhelyünkben megvárni (más lehetőség hiányában), úgy az ügyfélváróban foglalhat helyet, ahol filmek nézésével szaklapok olvasásával, Internetezéssel, illetve szakértői beszélgetésekkel múlathatja az időt. 

Új szolgáltatásunk a csereautó biztosítása a fóliázás idejére, ha nem szeretné megvárni az ügyfélvárónkban az autófóliázás végét, hanem addig is hasznosan töltené az idejét és intézné a halaszthatatlan dolgait.

A fejlődésnek utat engedve jelenleg 6 kolléga segíti legjobb tudása szerint az Megrendelők maximális kiszolgálását. Folyamatosan egyre újabb szolgáltatásokkal elégítjük ki Ügyfeleink növekvő igényeit.

LLumar fóliákkal a Thomy Folia kivitelezésében hatékonyan védekezhet autó- és épületüvegeken belátás, betörés, felmelegedés, vakító napfény és a bőrrákot okozó UV sugárzás ellen. 

A gazdasági átalakulás óta az utóbbi néhány évben olyan hírnévre tettünk szert a kiváló minőségben elvégzett munkáinknak köszönhetően, hogy többek között a Magyarországi Ferrari kereskedés megkeresett bennünket és a használt valamint az újonnan forgalomba helyezett Ferrari-k és Maserati-k  néhány típusát a gyárból történő kiszállítás után szakembereink látják el karcolás,- és kavicsvédő fóliázással.

A kimagasló valamint hatékony marketing munkának köszönhetően még a laikusok körében is rendkívül sokan legalább látták a logóinkat autókon, nyomtatott vagy elektronikus médiákban. Több autós és lakberendezéssel valamint ingatlanokkal kapcsolatos szaklap és magazin keresett meg bennünket, hogy az adott témában szakirányú cikkel segítsük az olvasók hatékony tájékoztatását.

Több száz autótípushoz rendelhetőek az első illetve néhány elterjedtebb autó típushoz a hátsó ablakokra szerelhető szélterelő - légterelők a bevágó menetszél és a becsöpögő eső ellen. 

 

 

Várjuk megrendelését!

 

  

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.