Majdnem ingyen juthatsz feliratos első valamint hátsó szélvédőre napfényvédő csíkokhoz

 Hogyha majdnem ingyenesen szeretnél fényvédő csíkot a vakító napfény ellen az első szélvédőd felső sávjába vagy a hátul utazók tarkójának védelmében, akkor a szakműhelyünkben egyeztetés után egy különleges - látványos reklámfelirattal együtt felragasztjuk, amelyen fóliatetoválással a cégünk internetes elérhetősége vagy logója látható rendkívül szemrevaló és egyedi megoldással. A logó anyaga természetesen átlátható és a látómezőt nem takarja.

Személyautók esetében ez a fényvédő csík típusától (egyenes vagy tetősíkkal párhuzamos - ívelt) függően kedvezményt nyújtunk, tehát neked mindössze néhány Forintod bánja mindkét esetben, amiért viszont rendkívül hatékony és esztétikus vakító napfény- és UV sugárzás elleni védelmet - kényelmet - biztonságot szavatolunk a számodra. 

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.