Llumar fóliák gyártása

Minden fóliatekercsből mintákat tartanak vissza a minőség-ellenőrzés hatékonysága miatt. A karcálló réteget folyamatosan tesztelik, mely ennek eredményeképpen a legjobb a világon. Az új termékeket időjárás imitáló szerkezetekben vizsgálják. Mesterséges körülmények között a fóliák időállósága a megfigyelések tárgya. Így vizsgálható az anyag elhasználódása. Fél év alatt 5-6 év öregedést érnek el.

 

 


A CPFilms egyedülállóan használja a világon a fólia felragasztásához a CDF-es ragasztókat 1977-óta minőségi kifogás nélkül. A világon egyedülállóan a poliészter filmen kívül, minden gyártási folyamatot a CPFilms saját gyárában, helyben végeznek (merítési-színezési eljárás, fémszórás, alumínium szórás, karcálló réteg felvitele).

 

 


A CPFilms évente több fóliát gyárt, mint az összes konkurens cég együtt véve. A CPFilms csak fóliát gyárt és az összes fejlesztést a fóliára fordítja, más gyártókkal ellentétben.
Színtelen poliészter (mester) tekercs raktározás.

 

 

 


Új termékminták előállítása.

 

 

 


Merítés és színezés.

 

 


Alumínium szórás.

 

 

 


Fémszórás.

 

 

 


Laminálás és minőségellenőrzés.

 

 

 


Méretre vágás-csomagolás.

 

 

 


Raktározás

 

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.