Kilenc kérdés a Thomy® UV védő fóliával kapcsolatban

1. Miért van szüksége valakinek erre a kiváló termékre?

Az autók üvegei (a szélvédőt kivéve) csak az UVB ellen nyújtanak védelmet. Az kimutatott tény, hogy az igazán káros hatások az UVA sugaraknak köszönhetőek, de az UV védő fóliánk ezek ellen is 99,7%-os védelmet biztosít.


2. Miért szeretne valaki UV védő fóliát az autójára és nem hagyományos fóliát?

Sokan egyáltalán nincsenek megbarátkozva a fóliázással. Ők szinte láthatatlan védelmet kívánnak. Az UV védő 90% látható fényáteresztési értékkel bír, ezáltal szinte teljes mértékben átláthatóak maradnak az üvegei. Mindezen túl ez a színárnyalat megfelel a törvényi előírásoknak.

 

3. Miért fontos az, hogy a fólia 99,7%-os és ne csak 99%-os védelmet biztosítson?

Ha valaki bármennyire is érzékeny a napra, a legmagasabb fokú védelmet igényli. A Thomy® UV védő fólia 99,7%-os UV védő képessége szélesebb hullámhossztartományt fed le, mint más filmek.

 

4. Ugyanolyan hővédő képességgel rendelkezik az UV védő fólia mint más, sötétebb típusok?

Nem, mivel a magas fényáteresztő képesség természetes velejárója az alacsonyabb fokú hő- illetve vakítás védelem.

 

5. Mennyi az élettartama?

Az UV védő fólia 10 éves garancia intervallumot élvez a gépkocsi fóliázást megrendelő tulajdonosa esetén leválás, hólyagosodás és szétválás ellen. A környezeti viszonyok függvényében a film UV elnyelő képessége csekély mértékben változhat az élettartama alatt. Azon személyek számára, akik valamilyen betegségben szenvednek vagy UV érzékenységük van, érdemes 3 évente ellenőriztetni a fólia paramétereit. A garancia természetesen nem terjed ki a fólia cseréjére, ami az UV elnyelő képességének változása miatt fordulhat elő.

 

6. Van-e az UV védő fóliához hasonló termék a piacon?

Nincs, a Thomy® UV védő anyaga egyedi a maga kategóriájában a magas garancia - élettartam, fényáteresztő képesség valamint UV védelmi tulajdonságait figyelembe véve! 

 

7. Megvédi az autó belsejét a kifakulástól?

Teljes mértékben semmilyen fólia nem képes meggátolni a fakulást. A fakulás egy kémiai folyamat, a hő,- fény és az UV kombinációjának hatása. Ennek ellenére az UV védő fólia az autó belsejének élettartamát jelentősen megnöveli.

 

8. Miért kerül többe az UV védelmi fólia a többi fóliához képest?

Mivel igen nehéz ilyen magas színtű UV védelmet előállítani magas fényáteresztő képesség - élettartam és jó optikai tisztaság mellett.

 

9. Lehetnek orvosi panaszaim a termékkel szemben?

Nem. Ez azzal indokolható, hogy a bőrrák és egyéb rákos megbetegedések kialakulásában sok egyéb tényező is szerepet játszik. A fólia UV elleni védelme megbízható és jól alkalmazható. A fólia egy eszköz, több más megelőző termékhez hasonlóan, amelynek alkalmazásával megelőzhetők a súlyos betegségek, de csak a fólia használatával a betegség nem gyógyítható.

 

 

 

 

 Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben

vagy ha nem tudták még beszerezni,

akkor közvetlenül a Thomy® Folia-nál!

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.