Kifakulás elleni szűrőfóliák

ALKALMAZHATÓ ÜZLETEK - ÉPÜLETEK ABLAKÜVEGEIN, AMELYEK MÖGÖTT ELHELYEZETT ARÚCIKKEKET ÉS EGYÉB TÁRGYAKAT SZERETNÉNK MEGVÉDENI A KIFAKULÁSTÓL.

Thomy® UV szűrő fóliák hatékony védelmet biztosítanak a Nap egyre erősödő UV és perzselő sugárzásával szemben. A kereskedők abból élnek, hogy a lehetőségekhez képest az árúikat a kirakatban felkínálják. A gyakori kirakatrendezés ellenére is kifakulnak az árucikkek. Ezt a kárt nem más, mint a Nap emberi szemmel nem látható UV- és perzselő sugárzása okozza, amely még enyhén borús időben is gátak nélkül fakítja, eldeformálja a kirakati tárgyakat. A külön e célra kifejlesztett UV szűrő fóliák a káros sugárzás kiszűrésével meggátolják ill., nehezítik az árú kifakulását, elsárgulását, megolvadását, porózussá válását. 

 

A kirakati cikkek valósághűben látszanak, ha enyhén színezett fóliákat alkalmazunk. Ezek a fóliák 99 ill. 99.7%-ban szűrik meg a fakító sugarakat, melyet a fólia alkalmazása nélkül az árucikkek nyelnek el. Jelenleg az UV szűrő fólián kívül a látható fény elsötétítése nélkül semmilyen módon nem lehet védekezni a fakulás ellen, melyben a legjobban veszélyeztetett anyagok: textíliák, tapéták, bőrök, szőnyegek, nyomdai termékek, lakkok és festékek minden fajtája, festett felületek amelyek nem tartalmaznak UV stabilizátorokat, tehát alapjában véve minden festékpigment. A fóliák víztiszta, színezett és fényvisszaverő változatban rendelhetőek. Teljes mértékben semmilyen fólia nem képes meggátolni a fakulást, viszont megtöbbszörözi a kirakatban való kiállítás időtartamát. A kifakulás egy kémiai folyamat, a hő a fény és az UV kombinációjának hatása. Ennek ellenére a Thomy®  UV védő fóliák az autó belsejének élettartamát is jelentősen megnövelik. 

     

 

 

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben

vagy ha nem tudták még beszerezni,

akkor közvetlenül a Thomy® Folia-nál!

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.

 

 

  

 

 

Save