Kifakulás elleni szűrőfóliák

ALKALMAZHATÓ ÜZLETEK - ÉPÜLETEK ABLAKÜVEGEIN, AMELYEK MÖGÖTT ELHELYEZETT ARÚCIKKEKET ÉS EGYÉB TÁRGYAKAT SZERETNÉNK MEGVÉDENI A KIFAKULÁSTÓL.

A LLUMAR gyártmányú UV szűrő fóliák hatékony védelmet biztosítanak a Nap egyre erősödő UV és perzselő sugárzásával szemben. A kereskedők abból élnek, hogy a lehetőségekhez képest az árúikat a kirakatban felkínálják. A gyakori kirakatrendezés ellenére is kifakulnak az árucikkek. Ezt a kárt nem más, mint a Nap emberi szemmel nem látható UV- és perzselő sugárzása okozza, amely még enyhén borús időben is gátak nélkül fakítja, eldeformálja a kirakati tárgyakat. A külön e célra kifejlesztett UV szűrő fóliák a káros sugárzás kiszűrésével meggátolják ill., nehezítik az árú kifakulását, elsárgulását, megolvadását, porózussá válását.

 

A kirakati cikkek valósághűben látszanak, ha enyhén színezett fóliákat alkalmazunk. Ezek a fóliák 99 ill. 99.9%-ban szűrik meg a fakító sugarakat, melyet a fólia alkalmazása nélkül az árucikkek nyelnek el. Jelenleg az UV szűrő fólián kívül a látható fény elsötétítése nélkül semmilyen módon nem lehet védekezni a fakulás ellen. A fakulás által a legjobban veszélyeztetett anyagok: textíliák, tapéták, bőrök, szőnyegek, nyomdai termékek, lakkok és festékek minden fajtája, amelyek nem tartalmaznak UV stabilizátorokat, tehát alapjában véve minden festékpigment.

 A fóliák víztiszta, színezett és fényvisszaverő változatban rendelhetőek. Teljes mértékben semmilyen fólia nem képes meggátolni a fakulást. A fakulás egy kémiai folyamat, a hő a fény és az UV kombinációjának hatása. Ennek ellenére az UV Shield az autó belsejének élettartamát jelentősen megnöveli. 

Carpet near regular glass:
az 1. verziónál az üvegen keresztül az UV szinte akadálytalanul fakítja a lakásfelszerelési tárgyainkat, így az eltávolított szekrénynek az UV által nem fakított árnyéka látható a szőnyegen.


Carpet near KeepSafe Glass:
a 2. verziónál a helyéről eltávolított szekrénynek nem maradt a szőnyegen a nyoma, tehát a LLumar UV védő fólia felragasztása máris elérte a célját.

 

 A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.

 Sokszorozza meg autója szépségét fóliáinkkal! 


 

 

 

Save