Kavics,- bogár,- és karcolásvédő fóliázás

FÉNYSZÓRÓ ÚJRAÉLESZTÉS>>>

                                                                                        

KAVICS - BOGÁR- ÉS KARCOLÁSVÉDŐ FÓLIÁZÁS

TÉGED IS BOSSZANT AMIKOR ÚJ, ILLETVE JÓ ÁLLAPOTÚ AUTÓD FÉNYEZÉSE MEGSÉRÜL, ILLETVE A FÉNYSZÓRÓ ÜVEGE BETÖRIK A FELPATTANÓ KAVICSOK ÁLTAL?

FOTÓK

 

MÁR A THOMY® FOLIA SZAKMŰHELYEIBEN IS ELÉRHETŐ AZ ÚJ GENERÁCIÓS NANO VÍZLEPERGETŐ HATÁSÚ KAVICSVÉDŐ FÓLIA, AMELYNEK FELÜLETÉN A MIKRO KARCOLÁSOK BEGYÓGYULNAK - EZT A FÓLIÁNKAT "ÖNGYÓGYULÓ" ANYAGNAK NEVEZTÜK EL, AMELYET FOKOZHATUNK MÉG VÍZLEPERGETŐ, UGYNEVEZETT NANO BEVONATTAL IS. 

A világ legtisztább és legjobban átlátható KAVICSVÉDŐ FÓLIÁJA megérkezett Magyarországra a Thomy® Folia jóvoltából, akár öngyógyuló és vízlepergető (NANO) kivitelben is.

Ugye fantasztikus lenne hogyha autód fényezése évek múlva is karcolás- valamint sérülésmentes maradna és egy esetleges eladás során több százezer Forinttal nagyobb összegért tudnád értékesíteni, mert más hasonló kategóriás eladó autók fényezése tele lesz sérülésekkel. Ebben az esetben Te melyik autót vásárolnád meg?


Lehetősségekhez képest és a fóliázandó karosszéria elemek megmunkálásának finomságától függően a fóliát visszahajtjuk az elemek belső ívére, így az nem lesz hozzáférhető tisztítás során sem, okozva sérüléseket a fólián.   

 "A Rolls Roys-ot is kifinomult kézzel és érzékkel rakják össze a kézimunkát értékelő és dijjazó Megrendelők számára." - Thomy

Többször próbáltunk előre kivágott anyagokból dolgozni, de azok pontatlansága miatt felhagytunk a próbálkozásokkal és azok alkalmazásával, mert nem adjuk a nevünket olyan munkákhoz, amelynek a végeredménye nem tetszik nekem illetve a Megrendelőnek. Ez a probléma ugyan más hibájából adódik, de nálunk csapódik le és a mi munkánkat teszi tönkre és a szakértelmünket kérdőjelezik meg miatta.

A "kézi munka" vagyis a fóliák vágása - maszkolása 100%-ban szabadkézzel, gépek felhasználása nélkül történik.

Bár a lehetősségekhez képest a legnagyobb mértékben törekszünk rá, hogy 1-1 szimetrikus elemre kivágott fólia tökéletesen egyforma legyen mégis a szakavatott szemek találhatnak benne eltéréseket. Itt most néhány miliméterre gondolok. A felület nagyságától és főleg íveltségétől függően 1mm-től 10mm-ig is terjedhet.  

A Thomy® Folia kavicsvédő fóliái hatékony védelmet nyújtanak az aszfaltról felverődő kavicsok, bitumen illetve a bogarak szétkenődő váladékában lévő vegyi anyagok ellen. Megőrzik a fényezést eredeti állapotában, ezáltal az autód megjelenése évek múltán sem romlik. A fólia láthatatlan, ezáltal esztétikusan és hatékonyan alkalmazható fényezett és krómozott felületeken, valamint fényszóró üvegeken - plexiken. A téli időszakban a csúszásmentesítésre alkalmazott murva, só illetve homok által okozott sérülések ellen is védelmet nyújt.

KAVICSVÉDŐ FÓLIA A LEGJOBBAN VÉDI AUTÓJA FÉNYEZÉSÉT ÉS EZÁLTAL ÉRTÉKÉT.

A kavicsvédő fólia hatékony védelmet nyújt a felpattanó kavicsok, bitumen és a karcolások ellen, de a fényezésen szétkenődő bogarak savas – lúgos váladéka által okozott bemaródásokkal szemben is.

A téli időszakban a csúszásmentesítésre alkalmazott murva, só illetve homok által okozott sérülések ellen is védelmet nyújt.

A kavicsvédő fólia új és régebbi- valamint veterán autók fényezését hivatott újszerű állapotban megőrizni, valamint évente több tízezer Forintot takaríthatsz meg az alkalmazásával.

A karosszériavédő fólia anyaga víztiszta és nem változtatja el a fényezés eredeti színét.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

A pontos árajánlathoz személyes felmérésre van szükség, mellyel kapcsolatban még a sérülések előtt keress meg bennünket szakműhelyünkben!

A kavicsvédő fóliával megőrizheted autód fényezését eredeti állapotában, ezáltal az autód megjelenése évek múltán sem romlik.                                                                                                                                                                                                                                                             

A fólia láthatatlan, ezáltal esztétikusan és hatékonyan alkalmazható fényezett és krómozott felületeken, valamint fényszóró üvegeken.                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Karosszériavédő fóliák:
A fólia lágysága és rugalmassága valamint vastagsága által elnyeli a felcsapódó kavicsok mozgási energiáját. 

 

 

Tapasztalatunk és megtörtént esetek bizonyítják, hogy tökéletes védelmet nyújtanak karcolásvédő fóliáink a rosszindulatú rongálásokkal szemben is, gondolunk itt a kromofágos - savas leöntésre vagy a "kulccsalvégighúzomazautójáthogyfájjonaszíveaparasztnak" típusú emberekre. 

 

FELHASZNÁLHATÓ:

  • karosszéria elemeken (küszöbök, tükrök, sárvédő ívek, lökhárító, motorháztető, csomagtartó, kilincs ívek, tetőcsomagtartó alatti fényezett felülete), azaz minden fényezett felületen a közlekedés (földi, vizi, légi) minden területén, továbbá különféle munka- és ipari gépeken.
  • fényszóró- és ködlámpa üvegeken a törések -repedések valamint az UV sugárzás okozta mattulás ellen. 
  • akár teljes autó (tető, ajtók, sárvédők, lökhárítók) bevonása is megoldható, szakmailag nem jelent problémát, a tekercsszélesség is lehetővé teszi a kivitelezést, maximum több időre van szükségünk a kivitelezésre, mintha kevesebb elemre kerülne a leghatékonyabb védőfólia.

 

Fényszóró védőfóliák:

A fényszóró gyártók, hogy kiküszöböljék a gyors mattulást, vastagabb és időt állóbb UV lakk réteggel látták el a felületeket, de ezt a keményebb réteget már nem védi semmi a menet közben becsapódó kavicsok és a homokszemek ellen. Amikor még jó állapotban vannak a fényszórók, kevés autó tulajdonoshoz jut el ez az információ, mely szerint érdemes még a sérülések – kavicsfelverődések előtt, rugalmas kavicsvédő fóliával levédeni a drága fényszórókat.

 

FÉNYSZÓRÓ ÚJRAÉLESZTÉS>>>

 

 

     
 

Hood protector - műbőr "kavicsvédő" anyagok - mi a tapasztalat? - miért nem ajánljuk ezt a módszert a fényezés védelmében 

Több látványos próba és teszt után látható, hogy a műbőr felület nem tapad olyan mértékben a fényezett felületre mint a karcolásvédő fólia, így a por, sár a víz segítségével egyaránt befolyik a műbőr alá és miután onnan nem tud maradéktalanul - nyom nélkül távozni, ezért a fényezésen marad, ami azt eredményezi, hogy a motorháztetőre feszített fényezést védő műbőrt a karosszéria mozgásával  beledörzsöli a lakk felületbe. Nagyon eltúlozva úgy lehet ezt elképzelni, mintha fognánk egy marék homokot és a motorháztetőre szórást követően finom mozdulatokkal dörzsölni kezdjük. Az eredmény magáért beszél. Voltak olyan esetek is, amikor levették a fényezést védő műbőrt. Jól látható volt, hogy nem csak a lakkréteget karcolta össze az alákerült por, hanem konkrétan az alapozóig vagy felhasználási időtől függően, akár fémig is ledörzsölte a lakkot - fényezést (festéket és alapozót). Ezt az információt nagyon kevesen tudják, mert senki nem tájékoztat előre a veszélyről és amikor leveszik a műbőrt, akkor már késő. A károsodás maradandó és csak újra fényezéssel orvosolható.    

              
 
                                            
 
                             
 

Érdemes jól meggondolni, hogy mit szeretnénk? - jót vagy olcsót? 

A fotókon is jól látható és annak minden esetben meg vannak az okai, hogyha egy termék vagy szolgáltatás olcsóbb. A jó minőség nem olcsó de megfizethető.

 

      

 

      

 

   

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.

 

Mentés