Ingyenes UV mérés

A bőrrák elleni védelem nem gyerekjáték.

 

Ne ültesd gyermeked bizonytalan eredetű fóliák mögé abban a reményben, hogy maximálisan mindent megtettél az UV sugárzás kiszűrése érdekében. Sajnos az üzletekben és egyes kivitelezőknél - műhelyekben is kaphatóak olyan fóliák, amelyek a hírdetett 99%-al szemben mindössze csak 81% UV védelemmel rendelkeznek, ami nem elég, hogy etikátlan és a vevők megkárosítása - megtévesztése, de az autóban utazó gyermekek egészségének a veszélyeztetése, ami hosszú távon a honlapunkon (uv-vedelem.hu) is olvasható veszélyekkel jár.

Ezt megelőzendően vezettük be INGYENES új szolgáltatásunkat, melynek értelmében, MINDENKINEK - tehát akár az otthon fóliázott autóknak vagy más műhelyeknek a munkáit is kontrollálhatja bárki, csak egy időpontot kell egyeztetnie telefonon vagy e-mailben.

Vendégem vagy egy térítésmentes UV mérésre és 1 próba BABABARÁT - KISÁLLATBARÁT fóliára!

Kérj ingyenes BABABARÁT - KISÁLLATBARÁT FÓLIA mintát!

Szakműhelyünkben megmérjük autód üvegeinek UV áteresztését, amely gyermeked és kis kedvencedet éri minden utazás közben, amely után eldöntheted, hogy ennél nagyobb UV védelemre van szükségetek vagy maradhat minden úgy mint eddig és nem igényled a legerősebb hő,- UV  valamint vakító napfény elleni védelmet, autód üvegeire gyermeked és négylábú társad védelmére.

Várunk mindenkit szeretettel a biztos UV védelem reményében.