Ingyenes UV mérés

A bőrrák elleni védelem nem gyerekjáték.

 

Ne ültesd gyermeked bizonytalan eredetű fóliák mögé abban a reményben, hogy maximálisan mindent megtettél az UV sugárzás kiszűrése érdekében. Sajnos az üzletekben és egyes kivitelezőknél - műhelyekben is kaphatóak olyan fóliák, amelyek a hírdetett 99%-al szemben mindössze csak 81% UV védelemmel rendelkeznek, ami nem elég, hogy etikátlan és a vevők megkárosítása - megtévesztése, de az autóban utazó gyermekek egészségének a veszélyeztetése, ami hosszú távon a honlapunkon (uv-vedelem.hu) is olvasható veszélyekkel jár.

Ezt megelőzendően vezettük be INGYENES új szolgáltatásunkat, melynek értelmében, MINDENKINEK - tehát akár az otthon fóliázott autóknak vagy más műhelyeknek a munkáit is kontrollálhatja bárki, csak egy időpontot kell egyeztetnie telefonon vagy e-mailben.

Vendégem vagy egy térítésmentes UV mérésre és 1 próba BABABARÁT - KISÁLLATBARÁT fóliára!

Kérj ingyenes BABABARÁT - KISÁLLATBARÁT FÓLIA mintát!

Szakműhelyünkben megmérjük autód üvegeinek UV áteresztését, amely gyermeked és kis kedvencedet éri minden utazás közben, amely után eldöntheted, hogy ennél nagyobb UV védelemre van szükségetek vagy maradhat minden úgy mint eddig és nem igényled a legerősebb hő,- UV  valamint vakító napfény elleni védelmet, autód üvegeire gyermeked és négylábú társad védelmére.

Várunk mindenkit szeretettel a biztos UV védelem reményében. 

 

 

 

 

 

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.