Garanciális feltételek

A fólia amerikai, LLUMAR gyártmányú, ISO 9001-es minősítéssel rendelkezik. Garancia a következőképpen alakul: ATC SOROZATÚ (45%) hő, és UV védő fóliákra 7 év, ATR SOROZATÚ "BABABARÁT" (70%) hő, és UV védő fóliákra 10 év, PP valamint Kerámia (PI) alapú fóliákra 12 év, EnerLogic - ablakszigetelő fóliákra 15 év, külső fóliáknál 7 év illetve 10 év (fóliázandó üvegek dölésszögétől függően alakul) garancia.

A garancia nem vonatkozik: karcolásokra, vágásokra, szakadásokra, nem rendeltetésszerű használatból - tisztításból (ecet, súrolószer, ammónia tartalmú tisztítószer pengézés stb.), eredendő sérülésekre, valamint üvegtörésre, így ha egy kavics által vagy bármilyen oknál fogva betörik az üveg, akkor az nem tartozik bele a garanciába, mert logikusan a fóliában a betörés pillanatáig semmilyen minőségi elváltozás nem történik.

Autó fóliáknál és azon belül a keret nélküli autóknál előfordulhat nagy súrlódás és a nehézkes ablak záródásból adódó esetleges sérülések nem tartoznak a garanciális problémák közé ( keret és az üvegen lévő fólia felhúzáskor folyamatosan össze feszül és súrlódik).

Egyes autótípusoknál (Toyota Yaris , MB E, Citroen Xsara , Suzuki Swift, stb) a páralehúzót a korábbi gyakorlattól eltérően nem látták el az autógyárak lágy, úgynevezett flokk réteggel, ami azt eredményezi, hogy az ablak leengedésekor a fóliát összekarcolhatja a műanyag felület, amelyre garanciát nem tudunk vállalni. Ennek kiküszöbölése érdekében érdeklődjön szakműhelyünkben. Kollégáink tájékoztatják a lehetősségekről.

Kavicsvédő fóliáknál az öngyógyuló anyagra függőleges felhasználásnál 3, mígy  vízszintes felhasználásnál 5 év a garancia.

A legújabb vízlepergető,- szennytaszító hatású anyagunkra függőleges felhasználásnál 10, mígy  vízszintes felhasználásnál 7 év a garancia.

 
 
A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.

 

Mentés