Gagyi épületüveg fóliák

Amennyiben a szakértelem hiányában vagy a vélhető pénz megtakarítás miatt rosszul választják ki a felhasználandó fóliát, akkor ez lesz a következmény. A belső felhasználású fólia amennyiben az üveg külső felületére kerül felragasztásra, úgy rövid időn belűl tönkremegy az UV sugárzástól és a fagytól. A karcállóréteg megrepedezik és negatív esztétikai élményt nyújt.

Ezek a fóliák ugyan nem a gagyi kategóriába tartoznak, de annyira negatív tetszést vált ki, hogy mégis itt a helye, mert ezeknek a külső felhasználású fóliáknak sajátosságuk, hogy kedvezőbb árért a Megrendelő lemond a felületet védő karcálló rétegről, ami ilyen negatív hatást kelt esztétikailag. Már a fólia felragasztásánál - kinyomásánál sérül - karcolódik a fólia, ami az évek elteltével takarítások esetén még rosszabb lesz és hatványozódik.

 

 

Ez az üvegfelület két éve lett lefóliázva. Ennyi idő alatt a szakszerűen kiválasztott speciálisan külső felhasználásra gyártott anyag nem mehet tönkre ilyen módon. A fólia több helyen is hibátlan, de a karcálló réteg a tervezettnél nagyobb dózisban kapta az UV sugárzást, holott nem erre van tervezve. Itt sem a fólia hibája ez a látvány, hanem a korábbi kivitelező felelőssége.

 

 A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.

 

 

 

Sokszorozza meg autója szépségét fóliáinkkal!