Thomy® Folia Partnerhálózat

Mindennapi tapasztalat, hogy sokkal sikeresebbek azok a vállalkozások, amelyek egy jól ismert névhez (BRAND) csatlakoznak, főleg, hogyha az a Brand a Megrendelők körében évtizedek óta a legjobb minőséget képviseli.                                                    

Logikusan gondolkodva mindenki számára jól látható, hogy a korábbi tények, napjainkban még aktuálisabbak. Ha valamilyen vállalkozási formának ilyenkor előnye lehet a többivel szemben, akkor az a partnerhálózati rendszer. Egyedül kezdeni egy vállalkozást sokkal nehezebb mint a buktatókat kihagyva egyből a siker útján menetelni.

Ez a hálózat megadja a Partnereknek a lehetőséget arra, hogy egy közösséggel, ahol több ember, más viszonyok között ugyanazt a vállalkozást gyakorolja, sokkal többet tud egy válság helyzet kezelésében tenni, mint akik egyedül vannak!

Egy jó partner hálózat fel tud karolni, míg egy egyéni vállalkozás már a végét járhatja, márpedig a következő időszakban a rosszul kezelt bevétel - kiadás és marketing akár 3-6 hónap alatt végzetes is lehet!
Thomy® Folia Partner előnyei többek között:
•    Több mint negyed évszázados (25 év) tapasztalat, a fóliázó szakma élvonalában, bejáratott márkanév „BRAND” és több ezer elégedett megrendelő.
•    Jelentkezőknek rövid idő alatt sikeresen működő vállalkozása lehet.
•    Nem kell újat kitalálnod, már megtették ezt helyetted, nem kell a buktatókon a saját károdon végig bukdácsolnod, nincs szükség kockáztatásra.
•    Több új termék forgalmazási jogát adjuk partnereinknek.

A Thomy® Folia biztos hátteret nyújt:
A partner hálózat tagjai élvezhetik egy nagy csapat erejét, határozottabban léphetnek fel a piacon, hiszen nagy múlttal rendelkező cég és maga a minőség áll mögöttük. Egy partner rendszerben induló vállalkozás felkészülten vághat neki tevékenységének,  mert készen kapja a hálózat több éves tapasztalatát, a működési szisztémát, hírnevet és olyan komoly marketing és PR tevékenységet, amire egyedül képtelen lenne. Az Ügyfélkör folyamatos szondázása alapján kijelenthető, hogy egyre több Megrendelő a biztos hátterű régi és jól prosperáló szakműhelyeket tisztelik meg a megrendeléseikkel, a bizonytalan háttérrel rendelkező, de olcsó cím nélküli sufni műhelyekkel szemben. A partner rendszer megjelenése, saját magát adja el.

Ki lehet Thomy® Folia Partner?    
Várjuk olyan érdeklődők jelentkezését, valamint olyan vállalkozó kedvű kivitelezőket, akik most is üzemeltetnek üvegfóliázó vállalkozást, de szeretnének fejlődni, fejleszteni, csatlakozni egy profi szakember hálózathoz, amelynek előnyeit – erejét élvezhetik.

Hogyha még nem fóliáztam, de szeretném megtanulni, akkor abban is tudtok segíteni?                                                                                                                                                                                                                                                                       Természetesen hogyha még nem volt szike a kezedben, akkor is megtanulhatod nulláról egészen a profi szintig az üvegfóliázás legféltettebb kulissza titkait is. Sikeres vizsgát követően pedig beállhatsz csapatunkba és joggal használhatod az ismert Thomy ® Folia  nevet.                                                                                                                                                                                                      

Kinek érdemes a T®FP hálózatához csatlakozni?

  • Annak aki szeretné kipróbálni magát,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  • aki nem szeretne fölöslegesen kockáztatni és több 100 000 Ft.-ot kidobni az abla                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
  • aki nem szeretne egy új „név” illetve vállalkozás bevezetésével foglakozni, hanem csak "beleülni a készbe"
  • aki elérhető áron jutna a legjobb kivitelezői csapat tudásához és a Thomy ® Folia név használati jogához,                                                                                                                         
  • aki szeretne önálló lenni, de mégis maga mögött tudni a szakmai biztonságot,
  • aki szeretne saját maga főnöke lenni,
  • aki szeretné önmagát magvalósítani és a Megrendelőinek esztétikai élményt nyújtani, valamint az egészségük megőrzésében aktívan részt venni,
  • akinek "véletlenül" a közelébe van jelenleg a konkurenciája, ezzel megnehezítve a mindennapjait,
  • és akinek még az autók világa is közel áll az érdeklődési köréhez.

Gyakran ismételt kérdések:
•    Új saját vállalkozás vagy partner hálózathoz csatlakozás?
Azoknak, akik úgy vélik, a saját vállalkozás bevezetése drága, hosszú ideig tart és bizonytalan, nekik a partnerhálózatunk jól hasznosítható alternatíva lehet. A legtöbben jobb fasírtot tudunk sütni, mint a gyorsétterem láncok, de kevesen tudnánk náluk jobb rendszerben értékesíteni. Hiába fóliázol szépen, ha alig találnak meg, vagy inkább fóliázgatsz csak ne kelljen emberekkel beszélgetned, reklámmal foglalkoznod, tárgyalnod, stb. Ezek mind együtt a siker. Ha valamelyikre ráismersz magadban, akkor köztünk a helyed, mi tudjuk a megoldást.

•    Ez egy önműködő üzlet, ahol csak a pénzt kell várnom, más dolgom nincs?
Hogyha így gondolod, akkor el kell keserítselek. Sajnos, ha erre vágysz, akkor ez nem a Te vállalkozásod.                                                                                                                                                                                                                                                                                             Ebben nem tudunk neked segíteni. Minimum 1-2, de inkább 2-4 főnek munkát adó vállalkozásokban gondolkodunk.

•    Van-e lehetőség működő egység vezetőjének tapasztalatait megismerni?
A lehetőség minden Thomy® Folia Partner számára biztosítva van.

•    Versenyhelyzet - konkurencia?
A Thomy® Folia nem rendelkezik konkurensekkel, mivel a mai üzleti életben az nevezhető konkurenciának – versenytársnak, aki a Thomy® Folia technológiájával mindenben megegyező munkafolyamattal ugyanazt a kiváló minőséget vagy még annál is jobbat tudjon hosszú éveken át produkálni, ugyanazon vagy magasabb áron. Jelenleg ilyenről nincs tudomásunk.

•    Hol lehetnek T®F Partnerek?
Bárhol lehet, mert tapasztalatunk szerint a minőségért a Megrendelők megtesznek néhány plusz km-t, valamint hogyha a környékről kapunk megkeresést, akkor oda irányítjuk a Megrendelőket.

•    Hogyha már működő fóliázó cégem van, akkor miért érdemes nekem csatlakozni a Thomy® Folia Partner hálózatához?
Mert egy ismert márkával bővítheted kínálatodat, emelheted vállalkozásod forgalmát, amely magasabb vagy akár a professzionális szintet is elérheti. Használd fel az üvegfóliázó szakmában több mint negyed évszázad alatt szorgalmasan gyűjtögetett tapasztalatainkat.

•    Mivel tud többet a Thomy ® Folia saját márkás anyaga, mint más fóliák?
Amennyiben szeretnéd fólia kínálatodat bővíteni egy jól ismert és levédett (®) márkanévvel, akkor most megteheted, mert a Thomy® Folia 25 éves fennállásának évfordulójára bevezette a prémium kategóriájú, saját márkás fóliáit, melyek Magyarországon először és egyedül lézergravírozott engedélyszámokkal vannak ellátva, és ami szintén egyedi, hogy a magyar engedélyszámon kívül a német nyelvterületre érvényes (német, osztrák, svájci) engedélyszámot is feltüntettük az autóüveg fóliákon. Nem szükséges külön fóliát vásárolni, hogy a magyaron kívül az említett külföldi országok engedélyszámai is fel legyenek tűntetve. Elég egy féle anyag, bármelyik fényáteresztő képességű fóliából.
Találkoztál már olyan Megrendelővel, akinek nem tetszett, hogy engedélyszám matrica van a fólia alá ragasztva?
Szóltak már neked azért, mert nem sikerült egyenesen vagy az üveg security jelével párhuzamosan mm pontosan feltenni az engedély matricát vagy esetleg kimaradt (elfelejtődött) a matrica a fólia alól és ezért le kellett cserélni az egyébként hibátlan fóliát? Mostantól ennek a problémának vége. A Thomy ® Folia autóüveg fóliáin az engedélyszám kívülről egyáltalán nem, viszont belülről tökéletesen látható. Nem zavaró, viszont nagyon esztétikus.

Vedd fontolóra, hogy minél előbb csatlakozz a Thomy® Folia Partner hálózatához az elsők között és előzd meg a konkurenciádat, hogy ne legyen konkurenciád!

Jelentkezz most, foglald le a helyed és próbáld ki prémium kategóriás T®F anyagainkat! Kérd személyre szabott ajánlatunkat, kérj ingyenes mintákat e-mailben vagy telefonon!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, várjuk megkeresésedet. Bízunk benne, hogy téged illetve cégedet hamarosan a Thomy® Folia Partner hálózatában a partnereink között üdvözölhetünk!

Kérdéseiddel keresd Seller Róbertet!
+36 70 321 46 12                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       thomyfolia@thomyfolia.hu
 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 A Thomy® Folia
által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.

Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.

Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.

Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.

A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.

A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.

A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.