Thomy ® Folia Partnerhálózat

Mostani gazdasági viszonyok közözött sokkal sikeresebbek azok a vállalkozások, amelyek egy jól ismert névhez (BRAND) csatlakoznak, főleg, hgyha az a Brand a Megrendelők körében évtizedek óta a minőséget képviseli.

Logikusan gondolkodva mindenki számára jól látható, hogy a korábbi tények, napjainkban még aktuálisabbak. Egyedül kezdeni egy vállalkozást, ilyen nehéz gazdasági helyzetben, egyenlő az öngyilkossággal és a csőddel. Ha valamilyen vállalkozási formának ilyenkor előnye lehet a többivel szemben, akkor az a partnerhálózati rendszer.
Ez a hálózat megadja a Partnereknek a lehetőséget arra, hogy egy közösséggel, ahol több ember, más viszonyok között ugyanazt a vállalkozást gyakorolja, sokkal többet tud egy válság helyzet kezelésében tenni, mint aki egyedül van!
Egy jó partner hálózat fel tud karolni, míg egy egyéni vállalkozás már a végét járhatja, márpedig a következő időszakban a rosszul kezelt bevétel - kiadás és marketing akár 3-6 hónap alatt végzetes is lehet! 
A  Thomy ® Folia Partner előnyei többek között:
Több mint negyed évszázados (25 év) tapasztalat, a fóliázó szakma élvonalában, bejáratott márkanév „BRAND” és több ezer elégedett megrendelő.
Rövid idő alatt sikeresen működő vállalkozása lehet.
Nem kell újat kitalálnod, már megtették ezt helyetted, nem kell a buktatókon a saját károdon végig bukdácsolnod.
Több új termék forgalmazási jogát adjuk partnereinknek.

A Thomy ® Folia biztos hátteret nyújt:

A partner hálózat tagjai élvezhetik egy nagy csapat erejét, határozottabban léphetnek fel a piacon, hiszen nagy múltal rendelkező cég áll mögöttük. Egy partner rendszerben induló vállalkozás felkészülten vághat neki tevékenységének, mert készen kapja a hálózat több éves tapasztalatát, a működési szisztémát, hírnevet és olyan komoly marketing és PR tevékenységet, amire egyedül képtelen lenne. Az Ügyfélkör folyamatos szondázása alapján kijelenthető, hogy egyre több Megrendelő a biztos hátterű régi és jól prosperáló szakműhelyeket tisztelik meg a megrendeléseikkel a bizonytalan háttérrel rendelkező, de olcsó cím nélküli sufni műhelyekkel szemben. A partner rendszer megjelenése, saját magát adja el. 

Ki lehet Thomy ® Folia Partner?     

Várjuk olyan érdeklődők jelentkezését, valamint olyan vállalkozó kedvű kivitelezőket, akik most is üzemeltetnek üvegfóliázó vállalkozást, de szeretnének fejlődni, fejleszteni, csatlakozni egy profi szakember hálózathoz, amelynek előnyeit élvezhetik. 

Kinek érdemes a T®FP hálózatához csatlakozni?
Annak aki szeretné kipróbálni magát,
aki nem szeretne fölöslegesen kockáztatni,
aki nem szeretne egy új „név” illetve vállalkozás bevezetésével foglakozni,
aki elérhető áron jutna a legjobb kivitelezői csapat tudásához és nevének használati jogához,
aki szeretne önálló lenni, de mégis maga mögött tudni a szakmai biztonságot,
aki szeretne saját maga főnöke lenni,
aki szeretné önmagát magvalósítani és a Megrendelőinek esztétikai élményt nyújtani, valamint az egészségük megőrzésében aktívan részt venni,
és akinek még az autók világa is közel áll az érdeklődési köréhez.
Gyakran ismételt kérdések:
Új saját vállalkozás vagy partner hálózathoz csatlakozás?
Azoknak, akik úgy vélik, a saját vállalkozás bevezetése drága, nekik a partnerhálózat jól hasznosítható alternatíva lehet. A legtöbben jobb fasírtot tudunk sütni, mint a gyorsétterem láncok, de kevesen tudnánk náluk jobb rendszerben értékesíteni. 
Ez egy önműködő üzlet, ahol csak a pénzt kell várnom, más dolgom nincs?
El kell, hogy keserítselek. Sajnos ha erre vágysz, akkor ez nem a Te vállalkozásod. Ebben nem tudunk segíteni. Minimum 1-2, de inkább 2-4 főnek munkát adó vállalkozásokban gondolkodunk.
Van-e lehetőség működő egység vezetőjének tapasztalatait megismerni? 
A lehetőség minden partner számára biztosítva van.
Versenyhelyzet - konkurencia?
A Thomy ® Folia nem rendelkezik konkurensekkel, mivel a mai üzleti életben az nevezhető konkurenciának – versenytársnak, aki a Thomy ® Folia technológiájával mindenben megegyező munkafolyamattal ugyanazt a kiváló minőséget vagy még annál is jobbat tudjon hosszú éveken át produkálni ugyanazon vagy magasabb áron. Jelenleg ilyenről nincs tudomásunk.

Hol lehetnek T®F Partnerek?

Bárhol lehet, mert tapasztalatunk szerint a minőségért a Megrendelők megtesznek néhány plusz km-t valamint hogyha a környékről kapunk megkeresést, akkor oda irányítjuk a Megrendelőket.

 

  • Hogyha fóliázó cégem van, akkor miért érdemes nekem csatlakozni a Thomy ® Folia partnerek hálózatához?

Mert emelheted vállalkozásod forgalmát, amely magasabb vagy akár a professzionális szintet is elérheti. Használd fel az üvegfóliázó szakmai tapasztalatunkat.

Amennyiben szeretnéd fólia kínálatodat bővíteni egy jól ismert és levédett  márkanévvel, akkor most megteheted, mert a Thomy ® Folia 25 éves fennállásának évfordulójára bevezette a prémium kategóriájú, saját márkás fóliáit, melyek Magyarországon egyedül és először lézergravírozott engedélyszámokkal vannak ellátva, és ami szintén egyedi, hogy a magyar számon kívül a német nyelvterületre érvényes (német, osztrák, svájci) engedélyszámot is feltüntettük az autóüveg fóliákon. Nem szükséges külön fóliát vásárolni, hogy a magyaron kívül az említett külföldi országok engedélyszámai is fel legyenek tűntetve. Elég egy féle anyag, bármelyik fényáteresztő képességű fóliából. Másik pozitívum és egyedi ajánlat, hogy azokra az autókra (kisteher, mikrobusz, stb), amelyekre nagyon sötét fekete fóliát szeretne a Megrendelő, azokra műbizonylattal 3% fényáteresztő képességű fóliát tudunk biztosítani, kiemelt hővédelemmel. 
Találkoztál már olyan Megrendelővel, akinek nem tetszett, hogy engedélyszám matrica van a fólia alá ragasztva?
Szóltak már neked azért, mert nem sikerült egyenesen vagy az üveg securit jelével párhuzamosan mm pontosan feltenni az engedély matricát vagy esetleg kimaradt (elfelejtődött) a matrica a fólia alól és ezért le kellett cserélni az egyébként hibátlan fóliát?
Mostantól ennek a problémának vége. A Thomy ® Folia autóüveg fóliáin az engedélyszám kívülről egyáltalán nem, viszont belülről tökéletesen látható. Nem zavaró, viszont nagyon esztétikus.
 
Vedd fontolóra, hogy minél előbb csatlakozz a Thomy ® Folia partner hálózatához az elsők között és előzd meg a konkurenciádat!
 
Jelentkezz most, foglald le a helyed és próbáld ki prémium kategóriás T®F anyagainkat! Kérd személyre szabott ajánlatunkat, kérj ingyenes mintákat e-mailben vagy telefonon!
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, várjuk megkeresésedet. Bízunk benne, hogy téged illetve cégedet hamarosan a TFP hálózatában a partnereink között üdvözölhetünk!

Kérdéseiddel keresd kolleginánkat:
Veress Gabriella
Tel: 06 30 59 777 06
e-mail: scuderiapowerkft@gmail.com
 
 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.
Mentés

Mentés

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save