Fóliák technikai adatai

 FÓLIÁK TECHNIKAI ADATAI


. Biztonsági fóliák >>
. Reflektív fóliák >>
. Külső felhasználású fóliák >>
. Torzításmentes hővédő fóliák >>
. Matt fóliák >>
. Autóüveg fóliák >>
. Convista anyagok >>
. Kerámia alapú fóliák >>


SUNBLOCKER
Hővédő fólia polikarbonátra és plexire (SunBlocker)
Hővédelem: a belső hőmérséklet akár 15°C-kal is mérsékelhető.
A fólia technikai adatai >>


PP 70 AG SR HPR
A LLumar által kifejlesztett speciális hővédő fóliák legvilágosabb változata, amely 70% fényáteresztő képesség mellett nagyon komoly 38% hővédelmet biztosít az autó utasainak. Mivel nagyon világos fóliáról beszélünk, ezért a Thomy Folia olyan autó tulajdonosokat céloz meg e kiváló hővédő tulajdonságokkal bíró LLumar fóliájával, akik az üvegek látványos esztétikai elváltoztatása nélkül érik el ezt az egyedülállóan jó hővédelmet.
A fólia technikai adatai >>

CLIMA SELECT
- Ezt a fólia típust azoknak az autótulajdonosoknak fejlesztették ki, akik nem szeretnék, hogy az autójuk üvegein észrevehető elváltozás történjen miközben hatékony hővédelmet (44%) kapnak, minimális fényáteresztő képesség (57%) csökkentés mellett.
A fólia technikai adatai >>

VS60
- Ez az a fólia, amely a Clima Select (autón alkalmazott speciális hővédő fólia) épületre kifejlesztett megfelelője. Még a szakember szemét is meg kell erőltetnie, hogy észrevegye az üvegen, annyira világos azaz magas a fényáteresztő képessége (58%), ugyanakkor az eddig ismert fólia típusokhoz képest kiváló a hővédelme (58%).
A fólia technikai adatai >>

A Deco sorozatú fóliák

- DECO YELLOW SR HPR (sárga), DECO RED SR HPR (piros), DECO GREEN SR HPR (zöld) DECO BLUE SR HPR (kék)
- A fóliacsalád négy színből áll: sárga, piros, zöld, kék. Épületen és autókon egyaránt alkalmazhatóak. Vidám és eddig ismeretlen színei merész kihívást jelentenek azok számára akik e- fóliacsalád bármely színére esne a választásuk. Egy biztos, hogy nagyon sok szempár követi majd az autójukat, ha ezeket a színeket alkalmazzák. Épületen történő alkalmazásuk esetén érdemes figyelembe venni a színek emberekre gyakorolt hatását, mielőtt véglegesen döntenének, hogy melyiket választják. A veszekedések, ingerültség alapja a túlzott vörös - piros szín jelenléte. A bikaviadalokon sem véletlenül alkalmazzák a ezt a színt. A Való Világ Villájában jól megfigyelhető volt, hogy az udvari nyílászárók üvegfelületei piros fóliával voltak ellátva. A hatása sem maradt el.
A fólia technikai adatai >>

REX 50 SI ER HPR
- A REX sorozatú fóliák külső felhasználású anyagok, melyeknek kiváló karcálló tulajdonsága által lehetőség nyílik a hosszú távú sérülés nélküli (tisztítások alkalmával) külső felhasználásra. Az eddig kapható kültéri 20-as és 35-ös mellett mostantól a legvilágosabb 50-es kivitelben is hozzáférhető azoknak, akik minimális árnyékolás mellett (47% fényáter.) a lehető legtöbb hővédelmet (55%) érjék el.
A fólia technikai adatai >>

NEX sorozatú fóliák
- külső felhasználású anyagok, de ellentétben a REX ill. az RR-es fólia családdal, ezek nem reflektív (tükröző) anyagok, hanem neutrális (szürkés) ill. a NEX 10... SB jelölésűek szürkés - bronzos színnel rendelkeznek. Szintén kiváló karcálló réteg gondoskodik arról, hogy a tulajdonosa a lehető legtovább élvezhesse áldásos hatását sérülésmentesen.
A fólia technikai adatai >>

SC ER PS4
- Korábban kapható volt a kültéren is alkalmazható szilánkvédelmet nyújtó színtelen biztonsági fólia karcálló réteg nélkül. Ezek után viszont erősített karcálló réteg védi a fóliát az időjárás viszontagságaitól és a tisztítások behatásaitól.
A fólia technikai adatai >>

R 40 SR PA
- Nap mint nap találkozunk kisebb-nagyobb télikertekben előforduló állandó problémával, amely az üvegház hatás. Ezt kiküszöbölendő a tervezők a mennyezeti üvegrészt polikarbonáttal helyettesítik, de a gond továbbra is megmarad. Gyakran mértek 50-60 C-fokot is ezekben a helyiségekben. A fólia kimondottan polikarbonátra kifejlesztett ragasztóval van ellátva, ami eddig nem volt hozzáférhető a megrendelők számára. Ezentúl viszont azoknak ajánljuk akik megoldást keresnek ezen problémájuk megoldására.
A fólia technikai adatai >>

V sorozatú fóliák
- jó hír azoknak akik irtóznak az épületek üvegein mind gyakrabban megjelenő reflektív (tükrös) bevonatoktól. Ezt a fóliatípust olyan fémötvözetek teszik hatékonnyá, amelyek alkalmazásával szinte megegyezik a hővédelmük és fényáteresztésük a tükröző fóliák ugyanilyen adataival.
A fólia technikai adatai >>

VE sorozatú fóliák
- A korábban alkalmazott E-sorozatú fóliákat váltják fel a izoláló (szigetelő) fóliák piacán a jobb tulajdonságaikkal. K érték 6 mm-es flott síküvegen 4,9 W/ m2 /K-fok és 6,4 W/ m2 /K-fok fólia nélkül, K érték 6-12-6 thermo üvegszerkezeten 2,2 W/ m2 /K-fok és 2,8 W/ m2 /K-fok fólia nélkül.
A fólia technikai adatai >>

SA sorozatú fóliák
- Az autókon eddig csak az épületen is alkalmazott féltükröző kombinált hővédő és biztonsági fóliákat alkalmaztuk. Ezentúl lehetőségünk nyílt arra a termékpaletta bővülésével, hogy a zavaró féltükröző anyagokat mellőzzük és a kifelyezetten autós felhasználásra kifejleszetett kombinált anyagokat használjuk fel a jövőben.
A fólia technikai adatai >>

SSI 20 SR PS8
- A kombinált belátás,- hő- és betörésvédő fóliák alkalmazása területén kimagasló igény merült fel a 100 mikronnál vastagabb fóliákra. Ezentúl ez az igény is kielégíthető. Az új kombinált anyag 200 mikron vastagságú.
A fólia technikai adatai >>

NRM PS6
- Munkáink során többször találtuk szemben magunkat avval az igénnyel, hogy különféle helyiségekben matt belátásvédelmet nyújtó fóliára lenne szükség, ugyanakkor ez a fólia eleget tegyen a biztonsági szempontoknak is. Mostantól ezeknek az igényeknek is meg tudunk felelni az új kombinált belátás és betörésvédelmet nyújtó fóliával.
A fólia technikai adatai >>

 

Sokszorozza meg autója szépségét fóliáinkkal!


A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.