Fa reluxa

 

Fareluxáink színtelen - natúr-, fehér-, cseresznye-, fenyőzöld-, mahagóni- és barna színben rendelhetőek. A trópusi fából készült, 2,5-5 cm széles lamellák, 5 színben pácolt árnyékoló exkluzív színfoltjai lakásoknak és irodáknak egyaránt, ezért különösen ajánljuk a természetes anyagok kedvelőinek. A 2,5 cm széles lamellák elforgatása szövetzsinórral lehetséges. Működtetése a hagyományos alumínium reluxáknál megismert rendszerben történik, a szerkezet a lamellákkal megegyező színű takaróléc fedi. A fareluxák maximum 243 cm szélesek, valamint a teljes kész méretben 310 cm magasak lehetnek. A legkisebb szélesség 37 cm. Az egybegyűjtött fa lamellák teljes magassága felhúzott helyzetben a leeresztett magasság 10%-a, ezen felül a karnismagassága 2,5 illetve 5 cm. 

 

 

 

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.