Fa reluxa

Nem szereted a rideg fém reluxákat, de a belátásvédelmet valahogy meg kell oldanod? Diszkréciót szeretnél, de a fólia neked nem megfelelő, mert este a villany felkapcsolása után megszűnik a belátásvédelme? Filmekben láttad, hogy a régi fém reluxákat már elegáns fa reluxákkal tudod felváltani?

Egyre többen vannak akik lakásuk - irodájuk berendezésekor a természetes anyagokat helyezték előtérbe, melyet a fa mintázata tökéletesen le is fed több féle pácolással.

Ezek mind kézi munkával készített árnyékolók, melyek több időt és energiát vesznek igénybe.

A beáramló fény mennyisége fokozat nélkül szabályozható. Egy jó színválasztásnak köszönhetően a bútorzattal - belső megjelenéssel harmónikusan illeszkedhet és a helység dísze lehet.

Fareluxáink színtelen - natúr-, fehér-, cseresznye-, fenyőzöld-, mahagóni- és barna színben rendelhetőek. A trópusi fából készült, 2,5-5 cm széles lamellák, több színben pácolt árnyékoló exkluzív színfoltjai lakásoknak és irodáknak egyaránt, ezért különösen ajánljuk a természetes anyagok kedvelőinek. A 2,5 cm széles lamellák elforgatása szövetzsinórral lehetséges. Működtetése a hagyományos alumínium reluxáknál megismert rendszerben történik, szerkezetét a lamellákkal megegyező színű takaróléc fedi. A fareluxák maximum 240 cm szélesek, valamint a teljes kész méretben 300 cm magasak lehetnek. A legkisebb szélesség és magasság 30 cm. Az egybegyűjtött fa lamellák teljes magassága felhúzott helyzetben: 10cm lamellát 1,5cm + karnis (2,5 illetve 5cm) és záróléc magassága, felületre gyűjt össze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.